سفیر سابق ایران: «گرام» می تواند میلیاردها دلار به اقتصاد کشور ضربه بزند
کارشناس مسائل استراتژیک، ایجاد پول دیجیتال تلگرام با عنوان «گرام» را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در صورتی که جلوی آن گرفته نشود، میلیاردها دلار به اقتصاد کشور ضرر وارد خواهد شد.
محمّدحسن قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا و کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه تلگرام اطّلاعات کاربرانش را به فروش میرساند و به تمام محتوای تلفن دسترسی دارد، اظهار داشت: امروزه نرمافزارها این اجازه را به سازمانهای جاسوسی میدهند که از موبایل یا تبلت بدون اطّلاع صاحب آن، برای فیلمبرداری از خصوصیترین لحظههای افراد اقدام کنند.
وی افزود: بعدها این اطّلاعات برای گروگانگیری و مجبور کردن افراد به پیگیری منافع بیگانگان مورد استفاده قرار میگیرد.
قدیری ابیانه، اجتناب تلگرام از قرار دادن سرورهای خود در ایران را یادآور شد و تصریح کرد: تلگرام تبدیل به محلّی برای شایعهپراکنی، دروغگویی و جوسازی شده است.
کارشناس مسائل اقتصادی، ایجاد پول دیجیتال تلگرام با عنوان «گرام» را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در صورتی که جلوی آن گرفته نشود، میلیاردها دلار به اقتصاد کشور ضرر وارد خواهد کرد.
قدیری ابیانه با بیان اینکه ما از نظر تکنولوژی، توان ایجاد شبکههای اجتماعی با همان توانایی تلگرام را داریم تصریح کرد: مقام معظّم رهبری، سرک کشیدن به این شبکهها و دسترسی به اطّلاعات خصوصی افراد را حرام اعلام کردند؛ لذا نباید نگران این بود که اطّلاعات ما توسط مسئولین امنیت کشور خودمان مورد استفاده قرار گیرد. این در حالی است که سازمانهای جاسوسی بیگانه، قطعاً به آن دسترسی دارند.
وی ادامه داد: ضمن اینکه با روند افزایشی نرمافزارهای جاسوسی، این امکان فراهم شده که بدون این که صاحب موبایل مطلع باشد بخش عکس و فیلم و صدای آن به کار افتد و از این طریق، اطّلاعات افراد در اختیار دشمن قرار میگیرد.
قدیری ابیانه تصریح کرد: راهاندازی شبکههای داخلی یک امر ضروری است و باید مورد استقبال، تشویق و تقویت دولت قرار گیرد.
ارسال نظر