یک فعال دانشجویی:
تحمیل افراد به رییسجمهور منتخب، نامردی سیاسی است
دبیر سیاسی اتحادیه اول دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: متاسفانه امروز شاهدیم که برخی گروهها برای بقا و احیای خود اقدام به تحمیل افرادی در کابینه دولت تدبیر و امید میکنند.
به گزارش پارس ، امیرمحمد مسجدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برخی گمانه زنی ها درباره کابینه یازدهم اظهار کرد: لازمه دولت اعتدال و دولت تدبیر و امید این است که در چینش اعضای کابینه خود استقلال کامل داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز شاهدیم که برخی از گروه ها، ضرورت استقلال رییس جمهور را نادیده می گیرند و برای بقا و احیای خود تلاش می کنند تا افرادی از خود را در کابینه دولت تدبیر و امید جای دهند. این در شرایطی است که مساله اصلی دولت تدبیر و امید، اعتدال و فراجناحی بودن است و فراجناحی بودن نیز از افرادی نشأت می گیرد که در دوره انقلاب همواره دارای مشی ثابت و معتدلی بودند.
دبیر سیاسی اتحادیه اول دانشگاه آزاد اسلامی همچنین تاکید کرد: افرادی می توانند در کابینه دولت اعتدال کار کنند که کمترین تنش ها را با سیستم داشته باشند. در این دولت افرادی متعهد و کاردان باید فعالیت کنند تا بتوانند کشور را به سمت جلو پیش ببرند.
وی با بیان اینکه متاسفانه این روزها می شنویم که برخی گروه ها برای تحمیل افراد نزدیک به خود اقدام به رایزنی هایی با دولت می کنند، ابراز عقیده کرد: این رایزنی ها در شرایطی است که نه تنها برخی از این افراد شایستگی های لازم را ندارند، بلکه کمترین همسویی را نیز با دولت اعتدال ندارند.
مسجدی ادامه داد: آقای روحانی باید در نظر داشته باشد که در دولت اعتدال برای به دست آوردن جایگاهی اجرایی و هویتی مردمی باید مدیریت اجرایی قوی و به دور از حاشیه سیاسی را مدنظر قرار دهد، چراکه دولت اعتدال باید جایگاهی اجرایی و هویت مردمی را ایجاد کند نه اینکه تلاش برای ایجاد هویت فکری و سیاسی داشته باشد.
این فعال دانشجویی با اشاره به مطرح شدن نام برخی افراد از سوی رسانه ها به عنوان اعضای احتمالی کابینه دولت یازدهم، اظهار کرد: مطرح شدن این نام ها یک شانتاژ رسانه ای است که در نهایت به یک شانتاژ سیاسی تبدیل می شود. همان طور که منابع مرتبط با آقای روحانی بارها اعلام کرده اند، در شرایطی که خیلی از این اسامی صحت ندارند ما مشاهده می کنیم که برخی رسانه ها این اسامی را مطرح می کنند.
وی افزود: مطرح کردن این اسامی دارای دو هدف است؛ یکی اینکه این رسانه ها و افراد متصل به آنها می خواهند فردی را تخریب کنند، یعنی قصد دارند پس از اینکه فرد مورد نظرشان از سوی رییس جمهور انتخاب نشد جایگاه وی را مورد تخریب قرار دهند و هدف دیگر این افراد از مطرح کردن نام ها، شخصیت سازی اسامی مورد نظرشان است.
مسجدی با بیان اینکه" این گمانه زنی ها موجب می شود تا آبروی این افراد در معرض خطر قرار بگیرد" ، اظهار کرد: از رسانه ها می خواهیم تا این مسائل را حتی چنانچه صحت دارند تا قبل از اعلام رسمی از سوی رییس جمهور مطرح نکنند. رسانه ها باید شرایطی را فراهم کنند که رییس جمهور بتواند به دور از فشار ذهنی کابینه مورد نظر خود را تشکیل دهد.
دبیر سیاسی اتحادیه اول دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با بیان اینکه" تحمیل افراد به کابینه و حلقه اصلی متصل به رییس جمهور، یک نامردی سیاسی است" ، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از اسامی که امروز از سوی گروه ها مطرح می شود هیچگونه قدرت اجرایی ندارند. این اسامی حتی در موضع گیری های خود هیچ نسبتی با اعتدال ندارند ولی می خواهند برای بقا و احیای خود در دولت اعتدال سمتی را به دست بیاورند.
وی با تاکید بر اینکه" باید کابینه دولت یازدهم کابینه ای معتدل و همسو با رییس جمهور باشد" ، تصریح کرد: باید شرایطی فراهم شود تا فضای دولت و حلقه اصلی کابینه با همدلی کامل با رییس جمهور ایجاد شود، چراکه وقتی اینگونه شود دولت می تواند با خیالی آسوده رو به جلو حرکت کند.
این فعال دانشجویی در پایان با بیان اینکه" چنانچه افرادی خارج از کابینه به دولت تحمیل شوند، رضایت درونی بوجود نخواهد آمد" ، گفت: اگر فردی خارج از حلقه متصل به رییس جمهور وارد کابینه شود این احساس در کابینه بوجود می آید که حضور این افراد تحمیلی باعث توقف روند رو به رشد کابینه می شود. در بین اعضای کابینه این احساس بوجود می آید که افراد تحمیلی به دنبال اهداف گروه های خود هستند.
ارسال نظر