شعار نامزدهای ریاست جمهوری در تلویزیون
در نخستین شب پخش برنامههای تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری یازدهم، رضایی، جلیلی و غرضی در سه شبکه مختلف سیمای جمهوری اسلامی به تبیین دیدگاهها و برنامههای خود پرداختند.
توجه به اشتغال خانگی
به گزارش پارس به نقل از کیهان، محسن رضایی اولین نامزدی بود که دیدگاه ها و برنامه هایش را در رسانه ملی تشریح کرد. این کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم با بیان اینکه باید به اقتصاد و زندگی مردم توجه کنیم، گفت: باید زندگی، اقتصاد، فرهنگ و معماری که مربوط به تمدن کشور است را درست کنیم.
وی افزود: اشکال این است که سفره دولت و مردم از هم جدا شده است. دولت نفت را می فروشد و یا به کارکنانش می دهد و یا اتوبان و سد می سازد و مردم هم کشاورزی می کنند و زندگیشان را می چرخانند این دو سفره باید یکی شود.
رضایی خاطرنشان کرد: مردم باید به اداره کشور برگردند و اقتصاد و فرهنگ باید به دست مردم بیافتد. دولت باید نقش اصلی خود را ایفاء کند.
وی در ادامه سخنانش تصریح کرد: دوران سعی و خطا در کشورمان تمام شده است، نمی تواند دولت دیگری بیاید و سعی و خطا انجام دهد اینجا آزمایشگاه نیست، اینجا مقتدرترین کشور منطقه است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مسئله کسب و کارهای خانگی، گفت: من برای ۵ میلیون خانوار کسب و کارهایی را تعریف کردم؛ از بانوان گرفته و دانشجویانی که تازه فارغ التحصیل شدند در داخل خانه هایشان کارگاه هایی در اختیارشان می گذاریم تا وسایل کامپیوتری، تلویزیون و برخی وسائل دیگر که در سنگاپور، کره، تایوان و چین ساخته می شود را همین جا بسازند.
راه اندازی پورتال ارزی
و تجاری
سعید جلیلی نیز به عنوان دومین کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، با حضور در یک برنامه تلویزیونی با تأکید بر اینکه کسانی که وارد این عرصه می شوند باید شناخت کافی از وضعیت کشور داشته باشند، اظهار داشت: یکی از ضرورت های اقتصاد این است که باید ساختار اجرایی، اداری ما در این حوزه متناسب با شرایط باشد به گونه ای که بتواند پاسخگوی تهدیدات باشد.
وی افزود: ممکن است به خاطر برخی تحریم ها به اقتصاد کشور شوک وارد شده باشد اما باید آنها را مدیریت کرد به گونه ای که تبدیل به فرصت شود.
جلیلی با تأکید بر اینکه نباید زمان را از دست داد و باید با نگاه جامع تدابیری را بیاندیشیم خاطرنشان کرد: یک راهبرد صحیح در عرصه اقتصاد، اقتصاد مقاومتی است.
نامزد انتخابات یازدهم در خصوص بحث عدالت تصریح کرد: عدالت و پیشرفت با هم مرتبط هستند و طبق فرمایش امام علی (ع) در عدالت است که پیشرفت شکل می گیرد. از این رو باید به این مسئله باور داشت.
وی به لزوم فراهم شدن فرصت های برابر برای آحاد جامعه اشاره کرد و گفت: اگر آحاد جامعه احساس تبعیض نکنند حتماً پیشرفت به دنبال آن می آید.
جلیلی به ایجاد سامانه ها و مراکز اطلاعات اقتصادی در دبیرخانه شورای امنیت ملی و کلید خوردن این مسائل اشاره و اظهار کرد: پورتال ارزی و سامانه سنا برای صرافی ها و پورتال تجاری و سامانه اقتصادی از مسائلی بود که کلید خورد و بخشی از آنها به نتیجه رسیده است.
دولت ضد تورم
سیدمحمد غرضی دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری با حضور در رسانه ملی با اشاره به نوسانات دلار از زمان قاجاریه تا زمان دولت نهم و کاهش مداوم ارزش ریال گفت: تورم و رشد بی رویه آن باعث کاهش قدرت اقتصادی کشور می شود و ملت ایران طی صد سال گذشته این تورم را تحمل کرده است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: هدف من از کاندیدا شدن این است که رای مردم را بگیرم و دولت ضد تورم تشکیل دهم و خدمات را در زیرمجموعه این دولت ضد تورم انجام دهم؛ من می خواهم قدرت سیاسی امروز کشور را که مورد تهاجم دشمن قرار گرفته تقویت کنم.
وی افزود: وقتی یک ایرانی عزیز است که زمانی که به سایر کشورهای دنیا سفر می کند برای کارگری سفر نکند.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: من عرض می کنم که امروز کره، قطعات یدکی و گندم همه از خارج وارد می شود که این ضد تولید ملی و ضد اقتدار است.
غرضی خاطر نشان کرد: اولین کاری که دولت آینده باید انجام دهد این است که جلوی رشد تورم را بگیرد؛ دولت وقتی بیش از درآمد هزینه کند تورم ایجاد می شود و اگر دولت بیش از دستاوردهایش هزینه نکند تورمی نخواهیم داشت.
ارسال نظر