با حضور رییسجمهور انجام شد؛
اتصال کرمانشاه به شبکه سراسری راه آهن کشور
رئیس جمهور روز سه شنبه در آستانه سال جدید، راه آهن فیروزان-کرمانشاه به طول 110 کیلومتر را افتتاح کرد.
به گزارش پارس نیوز، حجت الاسلام حسن روحانی با حضور در ایستگاه راه آهن کرمانشاه، ضمن بهره برداری از پروژه راهآهن فیروزان- کرمانشاه، دستور حرکت اولین قطار مسافربری از کرمانشاه به مقصد مشهد مقدس را صادر کرد.
رئیس جمهور هنگام پردهبرداری از یادمان افتتاح این پروژه، گفت: با توسل به روح مولایمان امیرالمومنین علی(ع) اتصال راه آهن کرمانشاه به خط سراسری ریلی کشور را افتتاح میکنیم.
همچنین حسن روحانی در دستور حرکت قطار کرمانشاه-مشهد، اظهار داشت: با میمنت و مبارکی و تبریک به همه مردم قهرمان کرمانشاه، حرکت قطار را برای اولین از این شهر زیبا به سمت مشهدالرضا(ع) اعلام می کنیم.
با بهره برداری از پروژه راهآهن فیروزان-کرمانشاه به طول 110 کیلومتر امکان اتصال شهر کرمانشاه به شبکه ریلی کشور فراهم و تسهیل ارتباطات، ترانزیت کالا، رفت و آمد مسافران و زائران عتبات عالیات و کاهش ترافیک جادهای میسر خواهد شد.
طرح راهآهن غرب کشور به طول 605 کیلومتر از ایستگاه سمنگان شروع و ضمن عبور از شهرهای ملایر، نهاوند، کنگاور، صحنه، کرمانشاه، اسلامآباد غرب، گیلانغرب و قصر شیرین به شهر خسروی واقع در مرز بین ایران و عراق منتهی شده و از آن پس از طریق خانقین، بغداد، موصل، قامشلی، دیرالزور، رقه و حلب به بندر لاذقیه ختم میشود.
طرح راه آهن غرب کشور بصورت یک خطه، با سرعت 160 کیلومتر مسافری و 120 کیلومتر باری مشتمل بر محورهای اراک (سمنگان) - کرمانشاه به طول 267 کیلومتر، کرمانشاه - خسروی به طول 263 کیلومتر و همدان - ملایر (جوکار) به طول 75 کیلومتر میباشد.
بخشی از راهآهن غرب کشور، حدفاصل اراک تا ملایر به طول 90 کیلومتر و ملایر تا فیروزان به طول 66 کیلومتر به بهرهبرداری رسیده است. بخش دیگری از این طرح حدفاصل فیروزان تا کرمانشاه به طول 110 کیلومتر آماده بهره برداری است.
اتصال مناطق غربی کشور به شبکه سراسری راهآهن، ایجاد بخشی از کریدور ریلی شرق به غرب آسیا از کشورهای آسیای میانه تا دریای مدیترانه، بهرهمندی زائرین عتبات عالیات از حمل و نقل ایمن ریلی، افزایش سهم قطار در ترانزیت کالا و مسافر داخلی و بینالمللی و در نتیجه کاهش سوانح رانندگی و مصرف سوخت، توسعه اقتصادی مناطق غربی کشور و بهرهمندی صنایع کشاورزی، دامپروری و صنعتی از حمل و نقل ریلی از جمله اهداف و مزیتهای بهرهبرداری از این پروژه ملی است.
ارسال نظر