مجتبي شاكري عضو شورای شهر در گفتگو با پارس:
شهرداري در5 سال 400 مسجد مي سازد/ حمایت ویژه شهرداری از تبلیغ کالاهای ایرانی
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر از اعطای کمک یک میلیاردی شهرداری تهران به مساجد برای برگزاری مراسم افطاری در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- مجتبی شاکری در گفتگو با پارس در خصوص فعالیت های کمیسیون فرهنگی شورای شهر اظهار کرد: در این دوره ازفعالیت بخشی از معضلات از جمله تکدی گری و یا معضل کودکان کار به کمیسیون اجتماعی شورای شهر محول شد تا کمیسیون فرهنگی تمرکز بیشتری را روی مباحث فرهنگی داشته باشد.
وی با اشاره به کلید واژه های مقام معظم رهبری به عنوان رویکرد اصلی شورای چهارم در مسائل فرهنگی خاطرنشان کرد: در برنامه پنج سالهه شهرداری سعی بر این شد تا کلید واژه های مورد تاکید مقام معظم فرهنگی در زمینه فرهنگی عملیاتی شود.
این عضو شورای شهر افزود: سبک زندگی، فرهنگ ایثار و شهادت، مد و لباس، آموزش های بالا بردن سطح معنوی خانواده ها و سیما و منظر معماری شهری از مهم ترین مسائل فرهنگی مطرح شده در برنامه پنج ساله شورای شهر به شمار می رود.
شاکری با بیان اینکه شهرداری بخشی از برنامه های فرهنگی را در قالب برنامه یک ساله آورده است، تصریح کرد: بخشی از برنامه های فرهنگی شهرداری در قابل برنامه یک ساله شهرداری آمده است که از جمله آن می توان به حمایت از کالای ایرانی اشاره کرد.
وی ادامه داد: در برخی از بوستان های تهران با همکاری سپاه نمایشگاه هایی برای آشنایی مردم با توانمندی های داخلی و افزایش خودباوری برگزار شد که مورد استقبال توده های مختلف مردم هم واقع شد.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر از اعطای تسهیلات برای تبلیغ کالای های داخلی در سطح شهر خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر برای ایجاد توازن در تبلیغ کالاهای داخلی و خارجی در سطح شهر تلاشی صورت گرفته است تا کالاهای تولید داخل از تسهیلات ویژه ای برخوردار باشند.
شاکری در گفتوگوی خود با «پارس» به آموزش های شهروندی برای استفاده مردم از کالاهای تولید داخل به عنوان اقدامات کمیسیون فرهنگی شورای شهر نام برد و عنوان کرد: در حال حاضر کمیسیون فرهنگی شور ای شهر برنامه های آموزشی و فرهنگی مختلفی را در خصوص استفاده مردم از کالاهای داخلی مورد حمایت قرار می دهد.
وی حمایت کمیسیون فرهنگی شورای شهر از مساجد را هم چشمگیر ارزیابی و بیان کرد: بعد از حضور حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در شورای شهر و اعلام نیاز تهران به ساخت مساجد جدید، مصوب شد که در برنامه 5 ساله 400 مسجد و در سال 93، 125 مسجد ساخته شود و 400 میلیارد تومان برای آن اعتبار در سال 93 تخصیص داده شد.
این عضو شورای شهر با اشاره به لزوم همگرایی سراهای محله با مساجد گفت: برای تقویت خط فکری حاکم بر سراهای محله شهردایر همگرایی آن ها با مساجد مورد تاکید کمیسیون فرهنگی شورای شهر قرار گرفت تا فضای معنوی خوبی بر شهر حاکم شود.
شاکری در پایان از کمک یک میلیاردی شهرداری به مساجد برای برگزاری افطاری در ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: کمک یک میلیاردی برای برگزاری مراسم افطاری در مساجد انجام شد که حدود یک میلیون تومان به مساجد اختصاص یافت و همچنین بن ارزاق نیز در این خصوص به ائمه جماعات مساجد اعطا شد.
وقتی بعضی مسجدها به زور یک پنجمش هم پر نمیشه چه اصراری به ساختن مسجد هست؟
با سلام
من امام جماعت مسجد رضویه واقع در خیابان خراسان در جنوب شهر هستم. ساده مینویسم تا شاید جدی بگیرند؛ از بس جدی گفتیم و ساده از آن گذشتند.
مسجد کوچک ما یکی از فعالترین مساجد منطقه دوازده محسوب میشود؛ اما در عین حال «ندارد»های ان بیش از «دارد»های آن است.
مسجد ما فضای کافی برای مأمومین ندارد، جایی برای حضور بانوان ندارد، امکانات بهداشتی ندارد(فقط یک سرویس بهداشتی)، جایی برای تشکیل کانون فرهنگی ندارد، صحن وحیاط ندارد، گنبد و گلدسته ندارد، جایی برای حضور شبانه روزی خادم ندارد، اصلا خادم ندارد، کتابخانه ندارد، مسجد ما جایی برای سر و کله زدن بچهها ندارد و ....
اول به خدا گفتیم و بعد به امام رضا علیهالسلام. بعد هم از باب « ابی الله ان یجری الامور الا من اسبابها» به بعضیها.
گفتیم تا قیامت جوابی داشته باشیم و به خدای خود بگوییم : خدایا! ماگفتیم اما بعضیها نشنیدند.