به گزارش پارس ، غلامعلی جعفرزاده در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: برداشت من این است که رویه ای که چند سال گذشته در پیش گرفته شد باعث شد انشقاق بزرگ اجتماعی به وجود آید و کوچک ترین مساله ای منجر به درگیری، تنش و دعوا شود.

وی افزود: فضایی که آقای روحانی ایجاد می کند به نظر فضای گفت وگوی انقلابی در داخل است برخلاف آنچه گفته می شد که ایشان صرفا تعامل با کشورهای همسایه و کشورهای دیگر را مدنظر دارد، تئوری ایشان این است که اول در داخل کشور همگرایی به وجود بیاید و بعد به سمت تعامل با دیگران برویم.

نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه در صورت تعامل گروه های سیاسی با یکدیگر، فضای وحدت و همدلی ایجاد می شود، خاطرنشان کرد: به نظر می رسد رویه ای که آقای روحانی در پیش گرفته در همین راستا خواهد بود.

جعفرزاده ادامه داد: تجربه ثابت کرده با بحث، چانه زنی و کارهای حاشیه ای بیشتر انرژی اتلاف می شود در حالی که جریانات سیاسی نقاط مشترک زیادی دارند؛ قاطبه گروه ها و احزاب، ولایت مدار هستند، به قانون اساسی اعتقاد دارند و توسعه کشور از آرزوهای آنهاست.

وی در پایان گفت: ما می توانیم به جای برجسته کردن مسائل اختلافی، بر این نقاط مشترک تاکید کنیم تا در داخل کشور وحدت و همدلی بین مردم و جریانات سیاسی به وجود بیاید.