هاشمی رفسنجانی در دومین بیانیه انتخاباتی خود تاکید کرد:
بر سلامت کامل هزینههای انتخاباتی تاکید دارم
آیتالله هاشمی رفسنجانی با صدور دومین بیانیه انتخاباتی خود، بر لزوم پرهیز از تخریب رقبا و احترام به همه سلایق تاکید کرد و گفت: توهین و تهمت را حرکتی ضدانسانی، غیراسلامی و به دور از فرهنگ و تمدن ایران و مغایر با باورهای دینی و اخلاقی و اندیشههای اعتدال علوی میدانم.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه" تأکید بر سلامت کامل هزینه های انتخاباتی دارم" بر ضرورت پرهیز از اسراف در هزینه های تبلیغاتی تاکید کرد و افزود: مبادا در راستای کارهای تبلیغاتی، با راه انداختن کارناوال های انتخاباتی نامناسب با مقررات و شرع و با ایجاد آلودگی های صوتی و تصویری مغایر با شئونات اسلامی، مزاحمتی برای آسایش و آرامش مردم ایجاد نماییم و اگر غیر از این باشد، مطمئناً از ما نیست.
متن کامل پیام رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به شرح زیر است:
« بسم الله الرحمن الرحیم
بر اساس اطلاعات موثقی که از نقاط کشور می رسد، پس از اعلام حضورم در انتخابات، اقشار مختلف مردم و بسیاری از شخصیت های حقیقی و حقوقی با درک شرایط داخلی و خارجی، درصدد تشکیل ستادهای خودجوش برای تنظیم برنامه ها هستند که با سپاس و قدردانی از حسن نیت ها و به منظور اتخاذ شیوه ای واحد و مبتنی بر خرد جمعی تبلیغاتی و برای جلوگیری از افراط و تفریط ها و سوءاستفاده معاندان و مغرضان، لازم است بر مواردی تأکید نمایم:
۱- همه کسانی که دل در گروی نظام اسلامی، میراث گرانبهای امام راحل (ره) و تلاش در جهت حاکمیت عقل و تدبیر بر مسند اجرایی کشور دارند، می دانند اعتقاد قلبی من در تمام سالهای مبارزه، پیروزی، تثبیت و تداوم انقلاب اسلامی و مشی مسئولیت پذیری ام، پرهیز از تخریب رقبا و احترام به همه سلایق است و توهین و تهمت را حرکتی ضدانسانی، غیراسلامی و به دور از فرهنگ و تمدن ایران و مغایر با باورهای دینی و اخلاقی و اندیشه های اعتدال علوی می دانم و از اهداف مهم اینجانب از عرضه خود، ایجاد همدلی و همکاری قاطبه ملت حول محور نظام اسلامی و سند چشم انداز ۲۰ ساله و مقابله با خطرهای در کمین خارجی و داخلی و اولویت سامان بخشی به معیشت مردم از رهگذر تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی موردنظر مقام معظم رهبری است.
تاکیدم بر اعتدال دینی و علوی برگرفته از آیات فراوان قرآن کریم، از جمله آیات ۱۲۸ و ۱۲۹ سوره مبارکه توبه و دستور حضرت علی (ع) به مالک اشتر در توجه به نیازهای مردم است و ان شاء الله برادران و خواهران اقوام ایرانی، شیعه و اهل سنت و پیروان دیگر ادیان و مذاهب در جغرافیای ایران برای اظهارنظرها و تبلیغات انتخاباتی به آن توجه می نمایند.
۲- همه فعالیت های تبلیغاتی، باید بر اساس برنامه های مدون و ستادی و پرهیز کامل از تک روی ها باشد که ان شاءالله در اولین فرصت، راهکارها و آیین نامه اجرایی آن صادر و بر اساس آن تصمیم گیری و عمل خواهد شد.
۳- توجه داشته باشیم که مسندها و مسئولیت ها در ایران اسلامی، بستری مناسب به مکتب اهل بیت (ع) و جانفشانی بهترین فرزندان اسلام و این آب و خاک را دارد که رعایت بایدها و نبایدهای اسلامی، از بدیهیات تلاش های تبلیغاتی است و نکند خدای نخواسته خواسته های زودگذر و مسندهای دنیوی، ما را گرفتار تلخی های پایدار اخروی نماید.
۴- نباید هدف، هر وسیله ای را توجیه نماید و باید متوجه باشیم که مبادا در راستای کارهای تبلیغاتی و با توجیه زمان اندک تا انتخابات، با راه انداختن کارناوال های انتخاباتی نامناسب با مقررات و شرع و با ایجاد آلودگی های صوتی و تصویری مغایر با شئونات اسلامی، مزاحمتی برای آسایش و آرامش مردم ایجاد نماییم و اگر غیر از این باشد، مطمئناً از ما نیست.
۵- تأکید بر سلامت کامل هزینه های انتخاباتی دارم و لازم است از اسراف در هزینه ها پرهیز شود و همه ستادها باید منابع و مصارف هزینه ها را با دقت و امانت و مراعات طبقه بندی قانونی جدی بگیرند، به طوری که در مراکز مسئول کشور جوابگو باشند و سوءظن ها و شائبه های معمول در این زمینه پیش نیاید.
در پایان یک بار دیگر مراتب تقدیر خویش را از مردم به خصوص جوانان پرشور و شعور در سراسر کشور عزیزمان در شهرها و روستاها اعلام و تصریح می نمایم که حرکت بر مدار قانون، حتی اگر برخلاف سلایق باشد، عقلانی و منطقی است و انتخابات و تبلیغات آن مهمترین زمان برای عرضه فرهنگ مردم سالاری دینی در عرصه داخلی و بین المللی خواهد بود. والعاقبه للمتقین»
ارسال نظر