به گزارش پارس به نقل از ایسنا، با توجه به این که در لایحه بودجه این رقم ۳۰۰ هزار میلیارد ریال تعیین شده بود، پیشنهاد کمیسیون عمران درخصوص افزایش این رقم به ۳۷۰ هزار میلیارد ریال مطرح شد.

عثمانی نماینده مردم بوکان در مخالفت با این پیشنهاد اظهار کرد: مستحضر هستیم که یکی از اشکالات جدی و اساسی توقف طرح های عمرانی، طولانی شدن دوره ساخت و عدم وجود اعتبار کافی برای اجرای این طرح ها است. لذا وقتی منابع دولت کاهش پیدا می کند از بودجه های عمرانی برای جبران آن صرف می شود و این یکی از مشکلات بودجه نویسی و اجرای آن است.

وی تاکید کرد: باید در نظر بگیریم که بهترین سال مالی چه سالی بوده و عملکرد این بخش در فروش اموال دولتی چقدر بوده است. لذا آن چه در عمل اتفاق می افتد این است که امکان تحقق فروش چنین سهام و اموالی وجود ندارد و بازار نیز کشش چنین افزایش را ندارد.

ایرج عبدی در موافق با پیشنهاد کمیسیون عمران اینگونه اظهار کرد که هزاران میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی کشور پراکنده و بلاتکلیف مانده است لذا اگر این رقم افزایش یابد می تواند در چرخه تولید و اشتغال مورد استفاده قرار گیرد.

ممبینی نماینده دولت نیز در موافقت با پیشنهاد کمیسیون عمران گفت: این افزایش می تواند کارگشا باشد.

این در حالی است که قادری سخنگوی کمیسیون تلفیق با بیان اینکه کمیسیون با این افزایش مخالف است، گفت: اگر این میزان اضافه شود چیزی به بخش عمران نمی رسد و باید برای آن هزینه ای تعریف کنیم در حالی که در بودجه جای مجموعا ۱۱۰ میلیارد دلار اعتبار طرح های عمرانی در نظر گرفته شده است آیا این عدد کمی است.

به گزارش ایسنا، پس از اظهارات موافقان و مخالفان این پیشنهاد به رای گیری گذاشته شد که با ۱۲۱ رای موافق به تصویب رسید.