پارس؛
داستانکارناوال عصرعاشورا چه بود؟
در ادامه شاخه دیگر عوامل اقای (م.پ) که نقش حزب الهی را بازی می کردند، درسطح شهربه مقابله برمی خیزند و با تهییج متدینین و پخش تصاویران ،سعی در ایجاد درگیری و اشوب می نمایند.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- [۱]- ولی فقیه بصیرودوراندیش انقلاب اسلامی در سخنرانی ۳۱ اردیبهشت ۱۳۷۶ خود راه اندازی کاروان شادی درعصرعاشورا را را مربوط به مردم انقلابی و مسلمان ندانستند و ان را توطئه دشمن خواندند.
ایشان این اقدامات را حاصل طراحی دست های پشت پرده ذکر نموده و فرمودند: "شاید خود آن فریبخوردههایی هم که در خیابانها سوار بر اتوبوس شدند و آن مناظر زشت را راه انداختند، ندانند که قضیه چیست. دستی آنها را حرکت میدهد، برای این که فضا را خراب کند."
معظم له در پایان فرمودند: مسؤولان باید بگردند و آن دست پنهان را پیدا کنند. من مؤکّداً به مسؤولان توصیه میکنم و از آنها میخواهم که بگردند و آن دستهای پنهانی که این زشتکاریها را انجام میدهند، پیدا کنند. از آنها نباید گذشت."
[۲]- داستانکارناوال عصرعاشورا چه بود؟
تیمی کارکشته با امکانات تهیه و ساخت کلیپ ها و فیلمهای هیجانی باهدایت و پشتیبانی مالی و تدارکاتی عناصروعواملی مشکوک، توسط اقای(م.پ) وارد کشورشده ، اقدام به تهیه فیلمکارناوال عصر عاشورا می کنند.این مجموعه ابتدا باتوجیه و اموزش عوامل محلی ،ترتیب مصاحبه های تصویری با تعدادی دختر و پسر با ظاهرزننده و عموما با همراه داشتن سگ می کنند.این افرادگزینش شده و از قبل توجیه شده، با حرارت خاصی ازکاندیدای مشخصی حمایت می کنند. تصاویر و کلیپها به گونه ای تهیه شده بود که باعث واکنش دربین متدینین شود. درادامه و برای تکمیل این فیلم،ترتیب حضور میدانی بخشی از عوامل خود را در خیابانها درعصر عاشورا و برگذاری جشنوپایکوبی و حمایت از یککاندیدای خاص می کنند. از اینحضور نیز فیلم تهیه می شود.
در ادامه شاخه دیگر عوامل اقای (م.پ) که نقش حزب الهی را بازی می کردند، درسطح شهربه مقابله برمی خیزند و با تهییج متدینین و پخش تصاویران ،سعی در ایجاد درگیری و اشوب می نمایند.
بلافاصله کلیپ های ساخته شده ازقبل و بخشی از فیلم حضور میدانی این افراد درشمال شهر به شکل یک فیلماماده وتوسط عوامل خود دربرخی مراکز دولتی انزمان،بصورت وسیع توزیع می گردد.
این اقدام و سلسله اقدامات مشابه، باعث ایجاد دوقطبی ودواردوگاه دوم خردادی ها و ضد دوم خردادی ها شد وباعث ایجاد اختلاف ودرگیری شدید بین جناح ها درکشورشد.
امری که با کوته بینی بعضی مسولین و مدیران، به آن دامن زده شد .علیرغم رهنمودهای خنثی کننده مقام معظم رهبری که همواره تاکید بر این داشتند که رئیس جمهور منتخب رئیس جمهور همه مردم ایران است، وی متعلق به یک اردوگاه معرفی شد. این جبهه گیری سنگین باعث شد عوامل نفوذی دشمن در هر دو طیف به هنگام احساس خطر سریعا ذیل تابلوی نشاندار یکی از طرفین خیمه بزنند و بقیه نیز حمایت همه جانبه و البته کور از او را وظیفه و تکلیف غیر قابل تردید خود بدانند.
اگربه دستور رهبردوراندیش انقلاب توجه شده بود که فرمودند "از انها نباید گذشت" و برخورد قاطعی با "دست های پنهان" صورت گرفته بود، شاهد فتنه ها و اقدامات بدنام ساز بعدی (م.پ) ودوستان انها نبودیم.امید می رود ستادی اطلاعاتی و امنیتی بارصد فضای کشور درمقطع حساس انتخابات پیش رو و با توجه تجارب گذشته همانند کارناوال عصرعاشورا ۱۳۷۶، مانع بحرانسازی و بدنام سازی انقلاب شوند.
این کارناوال به دستور کسانی اجرا شد که گفته بودند اگر رای نیاوردیم بریزید تو خیابان و شعاردهید .همان کسانی که اربابشان پیر استعمار است و از آنجا تقویت می شوند .