چرا بی بی سی؟ چرا قالیباف؟
موج تخریب رسانه های ضدانقلاب بیش از هرچیز نشانه ای از هراس ضدانقلاب و سرویس های امنیتی غربی از رای آوری فرزندان حضرت روح الله است. اقبال مردم به قالیباف، استقبال از حضور دوباره فرهنگ ایثار و جهاد در مدیریت اجرایی، استقبال از کارآمدی و در نهایت روی کار آمدن مدیری کارآزموده از جنس مردم است.
پارس به نقل از شفاف: یکم- اتفاقات یکساعت آخر زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری، همانگونه که آرایش سیاسی انتخابات را دستخوش تغییر کرد، برای رسانه های بیگانه و سرویس های غربی فرصتی بی بدیل را برای بازفرآوری تحولات سال ۱۳۸۸ پدید آورد. اگرچه نمی توان از نقش برخی کاندیداهای انتخابات سال ۱۳۸۸ در تولید آنچه بر سر کشور آمد، گذشت اما از تلاش رسانه های فارسی زبان ضدانقلاب همچون صدای آمریکا، بی بی سی، رادیو فردا و سایت هایی چون کلمه و… در دامن زدن به اختلافات و گزارش لحظه به لحظه وقایع هم نمی توان به راحتی گذشت.
دوم- هرچه به زمان اعلام نتایج بررسی صلاحیت کاندیداها نزدیک می شویم، امکان اتحاد اصولگرایان بر روی رای آورترین و مقبول ترین گزینه بیشتر می شود. اگر از کوبیدن یکی دو جریان بی تاثیر شبه اصولگرا بر طبل کاندیدای اختصاصی بگذریم، قاطبه چهره های اصولگرا براین باورند در مقابل کاندیدای مشترک جریان اصلاح طلب تنها یک کاندیدای رای آور و کارآزموده، کارآمد و - به فرموده رهبر عزیز انقلاب- دارای کار اجرایی در سطح بالا می تواند صف آرایی کند. این موضوع همانقدر که برای نیروهای انقلاب نشاط آفرین و شورآفرین است برای دشمنان پیام آور ترس و وادادگی است.
سوم- شبکه رسانه ای ضدانقلاب اگرچه در ظاهر با یکدیگر تفاوت هایی دارند اما در عمل با تقسیم کار مشترک نانوشته هرکدام بخشی از پازل فعالیت رسانه ای ضدانقلاب در انتخابات را تمکیل می کنند. اتاق فکر رسانه ای ضدانقلاب در تحلیل های خود براین باورند که محمد باقر قالیباف به واسطه رضایت مردمی از عملکرد وی در نیروی انتظامی و بعد شهرداری تهران- این تحلیل بارها در صدای آمریکا و بی بی سی منعکس شده- رای آورترین گزینه در برابر گزینه اصلاح طلبان خواهد بود.
از همین رو ضدانقلاب می کوشد در پوشش فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات از یک سو بر روی گزینه های دیگر که عملا امکان رای آوری در مقابل کاندیدای مورد حمایت آنان را ندارد به عنوان کاندیدای اصلی در برابر کاندیدای حداکثری جریان اصلاح طلب مطرح کنند. در سوی دیگر خط تخریب گسترده ای علیه قالیباف به راه افتاده و با تبلیغات گسترده می کوشند وی را تخریب کنند.
درهمین ارتباط از میانه هفته ای که گذشت دور جدیدی از تخریب محمدباقر قالیباف توسط شبکه تلویزیونی فارسی زبان بی بی سی آغاز و در اقدامی هماهنگ شبکه های دیگر فارسی زبان ضدانقلاب همچون صدای آمریکا، رادیو فردا و سایت های این جریان به آن دامن زدند. تاکتیک های تخریب قالیباف در داخل و خارج از کشور اگر چه باهم متفاوت است اما یک هدف و یک گزینه بیشتر ندارد و آن هم چیزی نیست جز کاستن از شدت محبوبیت مردمی قالیباف. بر اساس این پروژه قالیباف باید به جای هر واژه ای گرفتار پروژه « این را گفت یا نگفت» شود. خط پیوند تخریب قالیباف در داخل و خارج از کشور دقیقا همین نقطه است تا بتوانند گفتمان کارآمدی، انقلابی گری و مدیریت جهادی را در این میدان زمین گیر کنند.
موج تخریبی رسانه های ضدانقلاب روزی لازمه مدیریت فضای رسانه ای انتخابات را در برجسته کردن سخنان اطرافیان دولت، روزی در دامن زدن به فضای تحریم و اینک در تخریب رای آورترین، مقبول ترین و مشروع ترین گزینه های انتخابات می داند. بی بی سی اگرچه در انتخابات سال ۱۳۸۸ کوشید تا رهبری جریان رسانه ای مخالفان را در روزهای بعد از انتخابات برعهده بگیرد ولی شرایط انتخابات سال جاری به گونه ای پیش رفته که این تحلیل در میان اتاق فکر رسانه ای ضدانقلاب به وجود آمده که قبل از انتخابات هم می توان پروژه نیمه تمام سال ۱۳۸۸ را دوباره کلید زد.
چهارم- موج تخریب رسانه های ضدانقلاب بیش از هرچیز نشانه ای از هراس ضدانقلاب و سرویس های امنیتی غربی از رای آوری فرزندان حضرت روح الله است. اقبال مردم به قالیباف، استقبال از حضور دوباره فرهنگ ایثار و جهاد در مدیریت اجرایی، استقبال از کارآمدی و در نهایت روی کار آمدن مدیری کارآزموده از جنس مردم است.
پنجم- قالیباف این روزها هرشهری که می رود مردم با شعارهایی از جنس استقبال از یک همرزم شهدا، از جنس فرزند امام و رهبری از وی استقبال می کنند. مردم قالیباف را مردی انقلابی و برخوردار از همت جهادی و دارای مدیریت جهادی می دانند. همین هاست که لزوم تصویب پروژه تخریب قالیباف در اتاق فکر سرویس های غربی چندبرابر می کند.
ارسال نظر