به گزارش پارس به نقل از کیهان، هاشمی پس از اعلام نتیجه انتخابات به درستی اعلام کرد: « اگر دشمنان جمهوری اسلامی ایران ذره ای انصاف داشته باشند، باید بپذیرند که ایران دموکرات ترین انتخابات دنیا را برگزار کرد و هیچ شبهه ای نمی توانند به آن وارد کنند. »


سایت جهان نیوز در این باره نوشت: در حالی که افکار عمومی میزان « شبهه آفرینی» های هاشمی رفسنجانی در سلامت انتخابات ۸۸ و نقش فرزندانش در آشوب های خیابانی را فراموش نکرده است، وی بدون هیچ توضیحی درباره اینکه به چه علت در آن برهه در برابر رای مردم و رئیس جمهور منتخب تمکین نکرد، انتخابات اخیر را دموکرات ترین انتخابات دنیا توصیف کرده است. البته موضع اخیر آقای هاشمی نه تنها محل خدشه نیست بلکه اعتراف به حقیقتی دیرینه است که در سال ۸۸ توسط وی و همفکرانش زیر سؤال قرار گرفت. به عبارت دیگر هاشمی، همسرش، فرزندانش و دیگر حامیان وی باید به این سؤال اساسی پاسخ دهند که آیا روند برگزاری یا دولت برگزارکننده انتخابات سال ۸۸ تفاوتی با سال ۹۲ کرده یا آنها دموکراسی را « به شرط چاقو» قبول دارند و زمانی که کاندیدای موردنظرشان توسط ملت انتخاب شود، با ذوق زدگی هر چه تمام آن را « دموکرات ترین انتخابات دنیا» می دانند و اگر فردی غیر از آن کسی که موردنظر آنها باشد توسط مردم انتخاب شود، در آن انتخابات تقلب شده و باید با حضور در کف خیابان ها به آشوب و کودتا علیه اراده ملت دست زد؟


این تحلیل می افزاید: باید توجه داشت که همان شورای نگهبان و وزارت کشوری که ۴ سال قبل در معرض اتهام تقلب ۱۱ میلیونی قرار داشت، امروز حتی حاضر نیست یک درصد آرای حسن روحانی (تقریبا ۲۷۰ هزار رای) را جابه جا کند تا بواسطه آن، انتخابات را به دور دوم بکشاند و در نهایت با استفاده از این ظرفیت، فرصتی برای ناکامی او در انتخابات فراهم سازد؛ نکته ای که تامل در آن، اوج میزان سلامت برگزاری انتخابات در ساز و کار جمهوری اسلامی را به خوبی به رخ جهانیان و تمامی کشورهای مدعی دموکراسی و انتخابات آزاد می کشاند.
جهان نیوز تصریح کرد: با آشکار شدن بیش از پیش ماهیت واقعی مدعیان دروغ تقلب در انتخابات، به نظر می رسد باید نسبت به محاکمه سران فتنه ۸۸ به صورت جدی مبادرت شود. چرا که این روزها خیانت بزرگ آنها به مردم و نظام در سال ۸۸ حتی بر دشمنان و رسانه های بیگانه نیز آشکار شده است.


در همین حال وب سایت « تریبون مستضعفین» ضمن اشاره به رأی ۷/۵۰درصدی فرد منتخب انتخابات نوشت. این ۷/۰درصدی که انتخاب را به دور دوم نکشاند و روحانی را یکسره به عنوان رئیس جمهور منتخب معرفی نمود، شاهد بزرگی بر حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران در فتنه سبز است. فتنه سبز با ادعای تقلبی بودن رأی مردم و به منظور وتو کردن جمهوریت نظام آغاز شد و فرصت های طلایی جمهوری اسلامی در عرصه داخلی و بین المللی را در آستانه بیداری اسلامی هدر داد. بدون تردید نظامی که قابلیت تقلب ۲۴میلیونی را داشته باشد، امکان حذف ۲۶۰هزار رأی برای او به سادگی آب خوردن است اما امانتداری نظام در حفظ این ۷/۰درصد، تمام تهمت های چهار سال گذشته را نقش بر آب کرد.


این رسانه می افزاید: انفعال و سکوت نظام های سیاسی و رسانه های غربی در تحلیل سلامت انتخابات ایران قابل درک است و جز این انتظار نمی رود اما اقرار به اشتباه از جانب بخشی از مسئولین سابق که در آتش فتنه به بهانه تقلب دمیده بودند انتظار چندان زیادی نیست. به هر حال عمده ضرباتی که متوجه نظام شد ناشی از خطای عمدی یا سهوی ایشان است و بر عاملان آن فرض است که نسبت به این پارادوکس، موضع شفافی بگیرند. اگر شما اعتمادی به جمهوری اسلامی ندارید، چگونه و با چه توجیهی در انتخابات شرکت و از کاندیدای خاصی حمایت می کنید؟ مگر شما نبودید که نظام را متهم به عدم صیانت از آراء مردم نمودید، حال چگونه است که با پیروزی کاندیدای دلخواه بر سلامت انتخابات صحه می گذارید؟ ناخودآگاه ما را به یاد کودکانی می اندازید که چون در بازی پیروز می شوند فریاد ظفرشان طنین انداز می شود و چون می بازند جر می زنند و قواعد بازی را به هم می ریزند. این پیروزی با ۷/۰ درصد، پیروزی ۱۰۰درصدی برای جمهوری اسلامی است.