نصیریقیداری
آخرت خود را به توفیقی نمیفروشم
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: من مطمئن هستم که اگر آقای توفیقی برای وزارت علوم به مجلس پیشنهاد و معرفی شود، از فتنه ۸۸ برائت میجوید.
به گزارش پارس ، سعدالله نصیری قیداری معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با فارس، درمورد عزل و نصب های اخیر سرپرست وزارت علوم و اعتراض نمایندگان مجلس به این اقدامات، اظهار داشت: بنده بعد از ظهر روز یکشنبه ۱۰ شهریور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بودم که برخی از نمایندگان اعتراض خود را به این عزل و نصب ها اعلام داشتند.
وی افزود: بنده اعتراض برخی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس را در همان شب یکشنبه به سرپرست وزارت علوم رساندم اما برخی از این اطلاعات مستند نیست.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم تصریح کرد: برخی از این نمایندگان می گویند که سرپرست وزارت علوم بورسیه ها را تعلیق کرده در حالی که این طور نیست چون در دستور آقای توفیقی نیز عنوان شده که بورسیه های جدید متوقف و بررسی شود و آنهایی که از قبل بورسیه بودند به همین روال باقی خواهند ماند.
نصیری قیداری در مورد عزل و نصب در دانشگاه ها نیز گفت: فقط روسای دو تا از دانشگاه های کشور عوض شدند در حالی که ما در کشور نزدیک به ۴۰۰ دانشگاه داریم. یعنی این تغییرات شامل نیم درصد از دانشگاه ها می شود، بنابراین سوال من این است که آیا سرپرست وزارتخانه نباید اجازه تغییر روسای نیم درصد از دانشگاه ها را قبل از شروع سال تحصیلی داشته باشد؟
این نماینده دور هشتم مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که چرا تغییرات در دانشگاه ها توسط آقای توفیقی عجولانه است در حالی که این تغییرات در دانشگاه هایی صورت می گیرد که روسای کار آمد دارند، اظهار داشت: قانوناً منعی برای تغییر روسای دانشگاه ها توسط سرپرست وزارت علوم وجود ندارد.
نصیری قیداری به طرح دو فوریتی نمایندگان برای ممنوعیت عزل و نصب ها توسط سرپرستان وزارتخانه ها اشاره و خاطر نشان کرد: اگر این قانونی شود سرپرست هم وظیفه خود را می داند اما از سویی دیگر فشار سنگینی بر روی وزارتخانه علوم وجود دارد که پیش بینی می شود از اول سال تحصیلی مشکلاتی پیش بیاید به همین دلیل آقای توفیقی احساس می کند باید اقداماتی صورت بگیرد.
وی ادامه داد: برخی از روسای دانشگاه ها حدود ۸ سال است که در این سمت باقی مانده اند. که به هر حال طبیعی است رنجش هایی نیز در طول این مدت به وجود بیاید و ما امروز شاهد درخواست هایی از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه ها از سوی وزارتخانه علوم هستیم و قطعا اگر چنین فضایی وجود نداشت سرپرست وزارت علوم تغییراتی را صورت نمی داد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: آقای توفیقی رسما تاکید کرده که در حال حاضر تصمیم بر تغییرات گسترده در دانشگاه ها ندارد و غیر از این دو مورد تا قبل از رای اعتماد در مجلس تغییراتی انجام نخواهد شد.
نصیری قیداری افزود: اینکه گفته می شود تغییرات در دانشگاه ها گسترده است و" قلع و قمع" صورت می گیرد منصفانه نیست چراکه دانشگاهیان متوجه این فضاسازی ها هستند و می فهمند.
وی در پاسخ به این پرسش که مگر قرار است آقای توفیقی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس معرفی شود؟ گفت: حال هر کسی معرفی شود. این جزو اختیارات آقای روحانی است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر احتمالاً آقای توفیقی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس معرفی شود شما رایزنی هایی را با نمایندگان صورت می دهید، یاخیر؟ تصریح کرد: من با تعداد قابل توجهی از نمایندگان آشنا هستم چون یک سوم نمایندگان فعلی در مجلس هشتم حضور داشتند و اغلب نمایندگان می گویند آقای توفیقی با سابقه وزارت و متین هستند اما برخی از نمایندگان هم شناخت کافی از ایشان ندارند.
نصیری قیداری در پاسخ به پرسشی بر این اساس که مجلس نشان داد نسبت به فتنه ۸۸ حساس است در حالی که فیلم هایی از آقای توفیقی منتشر شده که سخنانی درحمایت از فتنه سال ۸۸ گفته است، نظر شما در این مورد چیست، گفت: آقای توفیقی فردای انتخابات یعنی ۲۵ خرداد در آن فضایی که در مسجد دانشگاه تهران که فضای ملتهبی نیز بود حضور پیدا کرد.
وی مدعی شد که اگر شخصی به غیر از توفیقی در مسجد دانشگاه تهران حضور می یافت، فضا بحرانی تر می شد و آقای توفیقی با سخنان خود آبی را بر آتش پاشید.
این نماینده سابق مجلس ادامه داد: توفیقی فردی ولایت مدار، علاقمند و دوستار نظام است و بعد از فرمایشات مقام عظمای ولایت در ۲۹ خرداد کوچکترین حرکتی بر علیه فرمایشات معظم له نداشت و از آن زمان به بعد با حرکات معتدل و کارهای علمی در خدمت نظام و انقلاب بوده است.
نصیری قیداری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آقای توفیقی بعد از سخنان تند خود در جمع دانشجویان تهران طی هیچ سخنرانی رسمی از مواضع خود کوتاه نیامده و از فتنه برائت نجسته است، تصریح کرد: ایشان فردی رسانه ای نیست و در فضاها زیاد ظاهر نمی شود.
وی با بیان اینکه توفیقی را ۱۸ سال است که می شناسم، گفت: من بعد از فتنه ۸۸ با آقای توفیقی در کنفرانس ها و مجامع مختلف در ارتباط بودم و از مواضع ایشان باخبر هستم بنابراین معتقدم ایشان بعد از فرمایشات رهبری به هیچ وجه حرکتش در راستای صحبتی که در دانشگاه تهران کردند نبود اما فردی نیستند که در رسانه ها جلوه داشته باشد و حرفش را به مجامع از طریق رسانه ها منتقل کند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم تاکید کرد: آقای توفیقی در محافل، کنفرانس ها و در صحبت با دوستان همواره مواضع مقام عظمای ولایت را تایید کرده و بر آن تاکید داشته است.
نصیری قیداری در پاسخ به این پرسش که اگر آقای توفیقی به مجلس معرفی شود آیا حاضر است در مقابل نمایندگان مردم از فتنه برائت بجوید؟ ، گفت: من مطمئن هستم که اگر ایشان به مجلس معرفی شود از فتنه ۸۸ برائت می جوید.
وی در پایان گفت: بنده شخصی نیستم که آخرت خود را به آقای توفیقی بفروشم و به خاطر این مسئولیت پذیرفتم که آقای توفیقی را فردی معتقد به ولایت فقیه، نظام، قانون اساسی می دانم که از جایگاه بالای علمی و اخلاق برخودارند.
ارسال نظر