کشورهایی با کمترین فاصله افطار تا سحر/جدول
روزهای بلند تابستان، تیرماه امسال را تبدیل به یکی از سختترین ماه رمضانهای ایران کرده است. روزهایی که از حوالی ۴ صبح تا ۹شب به روزهداری می گذرد و گرمای هوا مزید بر علت شده تا ۱۷ساعت روزهداری دشوار را در پیش داشته باشیم.
به گزارش پ ارس به نقل از مجله مهر، با این حال اگر فکر می کنید ماه رمضان سختی را شروع کرده اید، باید بدانید مسلمانان بعضی از کشورها روزهای به مراتب دشوارتری را می گذرانند. روزهایی با ۲۲ ساعت روزه داری و تنها ۲ساعت زمان برای تجدید قوا!
در ایسلند مسلمانان باید قبل از ساعت ۱: ۵۷ نیمه شب سحری بخورند و ساعت ۰: ۰۳ بامداد افطار کنند. یعنی فاصله افطار تا سحر ساکنان پایتخت این کشور، تنها حدود ۲ساعت است! در سوئد اذان صبح ساعت ۲نیمه شب به گوش می رسد و اذان مغرب ۲۰ ساعت و نیم بعد، در ساعت ۲۲: ۳۰ گفته می شود. مسلمانان آلمان هم فاصله افطار تا سحرشان کمتر از ۵ساعت است و این زمان در نروژ به ۳ساعت و نیم می رسد. به این ترتیب به نظر می رسد ساکنان اروپا از تمام نیمکره شمالی ها روزه داری طولانی تری داشته باشند.
در روسیه هم مسلمانان مسکو باید از حدود ۳ صبح تا نزدیک به ۱۱ شب روزه دار باشند. در فنلاند اذان صبح حدود ۲: ۲۳ گفته می شود و اذان مغرب ۲۳: ۱۳ است. یعنی فاصله افطار تا سحر مسلمانان این کشور حدود ۳ساعت خواهد بود!
اوضاع اما برای مسلمانان نیم کره جنوبی به مراتب راحت تر است. این نیمکره فصل پاییز خود را می گذراند و به جز خنکی هوا، فاصله اذان صبح تا اذان مغرب برای ساکنان این نیمکره کمتر از شمال نشین های کره زمین است.
آرژانتینی ها به عنوان جنوبی ترین کشور این نیمکره، از ۶: ۲۲ صبح تا ۱۸: ۱۹ بعد از ظهر روزه دارند و ساکنان اروگوئه از ۶: ۲۲ تا ۱۸: ۸. یعنی حدود ۱۲ ساعت. این زمان در برزیل حدود ۱۲ساعت و نیم است با این تفاوت که ساکنان ریودوژانیرو در ساعت ۱۷: ۴۰ غروب آفتاب را می بینند. بنابراین اگر به دنبال مقصدی برای کم کردن ساعات روزه داری ماه مبارک رمضان می گردید، آرژانتین، برزیل، استرالیا و اروگوئه گزینه هایی هستند که روی میز دارید. هرچند در بین نیمکره شمالی ها، آنهایی که ساعات طولانی روزه داری شان شکل نامتعارفی پیدا کرده می توانند از احکام ثانویه مربوط به روزه داری پیروی کنند و ساعات کمتری را روزه دار باشند.
ارسال نظر