، امین اقرلو مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت: کمیته‌های پیگیری مطالبات مردمی ایجاد شده است، و جمع زیادی از دانشجویان پیگیر هستند که مطالبات مردم را بشنوند، جمع‌آوری، دسته‌بندی و در نهایت برای پیگیری اقدام کنند.

وی ادامه داد: پس از ثبت و دسته‌بندی این مطالبات، از مسئولین خواسته می‌شود که پاسخ بدهند و گزارش پیگیری‌ها به صورت ماهانه به مردم اعلام می‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران درباره تاثیرگذاری مطالبه‌گری جریان دانشجویی گفت: تعدادی در اعتراضات اخیر، برانداز و خشونت‌طلب بودند، ولی اینکه گاهی احساس می‌شد، مردم با این‌ها همکاری و همراهی می‌کردند، دلیلش این بود که هم تشکل‌های دانشجویی، هم نماینده‌های مجلس و به طور کلی مسئولین نتواستند صدای مردم را به خوبی منعکس کنند و مشکلاتشان را رفع کنند، لذا این حرکت‌های هنجار شکن گاهی مورد قبول واقع می‌شود.

اقرلو درباره ضعف اطلاع‌رسانی جنبش دانشجویی از عملکرد خود عنوان کرد: جنبش دانشجویی هرفعالیتی می‌کند بیشتر از دیگران رسانه‌ای می‌کند، نمازجمعه‌ها و اردو‌های جهادی موید این موضوع است. تصور من این نیست که اطلاع‌رسانی اقدامات جنبش دانشجویی ضعف دارد، بلکه مشکل در اصل اقدامات است.

وی همچنین درباره همبستگی جنبش دانشجویی نسبت به گذشته اظهار کرد: در اتفاقات اخیر، تمام جریان دانشجویی هم‌نظر بودند و اختلافی وجود نداشت، به جز جمعی از دانشجویان مارکسیست که آن‌ها هم تعداد محدودی بودند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در پاسخ به اینکه چرا در دولت گذشته اعتراض و مطالبه وجود نداشت بیان کرد: در دولت سابق تندترین بیانیه‌ها و اعتراضات را بسیج دانشجویی داشت. این نگاه غلطی است که بسیج به دلیل تعارض با دولت با آن مخالفت می‌کند.

اقرلو اضافه کرد: در دوره قبل، تنها تشکلی که علیه رئیس دانشگاه تهران، بیانیه می‌داد و هزینه‌اش را نیز به جان می‌خرید، کمیته انضباطی می‌رفتند و با مشکل مواجه می‌شد، بسیج دانشجویی بود. دوستانی که ادعا دارند حرکات بسیج سیاسی‌کاری است، همان زمان سکوت کرده بودند، اکنون نیز سکوت کرد‌ه‌اند.

وی گفت: برخی تشکل‌ها به طور اتوبوسی در بعضی از وزارتخانه‌ها حضور دارند، در دولت قبل کجا اعضای بسیج دانشجویی اینگونه بوده است؟

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران درباره ارتباط جنبش دانشجویی با مردم اظهار کرد: تشکل دانشجویی قرار است جمعی از نخبگانی باشند که یکسری از دغدغه‌ها را پیگیری کنند، اینکه در بین مردم حضور داشته باشند، لزوما اتفاق مثبتی نیست. پیگیری مطالبات مردمی درست است، اما میان مردم بودن لزومی ندارد.

اقرلو افزود: البته شرایط فعلی نشان می‌دهد، که نیاز به حضور بین مردم هست، ولی ما این را دیر متوجه شدیم، گرچه که شرایط فراهم نبود. مقام معظم رهبری سال گذشته فرمودند: دانشجویان در نماز جمعه صحبت کنند، شما بررسی کنید ستاد نماز جمعه چقدر اجازه این کار را می‌دهد؟ نماز جمعه تهران هر چند وقت یکبار به زور اجاره می‌دهند دانشجو سخنرانی کند؟ شهرستان‌ها به مراتب بدتر. با اینکه خود رهبری توصیه فرمودند.

وی تصریح کرد: مساله اصلی این است که حضور بین مردم، نیاز به بستر‌هایی دارد، حتی وقتی که رهبری مشخصا توصیه می‌کنند این اتفاق بیافتد متاسفانه همراهی نمی‌شود. این اتفاق دو طرفه است از یک طرف نهاد‌های حاکمیتی حوصله دردسر ندارند، از طرف دیگر خود دانشجویان دچار رسانه‌زدگی و بعضا دچار سیاست‌زدگی شدند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران درباره برگزاری برنامه‌های بسیج، خارج از دانشگاه گفت: به طور متعدد در سطح شهر برنامه‌هایی برگزار می‌شود، در حال حاضر، اعضای بسیج، در جنوب تهران انواع کلاس‌های آموزشی برگزار کرده‌اند، در مدارس کودکان کار فعالیت می‌کنند، با کمک بسیج شهری فعالیت فرهنگی انجام می‌شود، کار‌های جهادی داخل تهران و درکنار اینها، برنامه‌های مفصلی در مناطق مختلف شهر انجام می‌شود. دانشگاه تهران، امیرکبیر و امام صادق را اطلاع دارم که این فعالیت‌های خارج از دانشگاه انجام می‌دهند، اما نیازی به رسانه‌ای شدن نیست.

اقرلو درباره ادعای برخی مبنی بر اینکه بسیج از نهاد‌های منتسب به مقام معظم رهبری انتقاد نمی‌کند، عنوان کرد: کسانی که ادعا می‌کنند بسیج به نهاد‌های منتسب به رهبری انتقاد نکرده است، می‌توانند بررسی کنند. این یک کار آماری ساده است، تا بدانند بسیج دانشجویی چقدر به قوه قضائیه انتقاد کرده چقدر به دولت.

وی ادامه داد: بله؛ وقتی دولت وضع فاجعه باری دارد، طبیعی است که انتقادات بالا می‌رود. وقتی رئیس جمهور، حرفی که خودش بیان کرده است را سه ماه بعد نقض می‌کند، وقتی تمام پروژه دولت برجام می‌شود و مدیران اقتصادی مشکلات معیشتی را پاسخگو نیستند، طبیعی‌ست نوک پیکان انتقاد سمت دولت باشد. اما اینکه بخواهیم ناکارآمدی دولت را اینگونه پوش دهیم کار غلطی است می‌توانند بیانیه‌های ما را علیه سپاه، قوه قضائیه ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن و. ببینند که متعدد در این سال‌ها بوده است.
منبع: خبرگزاری آنا

مطلب فوق مربوط به سایر رسانه‌ها می‌باشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است.

بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی