به گزارش پارس ، ایسنابه نقل از سایت شبکه الجزیره، اسماعیل هنیه، نخست وزیر دولت حماس روز جمعه در جریان ایراد خطبه های نماز در مسجد عمر بن عبدالعزیز واقع در شمال نوار غزه تاکید کرد: دشمن صهیونیستی در سایه مذاکرات بسیاری از آثار و نشانه های عربی و اسلامی شهر قدس را تغییر داده است.

وی افزود: ملت فلسطین بیش از ۲۰ سال است که مذاکرات را تجربه می کند، اما این مذاکرات هیچ نتیجه ای در برنداشته است، تنها طرف صهیونیستی از آن استفاده کرده است.

هنیه هشدار داد: حرمت سرزمین قدس لوث شده و مسجد الاقصی در معرض خطرناک ترین توطئه صهیونیستی قرار گرفته است.

وی خاطرنشان ساخت: ما در آستانه سالروز معراج حضرت رسول اکرم (ص) قرار داریم، حال آنکه شهر بیت المقدس آماج خطرناک ترین عملیات یهودی سازی قرار گرفته است، اشغالگران صهیونیست ملت فلسطین را آماج اقدامات سرکوبگرانه قرار داده اند و حرمت مقدسات این سرزمین را لوث و وزیرانش را تبعید می کنند و نمایندگانش را تحت تعقیب قرار می دهند.

این رهبر فلسطینی یادآور شد: سالروز معراج حضرت محمد (ص) در حالی فرا می رسد که ما یک برهه سرنوشت سازی را در رابطه با آرمان و امت مان تجربه می کنیم، ما به نابودی رژیم غاصب صهیونیستی اطمینان داریم، همان طوری که صلیبی ها و تاتارها و تمامی متجاوزان به این سرزمین مقدس از بین رفتند و محو و نابود شدند.

این مقام بلند پایه فلسطینی اظهار داشت: سالگشت معراج حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) در حالی فرا می رسد که دشمن صهیونیستی همچنان به طرح های حذف آرمان فلسطین ادامه می دهد که تازه ترین آنها طرح سازش اقتصادی جان کری است، آنان از ملت می خواهند تا از حقوق و اصول و آرمان ملی شان در ازای کمک مالی چشم پوشی کنند، آنان از ملت ما می خواهند تا رشادت ها و ایثارگری های شهدا و اسرا را به فراموشی بسپارند.

" اسماعیل هنیه" ادامه داد: طرح های اخیر آمریکا یک نوع عوامفریبی سیاسی به شمار می رود و هدف از آن محو واقعیت های تاریخی ملت فلسطین و تکرار سناریوی مذاکرات با دشمن صهیونیستی است.

نخست وزیر فلسطین تصریح کرد: دشمنان اسلام همواره برای باج گیری سیاسی از ابزار پول استفاده می کنند، دولت آمریکا برای باج گیری سیاسی و عادی سازی روابط با اسرائیل و مبادله اراضی و حضور نظامی و چشم پوشی از حق بازگشت میلیاردها دلار هزینه کرده است.

وی افزود: ما در قبال این طرح های شوم شیطانی به یاد نسل مومن و مبارز می افتیم که در مساجد تربیت یافته اند، این نسل همان مبارزان نبرد حجاره السجیل و حماسه سازان انتفاضه الاقصی هستند که به امت درس ایثار و شهادت یاد دادند.

نخست وزیر دولت حماس تاکید کرد: همین نسل، امت های عربی و اسلامی را به حرکت و تکاپو واداشت و الهام بخش ملت های انقلابی شد.

وی تصریح کرد: خون شهدای کشتی مرمره که امروز سالروز وقوع این فاجعه است، پیوند دینی و اخلاقی و انسانی میان مردم ترکیه و فلسطین و قدس و نوار غزه محاصره شده را به تصویر می کشد.

هنیه افزود: این سالروز غمبار در حالی فرا می رسد که ترکیه توانست طرف صهیونیستی را به پذیرش خواسته های بر حق خود وادارد؛ به نحوی که رژیم صهیونیستی از ترکیه به خاطر کشتار سرنشینان این کشتی معذرت خواهی و محاصره نوار غزه را لغو کرد و هم اکنون مذاکرات میان طرفین برای پرداخت غرامت به خانواده های قربانیان این فاجعه همچنان ادامه دارد.

وی به خانواده های قربانیان این فاجعه سلام و درود نثار کرد، خانواده هایی که همچنان بر احقاق حقوق خویش پافشاری می کنند.

هنیه یادآور شد: دولت عبری برای نخستین بار در طول تاریخ خود از یک کشور آن هم ترکیه معذرت خواهی کرد و به خواسته هایش پاسخ مثبت داد، زیرا دید که مقام های آنکارا بر موضع خود پایبندند و همچنان بر تحقق خواسته هایشان اصرار می ورزند.