به گزارش پارس به نقل ازفارس، در این میان کاندیداهای تایید صلاحیت شده که حالا دیگر باید خیلی از آن ها را « رییس جمهور» احتمالی بخوانیم، فعالیت های شان بیش از پیش شده است؛ و انگارکه در ستادهای انتخاباتی برخی کاندیدها خون تازه ای دمیده شده باشد. سفرها و نشست های انتخاباتی و وعده ها برای نشست های دانشجویی و نیز تلاش چهره های سیاسی برای شکل دادن به ائتلاف های جدید از جمله مهم ترین اقداماتی است که در موج جدید اوج گیری فعالیت کاندیداها بیشتر به چشم می خورد.
 
در این میان چهره های اصلاح طلبی همچون دکتر « محمد رضا عارف» در یادداشت تحلیلی که بیشتر خبرگزاری ها آن را منتشر کرده بودند به بیان برخی از راهکارها برای حل معضلاتی چون تورم، بیکاری و مسکن پرداخته و اعلام کرده است: « حق تمام ایرانیان داشتن سرپناهی استوار، زیبا و آرامش  بخش است. با سیاست گذاری  های عجولانه و غیرکارشناسی و اجرای سلیقه  ای و انتخابی قانون این حق را از آنان دریغ نکنیم.
 
 
خانه و خانواده در فرهنگ ما معنایی متعالی و به هم مرتبط دارند. باید تلاش کرد تا با آبادی خانه  ها، شادی خانواده  ها فراهم شود. » از دیگر سو دکتر « سعید جلیلی» نیز که اخیرا باقر لنکرانی به نفع وی کنار کشیده است دیروز به قم رفت و در آن جا با تعدادی از آیات عظام از جمله « جوادی آملی» ، « صافی» و… دیدار و گفت و گو کرد. همچنین دکتر « محسن رضایی» چند گفت و گوی اختصاصی داشت و درباره مهم ترین مسائلی که دولت احتمالی وی به دنبال آن خواهد بود توضیحات و وعده هایی ارائه کرد.
 
دکتر « علی اکبر ولایتی» هم که به گرگان رفته بود تاکید کرد که: « یک برنامه ۱۰۰ روزه و فوری برای کارها و مشکلاتی که درحال حاضر مردم را رنج می دهد، دارم. » البته او و حداد عادل نکاتی را هم درباره ائتلاف اصول گرایان مطرح کرده اند. غلامعلی حداد عادل نیز روز گذشته در یک نشست دانشجویی پاسخ گوی سوالات دانشجویان بود. محمد باقر قالیباف نیز در حاشیه مراسم قدردانی از دست  اندرکاران پروژه بزرگراه امام علی (ع) تهران تاکید کرد: یکی از ویژگی  های فرهنگی جهادی این است که هیچ موقع کارگر را به عنوان روز مزدگیر حساب نمی  کنند.
 
عارف: مسکن مهر باید به مسکن ماندگار تبدیل شود

به گزارش فارس، « محمد رضا عارف» معاون اول دولت اصلاحات طی یادداشتی در سایت شخصی خود نوشت که هر ایرانی شایسته  سرپناهی است استوار، زیبا و آرامش  بخش بنابراین: مسکن باید محل آرامش خانواده باشد و نه محور اصلی مشکلات. در بخشی از این یادداشت آمده است: « … در حال حاضر، میانگین قیمت مسکن در مناطق مرکزی تهران (شهرهای بزرگ کشور) ، به ازای هر متر مربع بیش از ۳ میلیون تومان است. با احتساب ۲۰ میلیون تومان وام مسکن، یک خانواده چهار نفره باید برای خرید یک واحد ۷۰ متری، آورده  ای بیش از ۱۹۰ میلیون تومان داشته باشد.

 

بافرض ثبات قیمت  ها، بالاتر بودن درآمد این خانوار از میانگین کشور و پس  انداز ماهی یک میلیون تومان، در حالت خوشبینانه تامین این آورده ۱۹ سال طول می  کشد. (میانگین جهانی این انتظار ۶ سال است) . بیش از ۷ میلیون جوان بالای سن ازدواج به دلیل نداشتن مسکن مجرد مانده  اند. خانه  دار شدن جوانان به ازدواج سریع  تر آن  ها و فرزند آوری با آرامش خیال کمک به سزایی می  کند… طرح مسکن مهر که قرار بود به کاهش تلاطم قیمت مسکن منجر شود، به دلیل تامین بودجه  مورد نیاز از بانک مرکزی (خلق اعتبار و انتشار پول جدید) ، باعث شتاب تورم و نوسان قیمت مسکن گردید… ایده  اصلی طرح مسکن مهر صحیح و منطقی است و دولت بعد قطعاً باید این طرح را با انجام اصلاحات مناسب در بخش اجرا ادامه دهد. مسکن مهر با رفع مشکلات زیر باید تبدیل به مسکن ماندگار شود… »

 

سفر جلیلی به قم و دیدار با مراجع تقلید

همچنین به گزارش خبرگزاری فارس، سعید جلیلی نیز که در خبرها آمده بود صلاحیت وی احراز شده است، دیروز به قم سفر کرد و در ادامه برنامه  های خود در این شهر در موسسه اسرا حضور یافت و پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت آیت الله عبدالله جوادی آملی، با این مرجع تقلید دیدار و گفت  وگو کرد. دیدار جلیلی با این مرجع تقلید به صورت خصوصی برگزار شد. وی همچنین در نخستین برنامه از سفر خود در بیت آیت  الله صافی گلپایگانی حضور یافت و با این مرجع تقلید دیدار و گفت  وگو کرد.

 

وی همچنین با حضور در دفتر آیت  الله نوری  همدانی با این مرجع تقلید دیدار و گفت  وگو کرد. فارس عصر دیروز نوشت: جلیلی بعد از نماز مغرب و عشا با حضور در دفتر آیت الله سبحانی، با این مرجع تقلید دیدار و گفت  وگو خواهد کرد. براساس این گزارش دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح دیروز نیزبا آیت الله صافی گلپایگانی، آیت الله جوادی آملی و حجت  الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی دیدار و گفت  وگو کرد. همچنین ستاد حامیان سعید جلیلی در دانشگاه تهران اعلام موجودیت کرد و ستاد مرکزی آن نیز پس از جلسه مشترک با حامیان ابوترابی و لنکرانی فعال می  شود.

 

جلیلی: آنچه در ایران اسلامی وجود دارد فراتر از دموکراسی است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام؛ سعید جلیلی دیروز با حجت  الاسلام والمسلمین سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها دیدار و گفت  وگو کرد. جلیلی در این دیدار در سخنانی با بیان اینکه امروز قم مرکز نشر معارف و محلی برای احیای اسلام است، اظهار داشت: امروز شاهدیم که دشمن در عرصه  های مختلفی تسلیم قدرت نظام اسلامی ایران شده است.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها دموکراسی وجود دارد ولی آنچه در ایران اسلامی وجود دارد فراتر از دموکراسی است، گفت: نظامی که در ایران اسلامی وجود دارد، مبتنی بر اندیشه دینی است که موجب حمایت همه جانبه مردم از آن می  شود، تا جایی که مردم حاضرند جان خود را نیز در این عرصه فدا کنند.

 

محسن رضایی: کسب و کارهای خانگی را برای ۵ میلیون خانوار برنامه ریزی کرده ایم

محسن رضایی نیز دیروز با فارس و خبرآنلاین گفت و گو کرده بود. به گزارش خبرآنلاین وی با بیان این که « فکر می کردم سال های پس از جنگ و سال ۸۴ فرصت را به دیگران بدهیم تا شاید بتوانند کاری کنند اما در سال ۸۸ خطر را خیلی نزدیک دیدم و تا آخر ایستادم و هم اکنون داخل خطر هستیم و دو سال است که شدیدترین تحریم ها علیه ما اعمال می شود» گفت: « … درباره سهام عدالت پیشنهاد کردم که آن را آزاد کنید و اجازه دهید این سهام در اختیار مردم باشد و با تشکیل یک بورس اجازه دهیم مردم این سهام را در بورس خرید و فروش کنند.

 

سهام عدالت در اختیار ۴۱ میلیون نفر است و اگر مردم بتوانند این سهام را خرید و فروش کنند می توانند درآمدشان را افزایش دهند. این موضوع مورد قبول قرار گرفت اما عمل نشد… در رابطه با بحث ارز حدود ۷ ماه قبل از این که ارز از کنترل خارج شود بنده اعلام خطر کردم که ذخایر ارزی را باید مدیریت کرد… البته خدمت رهبر معظم انقلاب نوشتم اما حضوری هم با آقای احمدی نژاد حرف زدم. » وی درباره اقدامات خود پیرامون اشتغالزایی در کشور گفت: در زمینه اشتغال دو کار انجام می دهیم.

 

یکی در شهرهای بزرگ است که کسب و کارهای خانگی را برای ۵ میلیون خانوار برنامه ریزی کرده ایم… این طرح به صورت کاملا کارشناسانه برنامه ریزی شده است و دیگری یارانه سبز برای شهرهای کوچک به سمت روستاها در نظر گرفته ایم که عمدتا کشاورزی هستند و یکی هم مسئله سهام عدالتی است که ما آن را آزاد می کنیم و مردم می توانند در بازار این سهام عدالت را خرید و فروش کنند. در زمینه بخش خصوصی محیط کسب و کار را درست می کنیم. »

 

قالیباف: یکی از ویژگی  های فرهنگی جهادی این است که هیچ موقع کارگر را به عنوان روز مزدگیر حساب نمی  کنند

محمدباقر قالیباف هم دیروز در مراسم قدردانی از دست  اندرکاران پروژه بزرگراه امام علی (ع) تهران گفت: حدود ۲۰ ماه و اندی پیش همه دست در دست هم دادیم و قرار گذاشتیم که در روز ۱۳ رجب، روز مولود کعبه، این پروژه را افتتاح کنیم و آن را در اختیار ملت ایران و شهروندان ولایت مدار تهرانی قرار دهیم. وی افزود: فرهنگ جهادی دارای ویژگی های متعددی است و یکی از ویژگی  های فرهنگی جهادی این است که هیچ موقع کارگر را به عنوان روز مزدگیر حساب نمی  کنند و او را مجاهدو خدمتگزار می  شناسند. قالیباف اضافه کرد: فرهنگ جهادی یعنی خدمت به مردم، حفظ کرامت انسانها، سرعت در کار، دقت در کار، عقلانیت و خرد جمعی، بها دادن به علم و دانش، ارج نهادن به پیشکسوتان و صبر و مقاومت است.

 

شهردار تهران تصریح کرد: فرهنگ جهادی و روحیه کار یعنی تسلیم نشدن در برابر فشارها و سختی  ها یعنی مقاومت و از خود گذشتن و فرهنگ جهانی یعنی دوری از اختلاف، تنش و کارکردن در فضای صمیمی.

 

ولایتی: یک برنامه ۱۰۰ روزه و فوری برای کارها و مشکلاتی که درحال حاضر مردم را رنج می دهد دارم

به گزارش مهر علی اکبر ولایتی عضو ائتلاف پیشرفت نیز دیروز در جمع مردم گفت: دولتی که بنا دارم تشکیل دهم" دولت متمم" است و افرادی که در این دولت قرار می گیرند باید پنج اصل را داشته باشند. وی تصریح کرد: بعد از اینکه از سوی ملت به عنوان نماینده شان انتخاب شدم، یک برنامه ۱۰۰ روزه و فوری برای کارها و مشکلاتی که درحال حاضر مردم را رنج می دهد دارم. همچنین به گزارش ایسنا ولایتی در نشستی با خلبانان، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه" سرانجام قالیباف به نفع جلیلی کنار خواهد کشید یا نه؟ " ، اظهار کرد: نمی  دانم والله! ولی در نهایت از میان اصولگرایان تنها یک نفر کاندیدا می  شود.

 

حداد عادل: کاندیدای نهایی ائتلاف پیشرفت پس از تبلیغات تلویزیونی مشخص می  شود

  غلامعلی حداد عادل، عضو ائتلاف پیشرفت در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه لنکرانی به خاطر قرابت گفتمان به نفع جلیلی کنار رفت، گفت:   کاندیدای نهایی ائتلاف پیشرفت پس از تبلیغات تلویزیونی مشخص می  شود چرا که مردم بهتر می  توانند با شنیدن مواضع کاندیدا قضاوت کنند.

وی در پاسخ به این سوال که ائتلاف ۱+ ۲ به کجا رسید، اظهار داشت: ۱+ ۲ یا ائتلاف سه  گانه یا ائتلاف پیشرفت شما هر چه که دوست دارید اسمش را بگذارید، اما فلسفه این ائتلاف جلوگیری از تعدد کاندیدای اصولگرا در عرصه انتخابات ریاست  جمهوری بود و تشکیلاتی هم نبود. عضو ائتلاف پیشرفت در خصوص مذاکره با آمریکا گفت:   ما در صورتی با آمریکا مذاکره می  کنیم که واقعیت جمهوری اسلامی و انقلاب ما را به رسمیت بشناسند و نظرشان را به ما دیکته نکنند چرا که اگر این دو اتفاق صورت نگیرد مذاکره  ها به جایی نخواهد رسید. وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اگر رئیس   جمهور نشدید، چه می  کنید؟ گفت: کاملا تسلیم هستم؛ البته اصلا معلوم نیست که بنده کاندیدای ریاست جمهوری باشم یا نه چرا که از روز اول این را پذیرفته  ام.