عضو فراکسیون رهروان در گفت و گو با پارس بررسی کرد:
آرای دولت در سبد کدام کاندیدا است؟
عضو فراکسیون رهروان ولایت با اشاره به اینکه دولت از بین هشت گزینه موجود در فضای انتخابات یکی را به عنوان نامزد خود معرفی خواهد کرد گفت: به نظر می رسد دولت از میان افراد احراز صلاحیت شده گزینه مورد نظر خود را نیز انتخاب کرده است.
اسماعیل جلیلی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی پارس ، آرایش سیاسی انتخابات یازدهم را مانند گذشته ارزیابی کرد و در این رابطه گفت: آرایش سیاسی در آستانه انتخابات یازدهم همان آرایش سه گانه سابق است، که حضور کاندیدای صلاح طلبان، اصول گرایان و نماینده دولت را به همراه دارد.
وی افزود: بدون شک دولت در میان گزینه ها یک نفر را به عنوان گزینه خودش معرفی خواهد کرد و نماینده دولت در میان ۸ کاندیدای احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان تا حدودی مشخص شده است.
عضو هیئت رییسه فراکسیون رهروان ولایت در خصوص معیارهای رییس جمهور آینده کشور خاطر نشان کرد: معیارهای انتخاب را مقام معظم رهبری در بحث کارآمدی ها و پایبندی ها فرمودند.
جلیلی گفت: با توجه به شرایط فعلی حاکم بر جامعه، مردم افرادی را انتخاب کنند که قادر به برقراری انسجام و اتحاد در کشور باشد و در حوزه اجرایی مدیریت کارآمد به کار گیرد.
وی ادامه داد: رییس جمهور باید برنامه مناسب برای ایجاد ثبات اقتصادی در دست داشته باشد و پیش گیری از نابسامانی های اقتصادی را در پیش بگیرد.
جلیلی ثبات در حوزه بین الملل را با اهمیت ارزیابی کرد و افزود: رییس جمهور باید توانایی ارائه برنامه برای دیپلماسی با ثبات را داشته باشد.
وی برنامه ای که نامزدها در فرصت تبلیغات رسانه ای ارائه می دهند و انگیزه ورود و گفتمان غالب آنها در انتخابات را با اهمیت دانست و اظهار کرد: الان برای مشخص کردن وزنه های اصلی انتخابات یازدهم قدری زود است و به مرور زمان و پس از پایان دوره تبلیغات، مشخص خواهد شد کدامیک از کاندیداها و در کدام طیف مورد اقبال مردم قرار خواهند گرفت.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه ومحاسبات مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اهمیت عملگرایی برای کاندیداهای ریاست جمهوری تاکید کرد: عملگرایی و سابقه اجرایی برای نامزدها دو رویکرد دارد. یکی عملکرد مدیریتی قبلی فرد است، و دیگری واقعیت هایی است که نامزدها در برنامه هایشان برای آینده طراحی و اعلام می کنند. در حال حاضر رویکرد غالب نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با توجه به اینکه کاندیداها با یک پدیده مشترک از لحاظ اقتصادی و الگوهای اجتماعی مواجه هستند، تا حدود زیادی مشترک است.
جلیلی افزود: مردم باید توجه کنند کدامیک از کاندیداها برای شعارها و برنامه هایی که مطرح می کنند در طی چهار سال دوره ریاست جمهوری عملکرد خوبی خواهند داشت.
وی نقش بزرگان سیاسی و افراد موثر در جامعه را در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم حفظ آرامش جامعه برای دوری از اقدامات تنش زا عنوان کرد.
ارسال نظر