به گزارش پارس ، فاطمه آلیا در گفت وگو باایسنا، با اشاره به جایگاه حقوقی زن در اسلام گفت: دین اسلام به عنوان کامل ترین دین، توجه خاصی به حقوق انسان دارد و حقوق بشر را در قالب احکام خاصی مورد ارزیابی قرار می دهد.

وی افزود: در سالهای اخیر با توسعه روحیه استکبارستیزی در میان جوامع اسلامی، غرب نیز احکام اسلامی را مورد هجمه خود قرار داده است و یک سری از احکام مهم را با شبهات فراوانی به جهان ارائه می نماید.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درخصوص دیدگاه غرب نسبت به زنان نیز عنوان کرد: غرب بدون هیچ توجه­ ای به حکمت آفرینش و هدف از خلقت انسان راه مبارزه با احکام را در پیش گرفته است و با بی احترامی به بانوان آنان را در حد یک کالا به تصویر کشانده است.

آلیا یادآور شد: احکام حقوقی زنان در اسلام بسیار جامع و کامل است، به ویژه حقوق فردی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی بانوان در دین اسلام به خوبی تبیین شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس هشتم، افزود: با توجه به روحیه پرسشگری در جوانان لازم است مطابق با تحولات انجام گرفته در جهان و بیداری اسلامی به این سوالات و شبهات در سطح کلان پاسخ داده شود.

آلیا با بیان اینکه پاسخگویی به شبهات نباید به صورت مقطعی باشد بلکه نیازمند حرکتی مستمر و متمرکز است، گفت: باید با پاسخگویی به شبهات، شبهه ای در این میان به وجود نیاید تا مسلمانان با حقوق کامل زنان و انسان ها در اسلام آشنا شوند تا ملزومات رشد و تکامل زنان در جامعه اسلامی ارتقاء یابد.

نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی، با تاکید براینکه دشمنان اسلام به خوبی احکام اسلام را مورد موشکافی و ارزیابی قرار داده اند تصریح کرد: در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی، کرسی­ های اسلام شناسی وجود دارد و اسلام شناسان زیادی از غرب نسبت به اسلام و احکام به بررسی جامع و تحقیق پرداخته­ اند.

آلیا با بیان اینکه غرب با ایرادات بنی اسراییلی قصد از میان بردن ارزش­ های حقیقی اسلام در اذهان جهانیان را دارد، گفت: در این راه به هر وسیله ­ ای دست می­ زنند که از بین بردن حجاب و عفاف و یا ایجاد شبهه در احکام از این موارد است.

وی خاطرنشان کرد: غرب در این مسیر سرمایه­ گذاری های کلانی می کند تا کیان خانواده را از هم بپاشد و زن مسلمان را نسبت به جایگاهش در اسلام مورد تردید قرار دهد تا به حقوق خود درباره ارث، دیه و… اعتراض نماید.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس هشتم، در پایان اظهار داشت: نسل جوان و پویای امروز باید با روشنگری و پرسشگری نسبت به شبهات آگاه باشد و حوزه های علمیه دانشگاه­ ها و مجلس نیز در این مسوولیت خطیر سهیم هستند.