محمدرضا تابش با بیان اینکه در شورای عالی پول و اعتبار در جلسات متعدد درباره مسئله پیش آمده برای موسسات مالی و اعتباری بحث و تبادل نظر شد، گفت: دادستان کل کشور خواستار رسیدگی به نابسامانی‌ها درباره موسسات مالی و صندوق‌های قرض‌الحسنه شد.

وی با بیان اینکه بانک مرکزی اقداماتی در جهت ساماندهی موسسات مالی و اعتباری داشته، ادامه داد: در بخش‌های اطلاع‌رسانی، هماهنگی‌های لازم در ادغام موسسات مالی، نقش نظارتی بانک مرکزی و ارزیابی‌ها در املاک موسسات مالی اشکالاتی وجود دارد که در شورای پول و اعتبار درباره این موضوعات نیز بحث و بررسی‌های لازم انجام شده است.

عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار از توافق نمایندگان سپرده‌گذاران با بانک مرکزی برای شرکت در فرآیند ارزیابی املاک موسسات مالی که دچار مشکلات شده‌اند خبر داد و افزود: در شورای پول و اعتبار اولویت بر این گذاشته شده که سپرده‌های کوچک که زیر 10 میلیون هستند هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند.

تابش با بیان اینکه حدود 90 درصد سپرده‌ها در موسسات مالی که دچار مشکلاتی شده‌اند زیر 10 میلیون تومان است، اظهار داشت: با هماهنگی‌ با قوه قضائیه مقرر شده هر چه سریع‌تر این سپرده‌های خرد تعیین تکلیف شوند.

وی مطرح کرد: بانک مرکزی نیز مکلف شده در راستای ادغام‌هایی که انجام شده، خط اعتباری بدهد.

نماینده مردم شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی از منتفی شدن ادغام مؤسسات مالی که دچار مشکل شده‌اند خبر داد و افزود: مؤسسه مالی و اعتباری کوثر و ثامن‌الائمه تقاضا داده بودند که به بانک تبدیل شوند.