مدعیان جوانگرایی کاندیدای ۷۹ ساله به میدان فرستاندهاند
عضو جبهه پایداری گفت: مدعیان جوانگرایی برای ریاست جمهوری امروز کاندیدای ۷۹ ساله به میدان فرستاندهاند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، حجت الاسلام قاسم روانبخش عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه قم با بیان اینکه جبهه پایداری با در نظر گرفتن شاخصه هایی باقری لنکرانی را به عنوان کاندیدای خود انتخاب کرده است اظهار کرد: یکی از نکات قابل توجه این است که ملت ایران در آستانه انتخاب یک رئیس جمهور برای کشور هستند که این فرد جایگاه بسیار مهمی پس از رهبری در کشور دارد.
وی افزود: برای انتخاب شخصیتی که این جایگاه را در اختیار بگیرد و سیاست های داخلی و خارجی نظام، اقتصاد، فرهنگ، علم و دانش و سایر حوزه ها را مدیریت کند هرچه وسواس بیشتری شود باز هم کم است.
عضو جبهه پایداری با بیان اینکه انسان ها برای انتخاب های خود مطالعه و تحقیق می کنند گفت: همگان به دنبال بهترین فرد هستند و شاخصه هایی را برای این منظور در نظر می گیرند؛ برخی می گویند هر آن کس از میان ما باشد بهترین است و در این میان به دیگر ویژگی ها توجه ندارند.
وی ادامه داد: برخی اوقات دیده می شود نامزد یک گروه جوان است و آنها شعار جوان گرایی می دهند اما وقتی همان گروه کاندیدایی سالخورده را معرفی می کنند دم از پختگی و تجربه می زنند؛ فاصله میان این شعارها ۱۶ سال است.
روانبخش با اشاره به کاندیدای مورد نظر جریان چپ کشور در سال ۷۶ عنوان داشت: آنها آن روز دم از جوان گرایی می زنند اما امروز که نامزد اصلی شان در سن ۷۹ سالگی به سر می برد می گویند جوانان کشور را به هم می زنند و باید یک فرد با تجربه به میدان بیاید؛ مبنای چنین دیدگاه هایی این است که تنها می خواهند نامزد خودشان انتخاب شود.
عضو جبهه پایداری اضافه کرد: عقل و شرع می گویند انسان باید ویژگی هایی را برای انتخاب و سنجش افراد در نظر بگیرد که با تغییر کاندیدا تغییر نکنند.
وی با اشاره به اهمیت زیاد رهبر معظم انقلاب برای جوانان گفت: در سال ۸۴ هم ایشان موضوع جوان بودن را مورد توجه قرار دادند اما برخی افراد که در همان سال دارای سن و سالی بودند این سخن برایشان خوشایند نبود.
روانبخش با بیان اینکه پرکاری و ریسک پذیری هم در بیانات رهبری مورد تاکید قرار گرفته است عنوان داشت: ایشان سفرهای استانی را هم مورد توجه قرار دادند اما نسبت به دولت کنونی انتقادهایی هم وجود دارد؛ رهبری در ابتدای سال فرمودند دولت آینده باید نقاط قوت دولت های قبلی را داشته باشد و از نقاط ضعف دیگران برحذر باشد.
عضو جبهه پایداری افزود: داشتن خرد جمعی یکی از شاخصه های رئیس دولت باید باشد؛ رهبری نیز تاکید دارد که مدیریت کشور باید با نخبگان حتی کسانی که از نظر سیاسی مخالف باشند مشورت کرد.
وی توجه به فرهنگ عمومی را از دیگر مطالبات رهبری از دولت دانست و گفت: جدی گرفتن اصل ۴۴ قانون اساسی هم جزو شاخصه هایی است که رهبری آن را مورد توجه قرار داده است.
روانبخش با بیان اینکه فعالیت های عمرانی، سفرهای استانی و مطرح کردن گفتمان انقلاب در سطح بین المللی از جمله نقاط قوت دولت های نهم و دهم هستند ابراز کرد: رهبری تنها شاخصه ها را مطرح می کنند و رأیشان آشکار نیست و خود ایشان فرمودند تا وقتی درب صندوق باز نشود هیچ کس از آن اطلاعی نخواهد داشت مگر اینکه بعد از آن کسی خط مرا بشناسد.
عضو جبهه پایداری با بیان اینکه این جبهه اشخاص مختلفی را مورد ارزیابی قرار داده است گفت: مشی و منش آیت الله مصباح نیز این نیست که مردم مکلف باشند دیگران به آن کس که جبهه پایداری مشخص کرده رأی بدهند؛ مبنای ما این است که تنها رهبری می تواند مردم را به امری مکلف کند.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی تحریم ها به کشور آسیب هایی رسانده اند و عامل آن ضعف سیستم اقتصادی بود زیرا رهبری هم فرمودند ۱۸ سال پیش به رئیس دولت گفتم اگر می خواهیم آسیب پذیر نباشیم باید از اقتصاد متکی به نفت به سمت اقتصاد منهای نفت حرکت کنیم.
روانبخش با بیان اینکه در طول این سال ها افرادی که بر سر کار بودند به تحقق اقتصاد بدون نفت باور نداشتند عنوان داشت: رهبر معظم انقلاب جرقه تولید علم و جنبش نرم افزاری را در میان دانشگاه ها زدند و پس از آن این امر به یک مطالبه دانشجویی و علمی تبدیل شد.
عضو جبهه پایداری با بیان اینکه بهترین جایگزین برای فروش نفت، تولید علم است اظهار کرد: امروز برای وارد کردن یه گوشی همراه باید حداقل دو بشکه نفت بفروشیم؛ بیگانگان از همین نفت برای ساخت قطعاتی استفاده می کنند که می خواهند به ما بفروشند.
وی افزود: یکی از انگیزه های جبهه پایداری برای انتخاب نامزد نهایی توجه به رشد علمی از سوی اوست زیرا این کاندیدا یکی از نخبگان در رشته تخصصی خود بوده و علاوه بر این دارای ۱۵۰ مقاله علمی نمایه شده در ISI است.
عضو جبهه پایداری با بیان اینکه ولایت مداری و تعهد از دیگر ویژگی های کاندیدای جبهه پایداری است گفت: کشور ما امروز نیاز به مدیریت ۱۰ میلیون نخبه دانشگاهی دارد و هدایت این جریان را هم باید شخصی نخبه بر عهده بگیرد.
وی ادامه داد: در بحث مدیریت هم کاندیدای جبهه پایداری در دوران وزارت موفق شد شاخص های بهداشت و درمان را ارتقا دهد.
ارسال نظر