امنیت دریاهای منطقه نباید به دست دیگران برقرار شود
فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: این سخن من بدان معناست که ناوها، تجهیزات و هر آنچه که در دریا از طرف ما وجود دارد, برای حضور مستمر و برقراری امنیت در دریاست؛ مسئولیت ما در قبال ایران, حفظ و حراست کشور و ملت در حوزه دریا است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: امنیت دریاهای منطقه نباید به دست دیگران برقرار شود تا امنیتی عاریه ای را شاهد باشیم.
امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اقتدار ایران در حوزه دریایی اظهار کرد: مهمترین پیام ایران به همه کشورهای منطقه و جهان این است که ما به عنوان نیروی دریایی ارتش در پرتو برخورداری از نعمت انقلاب، جمهوری اسلامی و حمایت ملت، در حال توسعه و تقویت خود با هدف برقراری امنیت در منطقه هستیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: این سخن من بدان معناست که ناوها، تجهیزات و هر آنچه که در دریا از طرف ما وجود دارد, برای حضور مستمر و برقراری امنیت در دریاست؛ مسئولیت ما در قبال ایران, حفظ و حراست کشور و ملت در حوزه دریا است.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند نیروی دریایی مظهر اقتدار ملت در دریا است، گفت: بنا به این فرموده ما یک حضور مقتدرانه در دریا داریم تا بتوانیم امنیت مناطق دریایی تحت حاکمیت خودمان را برقرار کنیم.
خانزادی ادامه داد: ما معتقد هستیم امنیت دریاهای منطقه نباید به دست دیگران برقرار شود و میتوان آن را به همت کشورهای منطقه انجام داد، چرا که وقتی امنیت در دست کشورهای فرامنطقهای باشد؛ آنها میتوانند شیر این امنیت عاریهای را ببندند و ما فقط باید شاهد ناامنی در منطقه باشیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به این سؤال که تاکنون چه میزان اسکورت کشتیهای ایرانی توسط نیروی دریایی ارتش انجام شده، عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ فروند کشتی توسط نیروی دریایی ارتش اسکورت شده و ما حدود ۵۲ ناو گروه رزمی را به منطقه عبور کشتیها اعزام کردیم؛ ما بارها با دزدان دریایی درگیر شدیم.
خانزادی با اشاره به عملیات های نجات انجام شده توسط نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: تاکنون ۲ عملیات بزرگ دریایی رعد یک را در نزدیکی آبهای سومالی و عملیات رعد ۲ را در منطقه شمال اقیانوس هند اجرایی کرده ایم و ۲ کشتی چینی و پانامایی را که محموله برای ایران حمل میکردند را نجات دادیم.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا حضور ایران در تنگه بابالمندب بیشتر میشود، گفت: موضوع امنیت شدیداً وابسته به منافع ملی است؛ بخشی از خطوط مواصلاتی ایران به سمت کشورهای غربی از دریای بابالمندب میگذرد، به همین خاطر وجود امنیت در آن منطقه بسیار مهم است.
خانزادی با بیان اینکه اگر امنیت دریای بابالمندب توسط کشورهایی که با آن ساحل دارند، تأمین شود ما از آنها حمایت میکنیم، افزود: تا جایی که نیاز باشد نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این فاصله دور از مرزها که بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر است حضور خواهد داشت، تا زمانی که همه کشورها به یک امنیت جمعی برسند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در بخش پایانی سخنانش درباره آینده این نیرو خاطرنشان کرد: نیروی دریایی در آینده نزدیک با وقوع رخدادهایی، قویتر از گذشته خواهد شد که بخشی از این رخدادهای مهم شامل الحاق تعداد جدیدی ناوشکن و زیردریایی است که بزودی انجام خواهد شد تا ملت بزرگ ایران اقتدار بیشتری را در دریا احساس کنند.
ارسال نظر