دولت همه انرژی خود را روی مذاکرات نگذارد

عضو حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه دولت نباید همه انرژی خود را بر روی مذاکرات بگذارد، گفت: دولت باید به مسائل داخلی توجه و از ظرفیتهای موجود داخل کشور استفاده کند چراکه در غیر این صورت نمیتوانیم بر مشکلات غالب شویم.
به گزارش پارس ، حمیدرضا ترقی عضو حزب مؤتلفه اسلامی در گفت وگو با فارس، با اشاره به کارشکنی فرانسه در روند مذاکرات ایران و ۱+۵ گفت: مطمئناً لابی صهیونیستی بر روی مواضع دولتمردان فرانسه تأثیر گذاشته و آنها به نمایندگی از اسرائیل در این مذاکرات حاضر شده بودند.
وی با بیان اینکه امیدی که الان به نتیجه مذاکرات بسته شده، امید به سراب است، تأکید کرد: در حال حاضر به غیر از تکیه بر ظرفیت های داخلی راه دیگری برای پیشرفت و توسعه کشورمان وجود ندارد زیرا بر فرض اگر نتیجه مذاکرات در آینده هم مثبت باشد و بعضی از تنش ها کاهش پیدا کند خوشبینانه است که ما تصور کنیم غرب دست از دشمنی و کارشکنی علیه ایران برمی دارد و ما به راحتی می توانیم همه مشکلات خودمان را از طریق مذاکرات حل کنیم.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی بر همین اساس ادامه داد: به نظر می رسد که دولت نباید همه انرژی خود را بر روی مذاکرات بگذارد و بیش از پیش باید به مسائل داخلی توجه و از ظرفیت های موجود داخل کشور استفاده کند که اگر این اتفاق نیفتد ما نمی توانیم بر همه مشکلات غالب شویم.
ترقی با اشاره به حمایت های مقام معظم رهبری از هیئت مذاکره کننده ایرانی خاطر نشان کرد: این حمایت ها به این دلیل بود که تجربه جدید با تمام قوا و پشتیبانی کامل کسب شود که اگر حتی مذاکرات به نتیجه هم نرسد کسی نتواند بهانه بیاورد که حمایت لازم از هیئت مذاکره کننده ایرانی صورت نپذیرفته است.
وی بر همین اساس متذکر شد: این تجربه خوبی برای نسل جوان و کسانی است که با لبخند غربی ها خیلی زود فریب می خورند، چرا که نشان می دهد جوهره غربی ها قابل اطمینان و اعتماد نیست و به نظر می رسد که این حمایت های رهبر معظم انقلاب از مذاکرات زمینه بهانه جویی را از همه کسانی که می خواهند در آینده راه حل مشکلات را در مذاکرات خلاصه کنند، گرفته است.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به عزل و نصب های اخیر در وزارت علوم و اعتراض نمایندگان به این انتصابات تصریح کرد: این طبیعی است که مجلس به این انتصابات واکنش نشان دهد چرا که صداقت وزرا برای نمایندگان اهمیت داشته و یک امتیاز محسوب می شود و اگر وزیری با نمایندگان مجلس برخلاف صداقت رفتار کند طبیعتاً با چالش های زیادی روبرو خواهد شد و در مناسبات دولت و مجلس نیز تأثیر منفی خواهد گذاشت در نتیجه اگر وزرا خلاف صداقت عمل کنند به صلاح دولت و مجلس نیست.
ترقی با بیان اینکه نمایندگان از حقوق نمایندگی و نظارت بر وزرا برخوردار هستند، خاطر نشان کرد: چنین اعتراض هایی نشانه تندروی نیست چرا که مجلس از جانب مردم موظف است که بر عملکرد دولت و حسن اجرای قوانین نظارت کند و اگر این وظیفه اش را به درستی انجام ندهد در حق مظلوم ظلم کرده و اعمال حق حاکمیت مردم را خدشه دار کرده است و بنابراین باید در باربر مردم پاسخگو باشد.
ارسال نظر