پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- عضو کمیسیون برنامه وبوجه شورای شهر گفت: اینکه عده ای از مردم  بخواهند در این ملاقات ها و دیدارها امتیازاتی بگیرند و عده ای دیگر از این امکانات بی بهره باشند ، این عین بی عدالتی است

 علی صابری در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «پارس» گفت: رویکرد  شورای شهر باید به رویکرد کارشناسی و روش  حل مشکل موردی به حل کلی مسائل تغییر کند .

عضو کمیسیون برنامه وبوجه شورای شهر اظهار داشت: در یک سال اول کمیسیون برنامه و بودجه  کمیسیون پرکاری بود ،  برنامه پنج ساله دوم وهم بودجه نودو سه در این کمیسیون بررسی وتصویب شد.

 وی با اشاره به اینکه کنترل پروژه ها وبرنامه دار کردن شهرداران مناطق از جمله اقدامات شورای شهر بود اظهار داشت: باید تلاش کنیم که  به سمت مدیریت یک پارچه حرکت کنیم.

 صابری با اشاره به کمیسیون های موفق در شورا گفت: همه کمیسیون ها از جمله کمیسیون معماری شهر سازی  را  موفق میبینم که این کمیسیون  با وجود تعداد کم اعضای این کمیسیون  با هم دلی مباحث را دقیق  بررسی می کنند .

این نماینده مردم در شورای شهر اظهار داشت: در ارتباط شورا با مردم یک نوع نا هماهنگی وجود دارد که این مشکل باید حل شود، اگر اعضای شورای شهر بخواهند هر سی ویک نفر هر هفته در یکی از مناطق تهران باشند این میسر نیست و همین طور اگر نخواهند که از مناطق بازدید کنند این هم درست نیست پس باید به صورت هماهنگ شده این اقدام صورت بگیرد.

وی اظهار داشت: اینکه عده ای از مردم  بخواهند در این ملاقات ها و دیدارها امتیازاتی بگیرند و عده ای دیگر از این امکانات بی بهره باشند ، این عین بی عدالتی است .

وی با اشاره به اینکه اگر برخی اعضا این  بازدیدها از مناطق را به رویه شخصی خود  نسبت دهند اظهار داشت: این موضوع قابل توجیه نیست و به نظر من این شورا می تواند در این خصوص ورود پیدا کند که ملاقات مرمی ها و بازدید اعضا از مناطق  ضابطه مند شود.
 
 صابری با اشاره به مراجعات مردمی بیان کرد:مراجعات مردمی اغلب در زمینه کمک های مالی، عوارض، اشتغال و مشکلاتی از این قبیل است.
این نماینده مردم در شورا اظهار داشت: در زمینه کمک های های مالی ما مشکل داریم و این به نظر من اتفاق خوبی نیست اگر شهردار قرار است  در این خصوص کمک کند باید تدبیری اندیشیده شود ،میزان و چگونگی باید مشخص شود مثلا یک پولی بدهند به اعضای شورا  که ما اصلا ندانیم که پاسخگوی کدام یک از شهروندان باشیم درست نیست ،شاید الان چاره این باشد اما  ما باید کم کم به سمت ضابطه مند شدن حرکت کنیم .

وی اظهار داشت: شهردار یک وجوهی را در اختیار اعضا قرار می دهد اما مراجعات مردم هم چنان هست و در مجموع  این اتفاقات خوبی نیست و در واقع از نظر من  نگاه کمک های پایدار  به مردم خوب نیست .

وی در پایان خاطر نشان کرد: نهادهای متولی در زمینه کمک مالی به قشر نیازمند  جامعه باید مشخص باشند اگر شهرداری هم جزء این نهاد ها است باید در این موضوع  به صورت مشخص و ضابطه مند اقدام کند و اگر جزء این گونه نهاد ها نیست باز هم باید مشخص باشد .