به گزارش  پارس   به نقل از باشگاه خبرنگاران، بی بی سی فارسی، هفته گذشته تریبون خود را در اختیار" نخست وزیر رژیم صهیونیستی" ، یکی از بزرگترین حامیان مالی خود قرار داد تا در مصاحبه ای مضحک و جنجال برانگیز، " نتانیاهو" ، " قاتل کودکان غزه" ، در یک فضاسازی رسانه ای از تریبون فارسی زبان اختصاصی اش دیدگاه های مضحک خود را بیان کند. نتانیاهو در مصاحبه خود با" بی بی سی فارسی" ادعاهای سراسر پوچ و مضحکی را مانند ممنوعیت پوشیدن" شلوار جین" در ایران مطرح که تبدیل به سوژه اول رسانه های جهانی، حتی روزنامه ها و وب سایت های صهیونیستی شد تا بار دیگر ماهیت سران رژیم صهیونیستی بیش از پیش برای همه آشکار شود.

 


شورای سردبیری بی بی سی فارسی که همه تلاش خود را برای در اصطلاح رسانه ای در آوردن مصاحبه نتانیاهو انجام داده بود ساعت ها پیش از پخش اظهارات مضحک نتانیاهو به گفتگو و مذاکره نشسته بود تا سوالات مجری برنامه بعد از اتمام مصاحبه را تعیین و جهت دهی کند .

بلافاصله پس از مصاحبه بی بی سی فارسی با نتانیاهو،   " نادر سلطان پور" که در برنامه های گفتگو محور بی بی سی بهترین نوع به اصطلاح در آوردن گفتگو را اجرا می کند با" مهاجرانی" " وزیر دوران اصلاحات "   دور یک میز نشستند تا سلطان پور تمام تلاش خود برای تایید و مشروعیت بخشی به" رژیم غاصب صهیونیستی" انجام دهد. هنوز اندکی از آغاز گفتگو با" مهاجرانی" نگذشته بود که" نادر سلطان پور" در راستای تایید موجودیت منحوس" رژیم صهیونیستی" ماهیت حقیقی" رسانه ضد ایرانی" بی بی سی فارسی را آشکار کرد و در یک اظهار نظر مضحک، ایران را کشوری جعلی خواند .

 

البته باید گفت، این اولین باری نیست که بی بی سی فارسی به مردم ایران توهین کرده است، این شبکه که تحت حمایت مالی مستقیم" فرقه ضاله بهاییت" قرار دارد، با تولید برنامه ها، گزارش ها و مستندهای ضد ایرانی بارها به مردم و کشور ایران توهین کرده است.

بلافاصله پس از توهین بی بی سی به کشور ایران، کمپین هایی ضد بی بی سی فارسی در" شبکه های اجتماعی" تشکیل شد تا هویت حقیقی این شبکه سلطنتی را بیش از پیش برملا کند.

 

اعتراضات نسبت به توهین های مکرر بی بی سی فارسی به کشور و مردم ایران به گونه ای بود که درکنار ایجاد کمپین های ضد بی بی سی در شبکه های اجتماعی، صفحه رسمی بی بی سی فارسی در فیس بوک و صفحات دیگر برنامه های تلویزیون و وب سایت بی بی سی فارسی مملو از پیام های اعتراض آمیز به مدیران این شبکه بود.

 

پس از افتضاح نتانیاهو و به موجب آن، توهین مجری" تلویزیون بی بی سی فارسی" ، این بار" شورای سردبیری"   شبکه دولتی انگلیس،   که اغلب نفرات آن به دربار سلطنتی انگلیس رفت و آمد دارند و عضو تیم رسانه ای انگلیس محسوب می شوند،   ابتدا سعی در سانسور و بی اعتنایی به" کمپین ضد بی بی سی" کردند، اما با پرداختن رسانه ملی به این افتضاح که در روز پنجشنبه ۱۸ مهر ماه، گزارش آن پخش شد و همچنین تشکیل کمپین های اعتراضی به بی بی سی از سوی ایران که بلافاصله وارد ابعاد غیر قابل کنترل وارد شد، بلافاصله تیم سردبیری بی بی سی   درصدد جبران مافات بر آمده و در اجرا گذاشتن صحنه سازی دیگری تلاش کردند تا اعتبار از دست رفته خود را بدست آورند.

برنامه" دیدبان" تلویزیون فارسی بی بی سی که وظیفه اصلی آن مرور مطبوعات هفتگی است، شب گذشته با حضور ویژه" صادق صبا" ، مدیر تیم رسانه ای بی بی سی فارسی، " کامبیز فتاحی" ، مجری مصاحبه کننده با نخست وزیر رژیم صهیونیستی و" نادر سلطانپور" ، مجری هتاک به کشور ایران اجرا شد.

 

اما این افراد برای مرور مطبوعات هفته گذشته به استودیو برنامه دیدبان نیامده بودند، آن ها آمده بودند تا با اجرای نمایشی از پیش برنامه ریزی شده، افتضاحاتی که اعتبار بی بی سی فارسی را بیش از پیش زیر سوال برده بود را به اصطلاح ماست مالی کنند.

پخش مجدد برنامه توهین آمیز بی بی سی فارسی

در ابتدای شوی لاپوشانی بی بی سی فارسی، تلویزیون دولتی انگلیس با پخش مجدد بخشی از برنامه توهین آمیز نادر سلطانپور به کشور ایران، مهر تاییدی بر اقدام ضد ایرانی خود کرد که نه تنها نشانی از پشیمانی و اظهار ندامت در آن وجود نداشت، بلکه با متوهم خواندن مردم ایران، سعی کرد، توهین بی سابقه خود به کشور ایران را توجیه کند.

ظاهر متفاوت نادر سلطانپور

نکته دیگری که در ابتدای شوی شبک گذشته مدیران بی بی سی جلب توجه می کرد، حضور نادر سلطانپور مجری هتاک به مردم ایران، با ظاهری متفاوت بود (این بار با ظاهری کاملا هدف دار، با پیراهنی ساده و بدون زدن کراوات در استودیو ظاهر شد) .


 

 

" صادق صبا" توهین های مکرر مجموعه تحت اختیارش را توجیه می کند

" صادق صبا" که با بهره گیری از تیمی ضد رسانه ای از طریق ترویج اباحه گری، بی بندوباری، سازماندهی و فریب افراد علیه کشورمان، همکاری با سیستم های تروریستی، تبلیغ و همکاری با فرقه ضاله بهاییت و گروه های تروریستی و منافقین و غیره اقدامات مجرمانه ای را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام می دهد،   در ابتدای شوی لاپوشانی بی بی سی فارسی، در رابطه با اعتراضاتی که نسبت به غیر حرفه ای بودن مصاحبه تلویزیون دولتی انگلیس با نتانیاهو انجام داد، به تعریف و تمجید از نخست وزیر رژیم صهیونیستی پرداخت.

 

 

بی بی سی انگلیسی هم نتوانسته است با نتانیاهو مصاحبه بگیرد

رئیس بخش فارسی شبکه دولتی انگلیس، در بخشی از صحبت های خود مصاحبه با نتانیاهو را دستاوردی بزرگ برای مجموعه خود می داند و استدلال می کند این کار جدیدی بوده و حتی بی بی سی انگلیسی هم نتوانسته است این کار را انجام دهد.

البته این که چرا نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بی بی سی مصاحبه می دهد دلایل روشنی دارد:

اول اینکه بخش اعظمی از بودجه بی بی سی فارسی را رژیم صهیونیستی تامین کرده و" شورای سردبیری بی بی سی فارسی" که بنا به گفته خبرنگاران و مدیران این شبکه برای به روی آنتن بردن یک موضوع ساعت ها به گفتگو می نشیند با دریافت یک خط رسانه ای از  " سرزمین های اشغالی" تریبون خود را در اختیار این رژیم جعلی قرار می دهد رژیمی که به واسطه" جنگ جهانی اروپاییان" به" خاورمیانه" تحمیل شد و از ۶۴ سال پیش تاکنون با قتل و تجاوز و اشغالگری به حیات منحوس خود ادامه داده است .

ثانیا، بی بی سی فارسی و رژیم صهیونیستی یک حلقه ارتباطی مشترکی با هم دارند و آن هم فرقه ضاله بهاییت است. فرقه ضاله بهاییت از همان اوایل تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی مورد حمایت آن ها بوده است، به طوری که مرکز فرقه ضاله بهاییت، بیت العدل در سرزمین های اشغالی قرار دارد. از آن طرف، تشکیل رادیو و تلویزیون بی بی سی فارسی تحت تاثیر مستقیم فرقه ضاله بهاییت بوده است، به طوری که این شبکه کار خود را در ابتدا با یک" مدیر بهایی" و از یک رادیو شروع کرد و اغلب کارمندان، نویسندگان سردبیران و مجری های آن را اعضا و وابستگان فرقه ضاله بهاییت تشکیل می دهند.

از اینرو، جای تعجبی ندارد که چرا نتانیاهو با بی بی سی فارسی مصاحبه کرد نه با رسانه های دیگر، زیرا این بی بی سی فارسی بود که" مهمان" نخست وزیر رژیم صهیونیستی شده بود.

کامبیز فتاحی: من نتانیاهو را به چالش کشیدم! !

در ادامه شوی تبلیغاتی بی بی سی فارسی، کامبیز فتاحی روی صحنه آمد. فتاحی در پاسخ به اعتراضاتی که نسبت به اجرای مصاحبه با نتانیاهو داشته مدعی می شود وی نتانیاهو را به چالش کشیده است و در عین حال با اظهاراتی متناقض علت وادادگی تمام عیار خود مقابل نتانیاهو را این دانست که به هر حال او نماینده ارگان بی بی سی بوده و نمی توانست بسیاری مسائل را بیان کند.

اما اگر نگاهی به ادعاهای بی پایه و اساس نتانیاهو در مصاحبه با خبرنگار تلویزیون بی بی سی فارسی انداخته شود متوجه می شویم، نه تنها کامبیز فتاحی، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به چالش نکشید (البته او اجازه چنین کاری را هم نداشته است) بلکه ادعاهای مضحک نتانیاهو درباره نوع پوشش ایرانی ها، افسانه سازی های تاریخی نتانیاهو درباره قدمت ۴۰۰۰ هزار ساله رژیم صهیونیستی! و ادعاهای غیر علمی او درباره عدم نیاز به غنی سازی در تولید انرژی هسته ای و… را تایید کرده و هیچ اعتراضی به نخست وزیر رژیم صهیونیستی وارد نکرد. البته انتظاری هم غیر از این از مجری شبکه سلطنتی بی بی سی که با حمایت های مالی و معنوی صهیونیست ها اداره می شود نمی توان داشت.

نادر سلطانپور بدون کراوات روی صحنه ظاهر می شود

اما نقطه اوج نمایش" بی بی سی فارسی" زمانی است که نوبت به نادر سلطانپور مجری هتاک بی بی سی فارسی به تاریخ و کشور ایران می رسد تا توهین خود به ایران-جعلی خواندن کشور ایران- را به گونه ای لاپوشانی کند.

 

نادر سلطانپور در مصاحبه ای با مهاجرانی، " وزیر دولت اصلاحات" ، در راستای تایید موجودیت منحوس رژیم صهیونیستی ماهیت حقیقی رسانه ضد ایرانی بی بی سی فارسی در اظهار نظری مضحک، ایران را کشوری جعلی خوانده بود.

سلطانپور که کاملا مشهود است برای توجیه کردن هتاکی خود به این برنامه آمده است، با دستپاچگی تلاش می کند ادعای مضحک خود را توجیه کرده و وانمود کند هدف خاصی از این اظهار نظر خود نداشته است.

سلطانپور در برنامه دیدبان، به نکته جالب توجهی اشاره می کند. مجری هتاک بی بی سی فارسی اعتراف کرد مهاجرانی تنها به صرف یک کارشناس به برنامه خبری بی بی سی دعوت نشده بود، بلکه حضور او در" استودیو خبر شبکه سلطنتی انگلیس" با هدف و قصد قبلی بوده است. این یعنی تمام به اصطلاح کارشناسانی که در برنامه های خبری بی بی سی فارسی شرکت کرده و همواره ادعاهایی واهی علیه کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح می کنند، اهدافی خاص و از قبل برنامه ریزی شده دارند و صحبت های به اصطلاح کارشناسی آن ها از قبل با شورای سردبیری بی بی سی فارسی هماهنگ شده و جهت گیری های مورد نظر مدیران بی بی سی را ارائه می کنند.

خبری از معذرت خواهی نیست

در ادامه نادر سلطانپور به دفاع از رژیم صهیونیستی می پردازد و باز هم با تایید این رژیم نامشروع، با" کشور" خطاب کردن رژیم صهیونیستی اظهارات قبلی خود را تایید می کند.

با وجود اینکه سلطانپور تلاش می کند با آوردن دلیل و توجیه های غیر منطقی، افتضاحی که به بار آورده است را لاپوشانی کند، اما باز هم از کرده خویش پشیمان نیست و علی رغم اینکه در" صفحه فیس بوک رسمی بی بی سی فارسی" و بخش های خبری این شبکه مخاطبان صراحتا خواستار غذرخواهی مجری هتاک و مسئولان تلویزیون بی بی سی شده اند، سلطان پور از یک عذرخواهی ساده هم صرف نظر می کند.  

 

سپس صبا، رئیس بخش فارسی شبکه سلطنتی بی بی سی، شروع به حمایت از مجری هتاک به کشور ایران می کنئ.

مخاطبان بی بی سی متوهم هستند

یکی از کلیدواژه های شوی لاپوشانی بی بی سی فارسی، واژه های" تصور، متصور کردن و توهم" است. مجری برنامه دیدبان و مهمان های آن دائما در توجیه اظهارات ضد ایرانی نادر سلطانپور، مدعی می شوند، مخاطبان این تلویزیون، افرادی" متوهم" بوده و هتاکی مجری بخش خبر بی بی سی فارسی را ساخته و پرداخته ذهن مخاطب می دانند.

درحالی که نادر سلطانپور صراحتا در صحبت های خود ایران را کشور جعلی قلمداد کرده است، صادق صبا نیز مخاطبان را متوهم خوانده و مدعی می شود، آن ها تصور کرده اند سلطانپور به ایران هتاکی کرده هیچ توهینی به ایران نشده است. او نیز با پشتیبانی از عملکرد مجری هتاک خود، از عذرخواهی ساده سر باز می زند.

 

ما با مدیران بالاسری هماهنگ هستیم

صادق صبا در ادامه به این نکته اشاره می کند که دائما با مدیران بالاسری خود در ارتباط بوده و خط مشی برنامه های خود را از افرادی مانند" بهروز آفاق" ، یکی از موسسان تلویزیون بی بی سی فارسی" واز" بهاییان به نام در لندن" دریافت می کند.

مصاحبه با" قاتل هزاران کودک فلسطینی" و همدست صدام در حمله شیمیایی علیه شهروندان ایرانی دستاورد بزرگی است!

" رئیس شبکه سلطنتی بی بی سی" که به دربار سلطنتی، آمد و شد می کند، در حالی دادن تریبون اختصاصی به افرادی مانند نتانیاهو و رئیس جمهور آمریکا را برای خود دستاوردی بزرگ تلقی می کند که دست نخست وزیر" رژیم کودک کش" صهیونیستی به خون هزاران کودک فلسطینی آغشته بوده و دولت های آمریکا بارها در طول تاریخ علیه مردم ایران اقدام کرده اند؛ اقداماتی نظیر نقش سازمان های امنیتی آمریکا در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و کمک مستقیم به صدام در سرآزیر کردن بمب های شیمیایی بر سر هزاران زن و کودک بی گناه ایرانی.

بمباران شیمیایی عراق علیه ایران با کمک های آمریکا
کشتار کودکان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی

 

مردم کمی درباره سابقه بی بی سی فکر کنند! !

صادق صبا در پایان شوی لاپوشانی بی بی سی فارسی در اظهاراتی جالب توجه با اشاره به قدمت ۷۰ ساله بی بی سی از مخاطبان خود می خواهد: " با دیدن یک برنامه، درباره بی بی سی قضاوت نکنند و با دقت درباره بی بی سی فکر کنند.

اما هر چه به سابقه بی بی سی فارسی مراجعه می کنیم و هرچه بیشتر درباره مواضع و جهت گیری های آن فکر می کنیم، متوجه می شویم" رادیو و تلویزیون بی بی سی فارسی" ، ید طولایی در ساخت برنامه و گزارش های ضد ایرانی دارند.

تلویزیون بی بی سی فارسی درست یک سال قبل از فتنه ۸۸ به خیال تحقق هدف" انقلاب رنگین" در ایران تاسیس شد تا بتواند در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به بازوی تبلیغاتی فتنه گران تبدیل شود، چنانکه با تهیه صدها گزارش جهت دار به بازوی رسانه ای فتنه ۸۸ تبدیل شد و با دعوت از افراد ضد ایرانی به شعله ور تر کردن آتش فتنه می پرداخت.

 

همچنین صبا به سابقه ۷۰ ساله رادیو بی بی سی فارسی اشاره کرد، ولی نگفت، این شبکه را که یک بهایی (موقر بالیوزی) تاسیس کرده در تاریخ هفتاد ساله خود چه نقشی در توطئه های ضد ایرانی داشت است؟ .

دشمنی بی بی سی با ملت ایران جنبه ای تاریخی دارد و دست کم از جریانات مربوط به نهضت ملی شدن نفت ایران و کودتای ناکام ۲۵ مرداد ۳۲ و همچنین کودتای موفق ۲۸ مرداد ۳۲، مسبوق به سابقه است.

رئیس شبکه سلطنتی بی بی سی فراموش کرده است که دقیقا ۶۰ سال پیش رمز کودتای آمریکایی-انگلیسی مرداد ۱۳۳۲، از طریق تریبون رادیو بی بی سی فارسی و با عنوان" دقیقا ساعت ۱۲ نیمه شب است" اعلام شد.

با این وجود، رئیس بی بی سی فارسی، این شبکه را حرفه ای و بی طرف تلقی می کند. اما آیا تاریخ و صدها گزارش و برنامه ضد ایرانی  موجود   بی بی سی فارسی هم، ادعای او را تایید می کنند؟


رادیو بی بی سی فارسی