ناصر ایمانی در گفتگو با پارس:
سوء عملکرد دولت اجازه دفاع به روحانی نمی دهد/ عکسالعمل های ضعیف روحانی و جهانگیری
آقایان جهانگیری و روحانی قطعاً روز رأیگیری با هم در صحنه نخواهند بود. از ابتدا هم قرار بود که آقای جهانگیری کنار برود.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- یک صاحبنظر مسائل سیاسی گفت: آقایان جهانگیری و روحانی قطعاً روز رأیگیری با هم در صحنه نخواهند بود.
ناصر ایمانی صاحبنظر مسائل سیاسی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «پارس» اظهار داشت: بعد از مناظره دوم من جابهجایی محسوسی را در سبد آرای طرفهای مختلف تصور نمیکنم، مگر اینکه ممکن است آقای جهانگیری آن سرعت رشد قبلی را نداشته باشد. به جز این به نظر سبد آرا تغییری نسبت به مناظره اول ندارد.
وی افزود: البته آقایان جهانگیری و روحانی قطعاً روز رأیگیری با هم در صحنه نخواهند بود. از ابتدا هم قرار بود که آقای جهانگیری کنار برود.
وی اضافه کرد: ایشان در مناظره اول حالت تهاجمی داشت و جلو افتاد اما از مناظره دوم که در مناظره سوم هم همین طور خواهد بود، آقای جهانگیری سعی میکند خود را ذیل آقای روحانی تعریف کند. همان طور که روز جمعه هم آقای روحانی فعالتر بود تا آرا به نفع ایشان جذب شود.
این صاحبنظر مسائل سیاسی درخصوص وضعیت نامزدهای دولتی در مناظرات گفت: دولتیها دفاع کافی از عملکرد خودشان انجام ندادند و حتی دفاع اشتباه هم داشتند.
ایمانی افزود: در مجموع دولتیها مدافعان موفقی نبودند. در برخی جاها هم سوء عملکرد دولت اجازه دفاع به آنها نمیداد.
وی با اشاره به وضعیت نامزدهای دولتی در مناظرات اظهار داشت: آقای میرسلیم بعد از مناظره اول هم گفت من دو بار پاس دادم که آقایان قالیباف و رئیسی استفاده نکردند. در واقع ایشان از مناظره اول به دنبال همپوشانی با دو نفر دیگر بود.
ایمانی افزود: در مناظره دوم خیلی صریحتر وارد شد و دو نفر دیگر هم به دلیل کسب تجربه، هماهنگی بیشتری داشتند. به نظر اصولگرایان در این مناظره منسجمتر عمل کردند.
وی اضافه کرد: تاکتیک اصولگرایان هم آنها را در این مناظرهها جلوتر از دولت قرار داده است.
این صاحبنظر مسائل سیاسی خاطرنشان ساخت: بنای جریان رقیب دولت بیشتر حالت تهاجمی گرفتن است تا دولت را در حالت تدافعی قرار دهند. تا بدین ترتیب دو نامزد دولت اجازه حمله کردن پیدا نکنند.
ایمانی افزود: این وضعیت قدرت عکسالعملی آقایان روحانی و جهانگیری را ضعیف کرده است و بنابراین میبینیم که صحبتهای نامزدهای اصولگرا شکل اقناع کنندگی بیشتری دارد. به عبارتی آنها به موفقیت بیشتری در این مناظره رسیدند.
این صاحبنظر مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه دولتیها تاکنون برنامهای برای اداره کشور ارائه نکردهاند گفت: حتی آقای روحانی در سال 92 هم برنامهای که اکنون هوادارانشان میگویند را ارائه نکرده بود. یا در مورد مسائلی که گفته میشود مستند نیست.
ایمانی افزود: در همین مناظره اخیر آقای روحانی مسائلی گفتند که حقیقت نداشت. مثل فشار به دولت برای انتصاب فرماندار زن. خب این فشار از کجا بود؟ اصلاً کسی نه آن زمان اعتراض کرد و نه فشاری وارد شد.
وی اضافه کرد: طرح این مسأله توسط رئیس جمهوری از منظر منافع ملی درست نیست. یا مثلاً در مورد حمله به آقای مطهری در شیراز، این کجا به دوستان آقای قالیباف ربط دارد؟ بنابراین نقدهایی که هواداران آقای روحانی به طرف مقابل وارد میکنند، به خودشان هم وارد است و اگر به آن ایمان دارند، باید از نامزدهای خودشان هم درباره برنامه اداره کشور سؤال کنند.
تحلیلها وبرداشتهای اقای ایمانی بسیار دقیق وعالمانه بود مولی میفرماید کم من عبرت وکم من اعتبار چه بسیار است مواعظ چه کم است پند پذیرندگان