به گزارش پارس به نقل از فارس حسین طلا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا استان تهران در تشریح وظایف اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا تصریح کرد: چطور می شود در انتخاباتی که در کشور برای انتخاب رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا تحقیق نکنیم و صلاحیت این افراد را مورد بررسی قرار ندهیم؟

وی در این باره اضافه کرد: وظیفه رسانه های گروهی از جمله صداو سیما در این خصوص بسیار خطیر است و باید این موضوع را برای مردم تبیین کنند چرا که بررسی صلاحیت جزء لاینفک هر نظام و کشوری بوده و در کشورهای مختلف این بررسی به طرق متفاوت مطابق با قانون آن کشور بررسی می شود.

طلا با اشاره به فتنه سال ۸۸ اضافه کرد: بنده در آن زمان فرماندار تهران بودم و بطور کامل در جریان امور قرار داشتم در سال ۸۸ تا قبل از انتخابات رسانه در خصوص چگونگی برگزاری انتخابات فعالیت مناسبی را انجام نداد و بعد از آن هیاهوها در خصوص روند برگزاری انتخابات شروع به اطلاع رسانی کرد؛ در آن موقع گروهی قلیلی از افرادی که داخل خیابان آشوب می کردند می دانستند که تقلبی صورت نگرفته است اما بقیه افراد به لحاظ عدم اطلاع از روند برگزاری انتخابات و تبلیغات شدید رسانه های غربی به خیابان ها می آمدند.

وی ادامه داد: در این زمان است که رسالت رسانه ملی روشن شده و این وظیفه خطیر به این سازمان بزرگ گوشزد می شود که باید در خصوص برگزاری روند انتخابات و تایید صلاحیت ها اطلاع رسانی کنند.

رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا استان تهران در خصوص صلاحیت داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی شهر و روستا استان تهران افزود: متاسفانه برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر، از مشکلات جدی انتخابات شوراهای اسلامی شهر خصوصاً در شهرهای بزرگ است چون این انتخابات در شهرهای بزرگ خصوصاً تهران رنگ و لعاب سیاسی به خود گرفته و وظیفه شوراها که تصویب قوانین در جهت خدمت رسانی مطلوب به شهروندان است به فراموشی سپرده شده و در این میان داوطلبان عضویت با توجه به فضای سیاسی نمی توانند برنامه های خود را جهت اداره بهتر شهر به اطلاع مردم برسانند.

طلا تاکید کرد: هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا استان تهران از ورود افرادی که صرفاً با نیت خدمت به مردم پا به عرصه می گذارند به دور از سلایق سیاسی استقبال می کند و اگر واقعاً فردی از داوطلبان صلاحیت مربوطه را نداشته باشد بر اساس قانون به وظیفه خود عمل خواهد کرد.

وی ادامه داد: در شهری که بودجه یکسال آن معادل یازده هزارمیلیاردتومان بوده و جمعیتی بالغ بر هشت میلیون نفر را در خود جای داده است، آیا می توان کرسی شورای شهری را با این مشکلات می توان به افرادی سپرد که توان آن را ندارند؟

« افراد داوطلب عضویت در شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان تهران باید با خود بنشینند و فکر کنند و این موضوع را در روز هزاران بار بلکه بیشتر با خود تکرار کنند و بگویند کلیه امور مطابق شهر شامل امور اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، بهداشتی، فرهنگی، آموزشی و سایر موارد دیگر به عهده شهرداری است که این شورا او را تعیین خواهد کرد و لذا اگر افرادی در خود نمی بینند که بتوانند از امور محوله برآیند بایستی در محضر خداوند و مردم پاسخگو باشد. »