موسیپور:
نصیحت خیرخواهانه به قصد خردهگیری و مچگیری نیست
یک فعال سیاسی گفت: نصیحت خیرخواهانه، نصیحتی از روی دلسوزی و نه از سر غرضورزی است که به قصد اصلاح امور، نه خردهگیری و برای پیشگیری و نه مچگیری انجام میشود.
به گزارش پارس ، حجت الاسلام والمسلمین موسی پور در گفت وگو با ایسنا، به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع خبرگان اشاره کرد و با بیان اینکه" تغییر و جابه جایی سیستم و قدرت در هر نظامی امری مبارک است" ، افزود: اینکه چرخش پتانسیل ها، استعدادها و خلاقیت ها و در کنار آن جلوگیری از رکود، بی انگیزگی و سستی مورد توجه قرار بگیرد، به طور طبیعی دارای آثار سیاسی مثبتی است.
وی خاطرنشان کرد: اگر جابه جایی قدرت و مسئولیت ها در زمان مقتضی خود انجام شود و به معنای بی ثباتی و تزلزل در مسئولیت ها نباشد، موجب نشاط، فراغت و سرزندگی در جامعه می شود و روحیه امید و انگیزه را شکل خواهد داد. در همین راستا از جمله مهم ترین مصادیق تغییر و جابه جایی قدرت، تغییر دولت هاست که هر چهار سال یک بار رخ می دهد و در یک نظام مردمی و با تکیه بر آرای مردم افراد جدیدی مسئولیت ها را به دست می گیرند.
استاندار پیشین قم ادامه داد: چنین روندی یک فرصت است تا افکار نو و اندیشه های جدید از سوی کسانی که خارج از قدرت در حاشیه و ناظر میدان عمل و فعالیت گروه دیگر بودند، وارد عمل شوند و با بررسی نقاط ضعف و قدرت به کاهش نقاط ضعف و افزایش نقاط قوت بپردازند و در کل به روند تکاملی و ارتقای جامعه کمک کنند.
موسی پور تغییر دولت در سال ۹۲ را نیز در همین راستا دانست و گفت: حضور چهره ها و نیروهای جدید دولت می تواند به روند فوق کمک کند؛ البته این در صورتی است که ما اصول را در چارچوب های مدیریتی، اصول آرمانی و ارزشی در همه موارد مورد توجه قرار دهیم و اصلا مبنای حرکت ما چارچوب ها و اصول باشد و بر اساس برنامه حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه" برنامه محوری باید مدنظر تمام مدیران ما قرار بگیرد" ، اظهار کرد: سلیقه محوری نباید حاکم باشد؛ ضمن اینکه با توجه به برنامه های اسناد بالادستی همچون سند چشم انداز و برنامه های چند ساله و سیاست های کلی نظام هر بخشی باید هدف خود را تنظیم کند تا حرکت رو به جلوی کشور استمرار پیدا کند و نقاط ضعفی که وجود دارد، برطرف شود.
این فعال سیاسی در ادامه به تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم کمک همه به دولت اشاره و تصریح کرد: وقتی یک دولت با رای مردم بر سر کار می آید، آن دولت، دولت جمهوری اسلامی محسوب می شود، بنابراین لازم است تا گروه ها، اقشار، احزاب و دسته جات با هر سلیقه و نگرش در چارچوب نظام جمهوری اسلامی به هر شکلی که ممکن است به این دولت کمک کنند، چراکه موفقیت او، موفقیت کشور قلمداد می شود.
موسی پور افزود: آنهایی که درون مجموعه دولت هستند با کار و تلاش و برنامه ریزی در جهت حل مشکلات مردم و خدمت بیشتر و آنهایی که بیرون از مجموعه دولت در هر مسئولیتی کار می کنند، با حرکت در جهت اهداف نظام جمهوری اسلامی می توانند در جهت کمک به دولت موثر باشند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید دانست همه ما و آنهایی که در مسئولیت های کلان مشغول خدمت هستیم و چه مدیران میانی و چه مدیران رده های پایین و چه مردم عادی و چه کسانی که در فعالیت های مختلف اجتماعی مشغول خدمتیم، همگی در فعالیت اجتماعی و در انجام وظایف و مسئولیت های خود قطعاً دارای نقاط قوت و ضعف هستیم و حتماً اشتباهاتی از ما در رفتار و گفتار و نوع عملکرد سر می زند. با این حال به طور طبیعی جامعه ای می تواند رو به صلاح حرکت کند که نسبت به آنچه اطرافش رخ می دهد بی تفاوت نباشد و با اقدام درست و حرکت صحیح و سنجیده، سعی در برطرف کردن مشکلات و نقاط ضعف داشته باشد و بهترین راه برای رسیدن به این مقصود، نصیحت خیرخواهانه است.
موسی پور درباره ویژگی های نصیحت خیرخواهانه نیز اظهار کرد: نصیحت خیرخواهانه، نصیحتی از روی دلسوزی و نه از سر غرض ورزی است که به قصد اصلاح امور، نه خرده گیری و برای پیشگیری و نه مچ گیری انجام می شود. این وظیفه ای است که تک تک مردم نسبت به هم، مردم نسبت به مسئولان و گاه مسئولان نسبت به هم دارند.
ارسال نظر