به گزارش پارس ، " محمدعلی پورمختار" در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به استخدام های اخیر وزارت آموزش و پرورش دولت دهم افزود: استخدام های اخیر آموزش و پرورش مشکل دارند و ما منتقد آن هستیم، اداره کل های آموزش و پرورش با مدارک لیسانس، فوق دیپلم و دیپلم به عنوان خدمت گذار در مدارس به کار گرفته شده اند. اما قانون را دور زده اند و در یک چشم به هم زدن این نیروها را آموزشی کرده و معلمان قدیمی را از کار بیکار یا به مرکز استان فرستاده اند.

پورمختار تصریح کرد: فرد صفر کیلومتری که آموزشهای لازم را ندیده چطور می تواند کلاس و مدرسه را مدیریت کند. باید با این روند منتظر این باشیم که سطح آموزش افت کند.

وی اعلام کرد: کمیسیون اصل نود به دنبال این است که این استخدامها را ابطال کند.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ با بیان اینکه تبعیض ناروایی در به کارگیری این نیروها وجود داشته است، اظهارکرد: در منطقه بهار و کبودرآهنگ نیروی آموزشی داشتیم ولی از مرکز استان نیرو برای این دو شهرستان به کار گرفته اند.

وی درباره استانی شدن انتخابات نیز گفت: استانی شدن انتخابات محاسن و معایبی دارد ولی معایب آن بیشتر است، علت این است که همه نمایندگان یک استان نماینده کل استان می شوند و مقداری نگاه منطقه ای را از دست می دهند و ممکن است ظرفیت نمایندگان در مرکز استان جمع شوند.

پورمختار اضافه کرد: از طرفی چون حد نصابی رعایت نمی شود لذا ممکن است از یک محل یا منطقه تعداد بیشتری نماینده انتخاب شود.

وی رفع نگاه تعصب آمیز محلی و منطقه ای را از محاسن این طرح دانست و گفت: نمایندگان خود را نماینده کل استان می دانند و با هم برای پیشرفت استان قدم برمی دارند، هم اکنون هر کدام از نمایندگان تلاش می کند، حوزه انتخابیه خود را نجات دهد.

پورمختار یادآور شد: این اتفاق کار را برای تبلیغات و بعد از انتخابات سخت می کند چرا که باید کل استان را پوشش دهند.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ با اعلام اینکه فاز اول سیستم خنک کننده تر به خشک نیروگاه مفتح فعلا تعطیل است، افزود: فاز اول بیش از ۹۰ درصد پیشرفت داشته ولی به خاطر عدم تامین بودجه بلاتکلیف مانده است، پیگیری هایی در دولت قبل داشته ام هر بار مسؤولان دولتی قول داده و به آن عمل نکرده اند.

پورمختار اعلام کرد: ملاقاتی با وزیر نیروی دولت یازدهم خواهم داشت تا اعتبار لازم برای اجرای فاز اول را جذب کنیم.

وی یادآور شد: برای فاز اول این سیستم ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده و به کمتر از چهار میلیارد تومان برای اتمام نیاز دارد. البته با توجه به اجرای هر کدام از دو فاز بعدی به ۹۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.