به گزارش پارس ، « آرش -ب» در وبسایت روز آن لاین نوشت: سخنرانی حسن روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، چندان مورد توجه قرار نگرفته است. شماری از فعالان شبکه های اجتماعی سخنرانی وی را مطلوب ارزیابی نکرده اند. همین مسأله موجب شده است که انتقادهای زیادی از سخنرانی روحانی صورت گیرد.


وی می افزاید: برای تحلیل سخنرانی روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، باید به چند نکته توجه داشت. نخست آنکه نباید فراموش کرد حسن روحانی، رئیس جمهور دوران پسا جنبش سبز است. او موفق به عبور از فیلتر شورای نگهبانی شده که به افرادی نظیر هاشمی رفسنجانی، اجازه حضور در رقابت انتخاباتی را نداد. حسن روحانی خود نیز نماینده آیت الله خامنه ای در شورای عالی امنیت ملی و مسئول پرونده هسته ای ایران بوده است؛ سوابقی که بسیاری از آن ها حتی پس از سال ۸۸ نیز ادامه پیدا کرد. وی حتی در ۲۵ بهمن ماه سال ۸۹ نیز علیه جنبش سبز و تظاهرات اعتراض آمیز حامیان آن، موضع گرفته بود. طبیعتاً با این سوابق، نمی توان از چسبندگی روحانی به حاکمیت و سطوح فوقانی آن چشم پوشی کرد.


همکار فراری نشریات زنجیره ای افزود: از سوی دیگر نباید فراموش کنیم که در دوران تبلیغات انتخاباتی نیز، حسن روحانی جز در موارد معدود و محدودی، کمتر سخن از مطالبات دموکراسی خواهان به میان آورد. او به طور مشخص علقه ای به جنبش سبز ندارد و آن گونه که می توان از سخنان و رفتارهای او دریافت کمتر علاقه ای به مطالبات دموکراسی خواهانه دارد. این مسأله در چینش کابینه او نیز به خوبی مشهود است.


نویسنده روز آن لاین معتقد است: « به نظر می رسد در فضای ایجاد شده پیرامون سخنان و کنش های احتمالی روحانی، خوش بینی مفرطی وجود داشته است. بالا بردن سطح مطالبات از روحانی و دولت وی، توسط برخی از حامیان حزبی و رسانه ای، باعث شده است که برخی روحانی را در جایگاهی مشابه خاتمی و یا حتی میرحسین موسوی تصور کنند. این برداشت و تصور از روحانی، به طور مشخص هیچ ارتباطی با واقعیت وجودی وی ندارد. روحانی نه تنها خاتمی و موسوی نیست، بلکه حتی هاشمی رفسنجانی پس از انتخابات هم نیست. بالا بردن سطح انتظارات از روحانی، نه تنها می تواند باعث شود که وی و دولت اش به مشکل بربخورند، بلکه حتی باعث ناامیدی و سرخوردگی نیز خواهد شد. سخنرانی روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل و سرخوردگی از آن، می تواند زنگ خطری در همین زمینه باشد. اتفاقی که باید خیلی سریع جلو آن را گرفت. »


این تحلیل در حالی است که خاتمی روز پنج شنبه در دیدار شماری از نمایندگان اصلاح طلب مجلس هشتم تأکید کرد: شما توقع نداشته باشید آقای روحانی دقیقاً طبق نظر و سلیقه بنده و دیگران عمل کند.


از سوی دیگر وبسایت صدای آمریکا در تحلیلی به قلم یکی از عناصر ضد انقلاب نوشت: بخش عمده ای از سخنرانی حسن روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل از نظر محتوایی- و نه از نظر شکلی- تفاوت چندانی با سخنرانی های محمود احمدی نژاد در سال های گذشته نداشت. او با اشاره به آن چه « اقدامات زورمدارانه اقتصادی و نظامی نظام سلطه» نامید، حملات تندی را به نظم کنونی جهانی و کشورهای صاحب قدرت و به طور مشخص آمریکا کرد و آن ها را تهدید علیه صلح و امنیت بین المللی دانست. سخنان آقای روحانی در خصوص اسرائیل نیز بسیار تند بود. او اگرچه حرفی از افسانه بودن هالوکاست نزد اما با متهم کردن دولت اسرائیل به آپارتاید، ترجیح داد که نظر رهبر جمهوری اسلامی و حامیان او در تهران را جلب کند. او در خصوص پرونده هسته ای نیز با پافشاری بر « حق طبیعی، قانونی و مسلم ایران» مطابق نظر رهبر جمهوری اسلامی خواهان « پذیرش اعمال حق غنی سازی و سایر حقوق هسته ای در خاک ایران» شد.


از سوی دیگر در حالی که سایت ایران گلوبال مدعی بود « متن سخنرانی روحانی در مجمع عمومی را سعید جلیلی نوشته بود و همین باعث واکنش نسبتاً تند علیه وی در شبکه هایی مانند تویتر و فیس بوک شده» ، سایت ضد انقلابی اخبارروز مدعی شد: ملا حسن روحانی باعث ناامیدی و کلافگی شد. کسانی خیال می کردند این آخوند حقوق خوان در انگلیس نوع دیگری حرف خواهد زد. اما بدبختانه چیزی تغییر نکرده و روحانی نیز مانند] آیت الله [خامنه ای سخن می گوید. او اول و آخر سخنرانی اش آیه قرآن خواند و سر ضیافت ناهاری که مشروب الکلی سر آن سرو می شد نرفت تا به نتانیاهو و اوبا« هلو» نگوید: هیهات که روحانی امیدهای ما را برباد داد و معلوم شد در نرمش قهرمانانه ای که رهبر به آن اشاره کرده، در به همان پاشنه قبل خواهد چرخید.
یادآور می شود اقدام خطای روحانی در گفت وگوی تلفنی با رئیس دولت شیطان بزرگ مجدداً باعث ذوق زدگی محافل ضدانقلاب شد.