به گزارش پارس به نقل از ایسنا، دکتر کامران دانشجو امروز در سومین مراسم تجلیل از خادمان راهیان نور با اشاره به بحث دفاع مقدس، معنی قداست را ارتباطی عنوان کرد که رزمنده ها با خداوند برقرار می کنند و برای جاری و ساری کردن احکام الهی بوده است.

وی اضافه کرد: اگر بتوانیم در دانشگاه، آموزش عالی، فرهنگ و کتاب هایمان و… احکام الهی را جاری و ساری کنیم، جا پای رزمندگان گذاشته ایم؛ در غیر این صورت شهید یک کتیبه و قصه نیست که به تاریخ سپرده شود.

وزیر علوم، مقاومت، ایثار، ازخودگذشتی، دین مداری، تکلیف مداری و… را از جمله گفتمان های انقلاب خواند و گفت: با این گفتمان ها رزمندگان و ملت ایران توانستند بر دشمن پیروز شوند.

دانشجو ادامه داد: در حال حاضر دشمن به دنبال تغییر رفتار از طریق تغییر گفتمان است و به دنبال تبدیل گفتمان مقاومت به گفتمان سازش با ویترین تنش زدایی است و به دنبال آن است که ولایت مداری را به خود محوری تبدیل کند.

به گفته وی دشمن در حال حاضر به جای گفتمان ایثار و ازخودگذشتی، گفتمان خودشیفتگی و لذت محوری را دنبال می کند.

وزیر علوم در خصوص بحث انتخابات و با بیان اینکه همه می گویند آمدنمان را تکلیف دانسته ایم، تصریح کرد: نیامدن هم می تواند تکلیف باشد.

دانشجو با طرح سوالی مبنی بر اینکه" تکلیف محوری" چیست؟ خاطرنشان کرد: ما می بینیم که خدمت انجام می شود، برای رسیدن به قدرت و نه برای رضای خدا و در واقع نیتشان از خدمت، قدرت است و این نیت ایراد دارد و در واقع ما کسی را می خواهیم که شیفته خدمت باشد نه تشنه قدرت.

وی اضافه کرد: اگر تشنگی قدرت به جای شیفتگی خدمت وجود داشته باشد، این موضوع تمامی ندارد و نباید شیفتگی خدمت را با تشنگی قدرت عوض کنیم.

وزیر علوم با اشاره به کسانی که قبل از بحث کاندیداتوری خود عنوان می کردند که می آییم یا نمی آییم، گفت: برخی سیاست را با دروغ پردازی اشتباه گرفته اند، در صورتی که سیاست بر اساس دیانت است و صداقت جزء و یکی از شاخص های سیاست است.