در پایان این نشست، پس از آنکه سفیر هلند متنی به عنوان جمع‌بندی رئیس ارائه داد، کشورهای غیرهسته‌ای از آن انتقاد کرده و آن را کاملا غیرمتوازن دانستند. همین امر موجب شد متن رئیس مورد موافقت جلسه قرار نگرفته و نشست بدون هیچ نتیجه‌ای پایان یابد. 

در این اجلاس که از ۱۲ تا ۲۲ اردیبهشت با شرکت بیش از ۱۱۰ کشور عضو این پیمان در وین جریان داشت، کشورهای غیرهسته‌ای بر ضرورت امحای کامل سلاح‌های هسته‌ای تأکید کرده و از کشورهای هسته‌ای خواستند به تعهدات خود در این زمینه عمل کنند. 

همچنین، بسیاری از کشورها از ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در خاورمیانه که پیشنهاد آن توسط ایران در سال ١٩٧٤ برای اولین بار ارائه و سپس در سال ١٩٩٥ به عنوان شرط تمدید معاهده در قالب قطعنامه کنفرانس اعضا تصویب شده بود، حمایت کردند. در این راستا آنها خواستار الحاق فوری و بدون قید و شرط رژیم اسرائیل به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای شدند. 

سفیر و نماینده کشورمان در وین در سخنرانی اختتامیه ضمن یادآوری مصوبات کنفرانس‌های ٢٠٠٠ و ٢٠١٠ معاهده مبنی بر ضرورت پیوستن بی‌قید و شرط رژیم اسرائیل به معاهده، از عدم درج این موضوع در خلاصه رئیس انتقاد کرد.  

در این نشست، هیأت کشورمان فعالانه در مباحث شرکت کرد و با ارائه ۸ سخنرانی، ۵ مقاله کاری و ۲ گزارش به تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران، از جمله در زمینه خلع سلاح هسته‌ای، ایحاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در خاورمیانه، حق مسلم کشورهای عضو در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای و لزوم ارائه تضمین‌های امنیتی به کشورهای غیرهسته‌ای در برابر هرگونه تهدید یا استفاده از سلاح هسته‌ای پرداخت. 

نشست دوم این کمیته سال آینده در ژنو برگزار خواهد شد.