به گزارش پارس ، به نقل ازفارس عبدالرضا رحمانی فضلی، رئیس سابق دیوان محاسبات و وزیر کشور دولت یازدهم بعد از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید دیوان محاسبات که در محل این دیوان برگزار شد اظهار داشت: رویکرد ما در دیوان محاسبات این است که کارشناسان را در جهت توسعه ملی به کار بگیریم.

وزیر کشور همچنین تصریح کرد: بحث سیاست پیشگیری را مبنا قرار دادیم و سعی کردیم بخش اعظمی از تخلفات را که به سبب جهل به قانون بود، کنترل کنیم؛ سپس آموزش را تقویت کرده و به وسیله آن در جهت پیشگیری موفقیت حاصل شد.

وی یادآور شد: ما همچنین از ظرفیت های کارشناسان بیرون از دیوان محاسبات نیز استفاده کردیم و تلاش کردیم نیروهای کارکشته را به بدنه دیوان وصل نماییم، به طوری که در این پنج سال از ظرفیت دانشگاهیان، مدیران اجرایی بیرون دیوان و کارشناسان داخلی دیوان محاسبات استفاده مطلوب کردیم.

وی به اصلاح برنامه بودجه اشاره کرد که در حال حاضر در کمیسیون برنامه و بودجه قرار دارد و مراحل نهایی خود را سپری می کند و افزود: دیوان قانون محاسبات عمومی نیز یکی دیگر از اقداماتی بود که در دیوان پیگیری شد.

رحمانی فضلی ادامه داد: ما با احاطه به موضوعات کارشناسی و سایر بحث ها، توانستیم در کمیسیون ها تاثیر گذاری خوبی داشته باشیم.

رئیس سابق دیوان محاسبات همچنین به طراحی طرح سنا اشاره کرد و گفت: این طرح عظیم ترین و جامع ترین طرح در کشور است که از نظر بعد تجهیزات و نرم افزار بهترین و مناسبترین طرح به شمار می رود.

وی در ادامه به بحث تغییر ساختار در دیوان محاسبات اشاره کرد و یادآور شد: تعامل ما با دستگاه های اجرایی از موضوعات اصلی در دستور کار بود و ارتباط آسانی داشتیم و تقریبا با دستگاه های اجرایی به جز رده اول، هیچ مشکلی نداشتیم و همیشه از نظرات آنها برخوردار بودیم.

وزیر کشور اظهار داشت: بنای ما در جذب نیروی انسانی این شد که از رده های اول تا چهارم دانشگاه ها را جذب کنیم و بر این اساس بدنه دیوان از استحکام بالایی برخوردار است.

رحمانی فضلی ادامه داد: رابطه و تعامل ما با مجلس علاوه بر وظایف در حسابرسی در بقیه موارد هم مطلوب بود و مجلس اعتقاد کامل به دیوان داشت و ما ارجاعات مختلفی داشتیم که قبلا اینگونه نبود.

رئیس عالی دیوان محاسبات تصریح کرد: ما همواره مورد پشتیبانی آقای لاریجانی بودیم و اگر این حمایت ها نبود ظرف سه سال نمی توانستیم طرح سنا را جمع کنیم.

وی اظهار داشت: در حال حاضر دیوان عالی محاسبات در مرحله ای از کارشناسی قرار دارد که می تواند به عنوان بازوی مجلس در بودجه و قوانین موضوعی به شمار رود.

رحمانی فضلی گفت: بنده نماینده دیوان در دولت محسوب می شوم و برنامه دولت تدبیر و امید این است که با سیاست های پیشگیرانه از نظر دیوان استفاده کند.