صهیونیستها از بیداری اسلامی هراس دارند
یک تحلیلگر رسانههای مشهور آمریکا از جمله سی. ان. ان و فاکس نیوز و یکی از منتقدان سرسخت سیاست خارجی این کشور تاکید کرد که صهیونیستها از بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه هراس دارند.
به گزارش پارس ، " کوین برت" استاد دانشگاه های آمریکا و یکی از منتقدان سرسخت سیاست خارجی این کشور و رژیم صهیونیستی در گفت وگوی اختصاصی با تسنیم گفت: صهیونیست ها از بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه هراس دارند و همه تلاش خود را می کنند تا با نفوذ در کشورهای اسلامی بین آنها تفرقه ایجاد کنند.
برت یک فعال اجتماعی در آمریکا و یکی از منتقدان سرسخت مبارزه با ترور است. وی تاکنون کتاب ها و مقالات فراوانی را در نشریات معتبر آمریکا و دیگر نقاط جهان منتشر کرده است و اغلب نیز به عنوان کارشناس منتقد سیاست های آمریکا در شبکه های مختلف تلویزیونی حضور می یابد. او در مصاحبه ای اختصاصی با خبرگزاری تسنیم درباره تحولات اخیر در خاورمیانه و هراس های رژیم صهیونیستی از بیداری اسلامی سخن گفته است که در زیر مشروح این مصاحبه را می خوانیم.
تسنیم: در چند سال اخیر شاهد اتفاقات فراوانی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا بودیم و دیدیم که چطور با انقلاب های مردمی این مناطق دستخوش تغییرات گسترده شدند. به نظر آیا ارتباطی بین قیام فلسطین و مبارزات مردمی در خاورمیانه وجود دارد؟ اگر وجود دارد، شکل این ارتباط چگونه است؟
دکتر برت: ناآرامی ها در خاورمیانه حاصل تنشی عظیم بین دو نیروی تاریخی است: در یک سو بیداری اسلامی قرار دارد و در سوی دیگر صهیونیست ها که جنگی تمام عیار را علیه اسلام راه انداخته اند. مساله اصلی در این نبرد و قربانی اصلی آن فلسطین است. در زیر تحولاتی که در حال حاضر در مصر؛ تونس؛ بحرین؛ لیبی و مابقی کشورهای عربی می گذرد و حتی در کشورهای غیرغربی مثل ترکیه؛ هند؛ پاکستان ؛ مالزی و اندونزی مساله فلسطین مثل یک نیروی پنهان عملا ساختار نیروها و نحوه نبرد آنها را تعیین می کند. در واقع می توان گفت مساله فلسطین نقشی اساسی در تحولات منطقه ایفا می کند.
تسنیم: تعریف شما از بیداری اسلامی چیست و فکر می کنید اهمیت آن برای فلسطین چقدر است؟
دکتر برت: امروزه در سراسر جهان شاهدیم که با افول سلطه بلامنازع غرب؛ مسلمانان کم کم متوجه اهمیت میراث تمدنی خود شده اند و خواستار بازگشت به این میراث هستند. مسلمانان به عنوان یک جمع متحد متشکل از تقریبا دو میلیارد نفر در نقاط مختلف جهان که بخش عمده ای از منابع انرژی فسیلی در آنها قرار دارد؛ اکنون در موقعیتی قرار دارند که می توانند به عنوان صاحبان یک تمدن بزرگ در سطح جهانی مطرح کنند. و لطفا این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که تمدن اسلامی که در بطن دین اسلام شکل گرفته است یک تمدن فراگیر است و مردمان ادیان دیگر از جمله مسیحیت ؛ یهودیت و غیره را نیز دربرمی گیرد.
این تمدن در حال حاضر تنها تمدن جهانی است که مبتنی بر اصول دینی است. با این پشتوانه است که تمدن اسلامی می تواند یک چراغ راهنما برای انسان امروز باشد؛ آن هم در عصری که اخلاقیات رنگ باخته و تمدن های دیگر دچار فروپاشی شده اند. شاید بتوان یکی از دلایل این امر را در آموزه های اسلام جستجو کرد. اسلام دینی است که با نظام مالی حاکم بر جهان مخالف است نظامی که در حال حاضر صهیونیست ها با کمک آن سلطه خود را بر کل جهان اعمال کرده اند و آن را به لب پرتگاه سقوط کشانده اند. همین آموزه هاست که باعث شده است که صهیونیست ها درصدد نبرد با اسلام و تمدن اسلامی برآیند. در واقع این تمدن از اساس با « نظم اورولی» آنها مخالف است. صهیونیست ها تلاش می کنند با تثبیت جایگاه خود در سرزمین های اشغالی عملا جایگاه خود را در سراسر جهان تثبیت کنند. برای همین است که رهایی انسانی به رهایی فلسطین گره خورده است.
تسنیم: منظور شما از جنگ صهیونیست ها با اسلام چیست؟ آیا منظور شما همان جنگ با ترور است؟
دکتر برت: بله صهیونیست ها یک جنگ تمام عیار را با بیداری اسلامی آغاز کرده اند. آنها به این نتیجه رسیده اند که اتحاد مجدد مسلمانان به اشغال گری آنها پایان خواهد داد و دیگر اجازه نخواهد داد که با تسلط بر نهادهای مالی فعلی، سلطه خود را بر جهان اعمال کنند. می دانیم که صهیونیست ها یک دکترین شیطانی دارند که اساسا با هرنوع محدودیت دینی یا اخلاقی برای آنها مخالف است. در این دکترین؛ رگه های نژادی؛ شیطانی و فراماسونری در یکدیگر تنیده شده اند. در یک کلام می توان گفت آنها می خواهند خود را از هرنوع محدودیت اخلاقی و حقوقی برهانند و هرطور که خواستند بر جهان حکم برانند.
صهیونیست ها در راستای جنگ با انسانیت؛ جنگ با اسلام و انسان های آزاد اقدام به طراحی و اجرای حملات ۱۱ سپتامبر کردند. این عملیات در واقع یک عملیات دروغین بود با هدف تضعیف دین اسلام زیرا این دین بزرگ ترین مانع آنها در تحقق اهداف شیطانی خود است. آنها با طراحی این عملیات راه را برای مبارزه با بیداری اسلامی هموار کردند. از سال ۲۰۰۱ تاکنون صهیونیست ها تلاشی بی وقفه را برای یک جنگ روانی علیه اسلام آغاز کرده اند. آنها از افراد متخصص در حوزه رسانه استفاده می کنند و با استفاده از نفوذ این افراد در رسانه های جهان تلاش می کنند یک چهره منفی از اسلام در جهان ایجاد کنند. در حال حاضر می بینیم که آنها با نفوذ در بسیاری از کشورهای اسلامی تلاش کرده اند بر آتش جنگ فرقه ای در این کشورها بدمند و جهان اسلام را دچار دو دستگی کنند. هدف از همه این تلاش ها مقابله با بیداری اسلامی و جلوگیری از تحقق اهداف آن است.
تسنیم: به نظر شما چطور مساله حقوق بشر به یکی از بحث های اصلی در نبرد بین اسلام و نظم صهیونیستی تبدیل شده است؟
دکتر برت: اشغال گران صهیونیست حقوق اولیه قربانیان خود در سرزمین های اشغالی را پایمال کرده اند. نقض حقوق بشر فلسطینی ها امروزه به نقض حقوق بشر کل مردمان جهان تبدیل شده است. پروفسور اندرو بیسویچ از اساتید برجسته آمریکایی اخیرا در مقاله ای با عنوان « ما چطور به اسرائیل تبدیل شدیم» این مساله را مطرح می کند که چطور دولت آمریکا از الگوی رژیم صهیونیستی برای توجیه شکنجه و نقض حقوق بشر انسان های مختلف استفاده می کند. علاوه بر این شاهدیم که صهیونیست ها حتی در مواجهه با آمریکا نیز همچنان به پیشبرد اهداف کثیف خود می اندیشند.
صهیونیست ها همواره از شکنجه و تحقیر جنسی به عنوان یک از اهرم های اصلی خود استفاده کرده اند. وقتی آنها اقدام به اشغال یک منطقه جدید فلسطینی می کنند؛ اولین کاری که می کنند اعمال سلطه بر رادیو و تلویزیون آن منطقه و پخش تصاویر پورنوگرافی است. بعد از آنکه نومحافظه کاران اسرائیلی در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به برج های دوقلو در نیویورک حمله کردند عملا تصویر ذهنی بیمار خود را بر جهان تحمیل کردند. این صهیونیست ها بودند که رسوایی ابوغریب را در عراق به وجود آوردند. این در واقع بخشی از پروژه صهیونیست ها برای مبارزه با تمدن اسلامی است. آنها می خواهند هر نوع اخلاق سنتی را از میان بردارند.
تسنیم: ممکن است کمی بیشتر درباره نقض حقوق بشر به دست عوامل صهیونیست توضیح بدهید؟
دکتر برت: به اعتقاد من بدترین ظلم صهیونیست ها ظلمی است که در حق کودکان فلسطینی اعمال می کنند. آنها در اولین فرصتی که به دست می آورند؛ اقدام به کشتار کودکان بیگناه فلسطینی می کنند. نمونه بارز این نفرت از کودکان را می توان در عملیات روانی ارتش اسرائیل مشاهده کرد. نظامیان صهیونیست پیراهنی بر تن دارند که روی آن تصویر یک زن باردار فلسطینی حک شده و یک تیر به سمت شکم او نشانه رفته است. زیر این تصویر نوشته شده است: یک تیر شلیک کنید؛ دو نفر را بکشید. متاسفانه ارتش اسرائیل سیاست غیررسمی کشتار کودکان را در پیش گرفته است. « کریس هچز» در مقاله ای با عنوان « خاطرات غزه» صحنه هایی را شرح می دهد که در آنها تک تیراندازهای صهیونیست کودکان فلسطینی را هدف قرار می دهند و می کشند.
بر اساس آمار؛ در طول ۱۳ سال گذشته بیش از ۱۵۰۰ کودک فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست کشته شده اند. یعنی در هر سه روز یک کودک. صهیونیست ها همچنین تعداد فراوانی از کودکان فلسطینی را بازداشت می کنند. سالانه بیش از ۷۰۰ کودک فلسطینی بازداشت می شوند و تحت شکنجه و تحقیر قرار می گیرند. این جنایات در نوع خود بسیار چشمگیر و سهمناک هستند و باید توجهات جهانی را به سوی آنها جلب کرد.
تسنیم: آنها چرا از کودکان متنفرند؟
دکتر برت: کودکان نماد آینده اند. صهیونیست ها از آینده می هراسند. آنها می دانند که روزهای اشغالگری رو به پایان است و آینده متعلق به کودکان فلسطینی است. بنابراین آنها با کشتار و شکنجه کودکان تلاش می کنند این آینده را به تاخیر بیندازند. یک نکته را نمی توان نادیده گرفت و آن اینکه اشغال تا ابد نمی تواند ادامه یابد. بالاخره روزی فراخواهد رسید که رژیم صهیونیست دیگر با هیچ چیز نمی تواند اشغالگری خود را توجیه کند. علاوه بر این نسل های جدید نیز به سادگی تن به اشغال نخواهند دادو همین باعث می می شود که این رژیم که ماهیت خود را مدیون اشغال است عملا با مشکل مواجه شود. در حال حاضر نیز ترک های شدیدی بر مشروعیت سیاست های اسرائیل وارد آمده است. همان طور که می دانید این دستاوردها ماحصل تلاش های بی وقفه گروه های حقوق بشری در منطقه و جهان است که پرده از جنایات اسرائیل در سرزمین های اشغال برمی دارند.
علاوه بر این، مناسبت هایی مثل روز قدس نیز در این میان بی تاثیر نیستند. وقتی در روز قدس میلیون ها نفر در خیابان ها در سراسر جهان حضور می یابند و یکصدا جنایات اسرائیل را محکوم می کند؛ طبیعی است توجهات جهانی به آنها جلب می شود و قطعا تسنیماتی در ذهن آنها شکل خواهد گرفت. رژیم صهیونیستی قادر به پاسخگویی به این سوالات نیست و همین آن را در موضع ضعف قرار می دهد. بنابراین نباید اهمیت این مناسبت ها و اقدامات مشابه را نادیده گرفت و باید به آنها به دیده راهکارهای بلندمدت برای مقابله با اشغالگری نگاه کرد.
ارسال نظر