به گزارش پارس ، فارس به نقل از مجله الجزیره العربیه، انجمن حقوق بشر بحرین درخواستی را برای دبیرکل سازمان ملل و کمیته تشکیل شده بر اساس توافقنامه مبارزه با شکنجه فرستاد و از این کمیته خواست تا فوری به بحرین سفر کند. این درخواست حاوی اطلاعات و اسناد زیادی است که شکنجه هدفمند در بحرین را ثابت می کند.

انجمن حقوق بشر بحرین به مناسبت روز جهانی عدالت بین المللی کنفرانسی را برگزار کرد و « فلاح ربیع» عضو این انجمن درباره این درخواست که قرار است برای دبیرکل سازمان ملل و کمیته یاد شده فرستاده شود، سخن گفت.

در این درخواست آمده است: شکنجه به طور سازمان یافته در بحرین انجام می شود و این امر ضرورت شدید سفر به بحرین برای توقف شکنجه و بازخواست جلادان را ایجاب می کند.

این انجمن افزود: این درخواست حاوی اطلاعات زیادی است که تداوم شکنجه گری در بحرین را ثابت می کند که اقدام لازم بر اساس ماده ۲۰ توافقنامه مبارزه با شکنجه را می طلبد.

ربیع ابراز امیدواری کرد که سفر فوری به بحرین برای تحقیقات درباره موارد شکنجه و بدرفتاری و ارایه نتایج آن به مراجع ذیربط سازمان ملل به منظور اتخاذ اقدامات لازم و تدوین توصیه های الزام آور و تدابیر قانونی صورت گیرد تا شکنجه و بدرفتاری متوقف و تکرار نشدن آن و مجازات ناقضان حقوق بشر تضمین شود.

ربیع از ریحانه الموسوی از فعالان مدنی زندانی و ناجی فتیل و سایر بازداشت شدگان در پرونده موسوم به" شبکه ۱۴ فوریه" به قربانیان شکنجه در بحرین نام برد.

ریحانه الموسوی و ناجی فتیل از شکنجه شدن خود در زندان های رژیم بحرین سخن گفته اند و الموسوی در اولین جلسه دادگاهش گفت که زندانبان وی را مجبور کرده اند که لباسهایش را از تنش بیرون بیاورد تا اعتراف کند.

اخیرا یک نوار ویدئویی منتشر شد که نخست وزیر بحرین را نشان می داد که به یکی از نیروهای پلیس شکنجه گر اطمینان می داد که قانون در قبال وی اجرا نخواهد شد.

سازمان های حقوق بشری داخلی و خارجی تاکنون گوشه ای از جنایت و شکنجه گری رژیم بحرین را مستند سازی کرده اند.

رژیم بحرین از فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون اعتراضات مسالمت آمیز مردم برای اصلاحات در کشور را با همکاری نیروهای سعودی به شیوه های مختلف سرکوب کرده است.

در جریان این سرکوبگری شماری شهید، زخمی، بازداشت، شکنجه و به زندان های طولانی مدت محکوم شده اند.