به گزارش پارس به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر پیشنهادی امور خارجه بعدازظهر امروز (سه شنبه) در دفاع از برنامه های خود در صحن علنی مجلس گفت: ایران اسلامی قدرتمند است، قدرت ایران را باور کنید. مشارکت گسترده مردم در انتخابات و پذیرش رویکرد ریاست جمهوری پیام روشنی برای جهان دارد. این پیام حاکی از عزم مردم بزرگ ایران برای تعامل عزتمند با جهان بدون ذره ای کوتاه آمدن از حقوق حقه ایران و براساس اصل عزت، حکمت و مصلحت است تا از این مسیر مصالح کشور و منافع نظام هم در جهت آرمانی و هم منافع ملی که از دیدگاه نظری منافع آرمانی و ملی کشور را هم راستا می دانم تأمین شود.

ظریف گفت: در چند سال اخیر سلطه گران فشارهایی را به مردم تحمیل کردند ولی علی رغم این فشارهای بی منطق مردم با هوشیاری و خودباوری استقلال و عزت کشور را تضمین کردند

تبعیت از آرا مردم و احترام به حقوق و اراده آنها و رعایت ارزش های اسلامی و اصول اخلاقی می تواند الگویی از حکمرانی خوب و موفق در بین کشورهای اسلامی ارائه کند.

وزیر پیشنهادی امور خارجه ادامه داد: سخن حکیمانه رهبری که رای مردم حق الناس است، بعد جدید و بی نظیری را بر مفاهیم مردمسالاری و حقوق بشر افزود و مسئولیت در برابر خالق بصیر علاوه بر پاسخگویی و شفافیت دربرابر مردم به ادبیات این حوزه مهم علوم انسانی اضافه کرد.

ظریف گفت: این مفهوم واقعی و اصیل گفتمان انقلاب و یادگار امام است که در ساختار معنایی جهان امروزی قدرت بی نظیر خودساخته به ایران در سطح منطقه و جهان داده است. باید این قدرت بی نظیر را باور کنیم نه در شعار بلکه در عمل. و با این خودباوری و اعتماد به نفس در صحنه بین الملل حضور سازنده و تاثیرگذار داشته باشیم.

وی گفت: ایران لنگرگاه ثبات، امنیت و آرامش خودجوش و نه متکی بر قدرت خارجی است با این سرمایه عظیم اجتماعی ایران و مردمسالاری دینی نقش بی بدیلی در تقویت آرامش در منطقه ایفا می کند.

ظریف ادامه داد: مشارکت ایران در منطقه ناامن و استراتژیک عامل اساسی در جلوگیری از جنگ و ناامنی خواهد بود. قدرت ایران می تواند و باید در خدمت توسعه پایدار اجتماعی و بهبود وضعیت رفاه و معیشت مردم بزرگوار ایران قرار گیرد.

وی گفت: نیروی انسانی متخصص و کارآمد، وسعت سرزمینی، منابع سرشار انرژی، ذخایر فراوان معدنی، فناوری و علم و دانش چشم انداز توسعه و قدرت ایران را بیشتر نمایان می کند.

وزیر پیشنهادی امور خارجه افزود: رویکرد اعتدال در سیاست خارجی دولت مبتنی بر خودباوری، برای ایجاد تفاهم برای ایجاد ظرفیت و توان ملی کشور و توسعه آن.

ظریف تصریح کرد: ذره ای از حقوق ملت کوتاه نخواهد آمد و دایره دوستی ها را در جهان گسترش می دهد و آماده است تا دیگر کنشگران صحنه جهانی را ناگزیر سازد روابط و رفتار خصومت آمیز خود را به روابط مبتنی بر همکاری تبدیل کند.