۵ وزیر پیشنهادی رأی نمیآورند
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: مرزبندی با جریان فتنه و پذیرش سیاستهای کلان دو ویژگی وزیر صالح است و نمایندگان باید براساس این دو ویژگی به وزرای پیشنهادی رای دهند.
به گزارش پارس ، حمید رضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت و گو با تسنیم، درباره ویژگی های وزرای اصلح، گفت: از سخنان رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ و خطبه های امروز ایشان می توان استنباط کرد معظم له بر حضور افرادی که ابتکارات، خلاقیت و انرژی جدید برای فعالیت داشته باشند، تاکید کرده اند و این نشان می دهد برای رهبر معظم انقلاب کارآمدی افراد برای انجام ماموریت در دولت مهم است.
وی افزود: لازم است وزرای پیشنهادی مرزبندی خود را با جریان فتنه اعلام کنند ضمن آنکه وزراء باید در عمل، سیاست های کلان نظام را هم قبول داشته باشند. سیاست های کلان از سوی رهبری ابلاغ شده است و باید وزراء برنامه های خود را مطابق با این سیاست ها تنظیم کنند از این رو می توان مرزبندی با جریان فتنه و پذیرش سیاست های کلان نظام را دو ویژگی بارز برای صالح بودن وزرای پیشنهادی دانست.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: ما از نمایندگان مجلس می خواهیم در بررسی وزراء این دو ویژگی را در نظر بگیرند، هرکدام فاقد این ویژگی ها بودند، به آنها رای ندهند، ضمن آنکه سوابق این افراد هم مشخص است.
ترقی همچنین به انتقاد از ترکیب وزرای پیشنهادی پرداخت و با بیان اینکه برخی از وزرای پیشنهادی ارتباطی با جریان فتنه داشتند و یا در ستادهای فتنه گران فعالیت می کردند و حتی جزوء تئوری پردازان آنها بودند، اظهار داشت: نمایندگان مجلس باید این موراد مهم را در نظر بگیرند، این افراد باید در صحن علنی به سوال نمایندگان پاسخ دهند، اگر توانستند نمایندگان را قانع کنند، آنگاه به این وزراء رای دهند اما تا آنجایی که در جریان هستیم، این افراد در کمیسیون ها نتوانستند به ابهامات موجود پاسخ دهند.
وی با اشاره به اینکه به احتمال زیاد ۴ الی ۵ وزیر پیشنهادی نمی توانند رای لازم را به دست آورند، گفت: سوابق این افراد باید به صورت دقیق در مجلس بررسی شود که در این راستا می توان از وزرای پیشنهادی علوم و تحقیقات، راه، آموزش و پرورش، کار و رفاه اجتماعی و نفت اشاره کرد و به نظرم این ۵ وزیر نمی توانند حائز رای اعتماد شوند و یا رای پایینی را به دست می آورند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: مجلس باید در برابر ملت پاسخگو باشد و هرگونه ضعفی در عملکرد وزرا در آینده به پای بی توجهی مجلس گذاشته می شود.
ارسال نظر