روحانی محصول نگاه تحولخواهانه است

وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: رئیسجمهور منتخب محصول نگاه تحولخواهانه است و کارشناسان پیرامون آقای روحانی باید به ایشان برای ایجاد تغییر کمک کنند.
به گزارش پ ارس به نقل از فارس، سید عبدالواحد موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات عصر امروز (چهارشنبه) در جمع اعضای دانشجویی حزب اسلامی کار با بیان اینکه باید بدانیم که در جامعه ای با سلایق مختلف و بایدها و نبایدها زندگی می کنیم، اظهار داشت: قطعاً هرآنچه که به دنبال رسیدن به آن هستیم دست نیافتنی نیست اما باید بهره های لازم را از فرصت به دست آمده برای رسیدن به مطلوب به کار گیریم.
وی با تأکید بر اینکه مواردی که اینجا مطرح می کنم نظرات شخصی خود من است و به نمایندگی از هیچکس نخواهد بود افزود: بنده از طرف آقای روحانی هیچ صحبتی ندارم چرا که الحمدلله خود ایشان هم خوب صحبت می کنند و هم سخنگو دارند.
وزیر کشور دولت اصلاحات اظهار داشت: واقعیت این است که در جامعه ای که نزدیک به ۸۰ میلیون جمعیت دارد در حوزه های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، روابط بین الملل و همچنین نگاه به اقوام و اقشار مختلف، دیدگاه های متفاوتی وجود دارد اما هیچ وقت این دیدگاه ها و نگاه های متفاوت به شکل منظم و مرزبندی شده از ناحیه تشکل های مختلف، مورد استفاده قرار نگرفته است.
موسوی لاری به تلاش و اقدامات دولت اصلاحات برای شناسنامه دار کردند احزاب اشاره و خاطرنشان کرد: وقتی سلایق مختلف در جامعه ای وجود دارد ما نمی توانیم منکر آن باشیم بنابراین برای آنکه کارایی آنان را تقویت کنیم گام نخست شناسنامه دار کردن این دیدگاه ها است.
وی اضافه کرد: شناسنامه دار کردن احزاب و دیدگاه ها به این منظور است که مشخص شود یک حزب در حوزه ها و مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی چه نظریاتی دارد و یک حزب باید در قالب یک طرح چارچوب و مرام نامه دیدگاه خود را مطرح کند.
وزیر کشور با بیان اینکه وجود احزاب و سلیقه ها سبب شکل گیری و شناسنامه دار کردن دیدگاه ها می شود، گفت: جامعه ما در حال حاضر برنامه ریزی شده یا غیر برنامه ریزی شده، خواسته یا ناخواسته به سمتی سوق پیدا کرده است که وجود احزاب و نهادهای مدنی منفی تلقی می شود که در نتیجه سبب عدم شناسنامه دار کردن دیدگاه ها و مشخص نشدن مرز بین آنان شده است.
موسوی لاری ادامه داد: شناسنامه دار نشدن سلیقه ها و عدم مرزبندی بین آنان سبب شده که هر وقت سلیقه ای توانست موفق عمل کند آن را به خود بچسبانند و اگر نیز سلیقه ای عقب ماند به دیدگاه متقابل ربط بدهند.
وی در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه برای حاکمیت ضروری است که سلایق موجود به جای نقض شدن شناسنامه دار شوند اظهار داشت: هر سلیقه و دیدگاهی با شناسنامه خود عرضه و معرفی شود و داوری را به عهده مردم و رأی آنان بگذاریم.
وزیر کشور دولت خاتمی تازه سازی تحزب و ایجاد تشکل های سیاسی، صنفی، خیریه، مردم بنیان و NGOها را یک ضرورت دانست و گفت: تازه سازی می تواند جامعه را به رأس هرم به صورت منضبط ارتباط دهد.
موسوی لاری تصریح کرد: خاستگاه اصلی رأی آقای روحانی نگاه تحول خواهی، تغییر و اصلاح طلبی است و اینکه از این سه واژه به صورت مترادف استفاده می کنم منظورم تشکل نیست بلکه تفکر اصلاح طلبی است.
وی با بیان اینکه آقای روحانی محصول نگاه تحول خواهانه است، خاطرنشان کرد: وقتی از تغییر سخن به میان می آید کارشناسان پیرامون آقای روحانی باید به ایشان کمک کنند تا رئیس جمهور منتخب بتواند با توجه به مقدورات برای این تغییر تلاش کنند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: رسیدن به تغییر همیشه رسیدن به صد در صد نیست بلکه تغییرات ۷۰تا ۵۰درصدی نیز تغییر تلقی می شود و این نکته نیز قابل قبول است که انسان ذاتاً کمال خواه است.
ارسال نظر