به گزارش پارس ، فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مرآه الجزیره، مطبوعات عربستان هفته گذشته پرده از منازعه شدیدی میان فرزندان شاهزاده « سلطان بن عبد العزیز» ، ولی عهد اسبق سعودی برداشتند.

بنا بر گزارش مطبوعات عربستان، فرزندان با نفوذ ولی عهد اسبق عربستان سعودی تلاش می کنند تا انتساب یکی از برادران خود به نام شاهزاده « طلال» که گویا شاعر پیشه و ملقب به « المُجلی» است را به خانواده شاهزاده سلطان نفی کنند و دو شاهزاده « فهد و خالد بن سلطان» به شدت شاهزاده طلال را از این حیث تحت فشار گذاشته اند.

اما سریال رسوایی های شاهزادگان سعودی به اینجا منتهی نمی شود، چراکه طی دهه هایی که از سومین حکومت سعودی در عربستان می گذرد، هر روز رسوایی جدیدی درباره زندگی شخصی این شاهزاده ها و زندگی خانوادگی شان منتشر می شود که گوشه ای از فساد اقتصادی و سیاسی و اجتماعی آنها را افشا می کند. از جمله این مفاسد ظلم و ستم هایی است که شاهزادگان سعودی درباره مردم عربستان روا داشته اند و هر روز خبری در این ارتباط منتشر می شود.

اما گزارش زیر رنگ و بویی دیگر دارد:

یکی از ترفندهای شاهزادگان سعودی ازدواج با دختران قبایل مختلف سرزمین حجاز جهت توسعه و گسترش روابط خود و پل زدن بین قبایل مختلف سرزمین عربستان است که از زمان « عبد العزیز بن سعود» ، پایه گذار سلطنت سعودی رایج و متداول بوده است و به همین دلیل نمی توان گفت که واقعا وی دارای چند همسر و چند فرزند بوده و این نکته ای است که درباره فرزندان ملک بن عبد العزیز نیز منطبق است.

اطلاعات به دست آمد از افراد نزدیک به خاندان سعودی تاکید می کند که شاهزاد سلطان بن عبد العزیز، ولی عهد اسبق عربستان سعودی و همچنین شاهزاده « سلمان بن عبد العزیز» ، ولی عهد کنونی این کشور دارای فرزندانی از زنانی آفریقایی از جمله حبشه ای و سودانی هستند که در زمان ملک عبد العزیز خدمتکار پادشاه سعودی بودند.

به همین دلیل علی رغم تلاش آل سعود در مباهات و افتخار به اصل و نسب خود و سعی در ازدواج با دختران قبایل بزرگ و معروف سرزمین حجاز با این حال شمار زیادی از شاهزادگان سعودی را ملاحظه می کنیم که تلاش بسیار می کنند تا اصل و نسب مادران خود را انکار یا اصلا نامی از مادران خود نبرند و نمونه برجسته و بارز این شاهزادگان شاهزاده « بندر بن سلطان بن عبد العزیز» ، رئیس کنونی دستگاه اطلاعات و امنیت رژیم سعودی است که همواره تلاش کرده نامی از مادرش نبرد و تنها به گفتن اینکه نام وی « الخیرزانه» بوده اکتفا کند. در حالی که اطلاعات موجود نشان می دهد که مادر شاهزاده بندر بن سلطان زنی سودانی بوده که در منزل ملک عبد العزیز به عنوان خدمتکار مشغول به کار بوده و شاهزاده سلطان همواره تلاش داشته تا موجودیت بندر را انکار کند و اگر فشارهای « فیصل بن عبد العزیز» ، برادرش نبود که بندر را به وی جهت تربیت و آموزش سپرده بود، شاهزاده سلطان هیچ گاه به وجود بندر اعتراف نمی کرد.

اطلاعات موجود تاکید می کند که شاهزاده سلطان با ۱۸ زن ازدواج کرد و از انها صاحب ۲۳ فرزند شد که ۱۸ نفر آنها پسر و مابقی دختر بودند و اینکه از این ۱۸ زن تنها ۶ نفر آنها از خاندان آل سعود بودند.

همانگونه که گفته شد، مطبوعات عربستان هفته گذشته پرده از نزاع شدیدی برداشتند که میان فرزندان شاهزاده سلطان در جریان بود و اینکه فرزندان با نفوذ شاهزاده سلطان تلاش می کنند تا نسب برادر خود به نام شاهزاده طلال به خانواده شاهزاده سلطان را رد کنند.

ماجرا از آنجا شروع شد که شاهزاده طلال که دارای طبع شاعری است، پس از منتشر کردن قصیده ای از خود در روزنامه سعودی « عکاظ» در زیر قصیده نام خود را تحت عنوان « شاهزاده طلال بن سلطان بن عبد العزیز» درج کرد و همین نام کافی بود که جنجال بزرگی در خانواده شاهزاده سلطان به راه بیاندازد که در میان فرزندان شاهزاده سلطان فردی به نام طلال تاکنون مشاهده نشده و طلال باید به سرعت این انتساب را پس بگیرد.

آنگونه که اطلاعات موجود نشان می دهد، شاهزاده طلال در دهم فوریه سال ۱۹۸۴ میلادی از شاهزاده « هناء الهاشمی» که یکی از شاهزادگان کشور اردن است به دنیا آمد و براساس تاریخ تولد شاهزاده طلال باید فرزند یازدهم تا سیزدهم میان فرزندان ذکور شاهزاده سلطان باشد که عضو افتخاری باشگاه ورزشی « النصر» است و با مادرش در بیروت زندگی و تحصیلات دانشگاهی خود را تکمیل می کند.

پیشتر این شاهزاده سعودی در تاریخ ۸ ژانویه ۲۰۱۲ گفت وگویی با روزنامه سعودی « الشرق» تحت عنوان « الشرق با شاهزاده شاعرپیشه طلال بن سلطان مصاحبه می کند» انجام داده بود که پس از انتشار به سرعت تخت فشارهای فرزندان با نفوذ شاهزاده سلطان حذف شد.

پس از آن روزنامه اینترنتی « المرصد» در گزارشی تلاش می کند که تاکید کند، شاهزاده طلال وجود خارجی ندارد، اما دفتر شاهزاده طلال با انتشار بیانیه ای و ارسال نسخه ای از آن به المرصد بر حقیقی بودن این شخصیت تاکید کرد.

این درحالی است که شبکه یک ماهواره ای تلویزیون عربستان سعودی در ۲۶ آوریل ۲۰۱۱ با شاهزاده طلال در یکی از برنامه هایش به صورت مستقیم از بیروت گفت وگو کرد که نتیجه آن برکناری مجری آن برنامه از تمام برنامه های تلویزیونی عربستان سعودی بود.

این درحالی است که پیشتر روزنامه فرامنطقه ای الحیات گفت وگوی مفصل و مشروحی از شاهزاده طلال را در ۶ آوریل سال ۲۰۱۰ میلادی منتشر کرده بود، اگرچه مدیر این روزنامه شاهزاده خالد بن سلطان بود که با مخالفت و اعتراضی مواجه نشد و این نشان می دهد که شاهزاده خالد به طور کامل از حقیقت وجودی شاهزاده طلال آگاه است.

بدون تردید نگرانی های فرزندان با نفوذ شاهزاده سلطان به خاطر داشتن برادری دیگر نیست، بلکه تمام واهمه های آنها با قضیه ارث و میراث پدری ارتباط پیدا می کند که برآورد شده دارایی شاهزاده سلطان هنگام مرگ بالغ بر ۲۷۰ میلیارد دلار بوده است.