ما میگوییم دموکراسی اما شما به مردم ایران ضربه بزنید!
یک پایگاه اینترنتی وابسته به ضد انقلاب واقعیت نشست طیفی از گروههای اپوزیسیون در استکهلم را بازگو و تصریح کرد آنها برخلاف ادعای اتحاد برای دموکراسی، نسبتی با دموکراسی و ملت ایران ندارند.
به گزارش پارس به نقل از کیهان: اخبار روز درباره نشست استکهلم ۲ نوشت: شنبه و یکشنبه قرار است « کنفرانس اتحاد برای دموکراسی» برگزار شود و این بار میزبان، حزب لیبرال مردم- فولک پارتی سوئد- است. این حزب کوچک سوئدی از هواداران متعصب و فناتیک تشدید تحریم ها و مداخله نظامی در ایران است. هم سوئی میزبان و میهمان در این به اصطلاح نشست ها و کنفرانس ها اتفاقی نیست. به یاد بیاوریم در « کنفرانس» اول استکهلم- فوریه ۲۰۱۲- کسانی از شرکت کنندگان اصلی « کنفرانس» در شمار بی پرواترین طرفداران تشدید تحریم ها و مداخله نظامی قدرت های بزرگ بودند.
این پایگاه اینترنتی با اشاره به گروهک هایی نظیر سلطنت طلبان و کومله در نشست یاد شده می نویسد: اینان نه خمیرمایه اتحاد دارند و نه می توانند در راه دموکراسی گام بردارند. اینان اهل « اتحاد» نیستند چون همگی و تک تک آنان حاصل و مولود چندین و چندپارگی و انشعاب و انشعاب در انشعاب هستند. یکی دو انشعاب را آقایان در همین یکی دو ساله نزدیک انجام داده اند. (انشعاب و گسست از « اتحاد جمهوری خواهان» ) . کومله و جناح های چند پاره حزب دموکرات کردستان ایران نیز به همین منوال. انشعاب در انشعاب و در همان حال ادعای تلاش برای « اتحاد» .
در ادامه این تحلیل خاطرنشان شده است: در عرصه سیاست عمومی نیز این جمع از به کارگیری شیوه های پنهان کاری، ابهام و دوگانه گوئی به دور نبوده است. نمونه این که در کنفرانس پراگ، دو تن از میهمان خارجی از جمله میهمان آمریکائی خود را بعنوان کارشناسان بین المللی انرژی اتمی معرفی کردند. اما آیا از سر اتفاق و تصادف، این « کارشناسان» ، از مهره های شناخته شده نئوکان های جنگ افروز و طرفدار مداخله نظامی از کار درآمدند؟
در همان کنفرانس اول استکهلم (۴ و ۵ فوریه ۲۰۱۲) ، خبرنگار روزنامه سوئدی « اسونسکا داگ بلادت» ، مصاحبه ای کرد با سعید قاسمی نژاد و عبدالله مهتدی که در صفحه ۲۰ خبرهای خارجی روزنامه مذکور به تاریخ دوشنبه ۱۳ فوریه ۲۰۱۲ منتشر شد. زیر عکس سعید قاسمی نژاد و عبدالله مهتدی نوشته شده است: « سعید قاسمی نژاد سخنگوی یک جنبش نئولیبرال ایرانی و عبدالله مهتدی رهبر کومله کرد ایران، هر دو بر این نظرند که اقدام اتحادیه اروپا در ممنوع کردن خرید نفت ایران، اقدامی ضروری است، اگرچه این ممنوعیت با بدتر کردن وضع اقتصادی، به مردم عادی ایران ضربه بزند. »
اخبار روز با اشاره به محوریت کسانی چون شهریار آهی (سلطنت طلب) ، رضا خادم (سلطنت متولی کودتای نافرجام نوژه) ، حسن شریعتمداری (عضو گروهک منحله خلق مسلمان و همکار لانه جاسوسی آمریکا) در نشست استکهلم می نویسد: باید پرسید چه نسبتی هست میان کوشش در راه دموکراسی و در رأس قرار دادن کودتاچی. آقای خادم بنا به ادعای خودش هماهنگ کننده کودتای نوژه بوده است. در قاموس سیاسی، کودتا، هرگونه کودتا، کودتاست. چه جای ستایش از کودتا؟ خواه کودتای ببرک کارمل باشد خواه کودتای نوژه. بی سبب نیست که ادعای مبارزه مدنی و گذار مسالمت آمیز از جانب این « اتحاد» پذیرفتنی نیست. بی سبب نیست که
شعار « انتخابات آزاد» از طرف اینان تعبیر می شود به اسم شب زمینه سازی برای مداخله نظامی.
اخبار روز می افزاید: مسئول هماهنگی « هیئت تدارک و برگزاری» این « کنفرانس» ، آقای فریدون احمدی ادعا می کند که: « منبع مالی تأمین هزینه های ما همانگونه که قبلاً اعلام شده جمعی از ایرانیانی هستند که خود را با اهداف این حرکت در راه استقرار دموکراسی در ایران همبسته و همراه می دانند. » اما در برنامه « افق» ۱۹ نوامبر ۲۰۱۲ صدای آمریکا، آقای شهریار آهی می گوید که ما از هر منبعی که بتوانیم کمک مالی می گیریم و آقای مجید محمدی علناً از « لزوم تابوشکنی در دریافت پول از آمریکا» سخن می گوید.
ارسال نظر