شریعتمداری در خانه احزاب:
احزاب نباشند فعالان زیرمیزی و بی نام و نشان تشکیل می شوند
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: اگر احزاب نباشند و گروه های سیاسی فعالیت نکنند گروه های سیاسی بی نام و نشان و زیرمیزی شکل می گیرند که آسیب آن از آسیب های اقتصادی ییشتر است.
محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور بعدازظهر امروز در خانه احزاب ایران گفت: جمهوریت و اسلامیت نظام متکی بر حضور گسترده مردم است. از گذشته این نظام نیز بزرگان انقلاب همواره از تشکل هایی سیاسی حمایت شد.
وی افزود: به جز امام جمعی از همراهان نزدیک امام اولین تشکل سیاسی با عنوان حزب جمهوری را ایجاد کردند.
شریعتمداری ادامه داد: نظام اسلامی ما در گرو حضور مردم و حضور مردم در گرو نشاط سیاسی و حضور احزاب است. احزاب قدیمی ما با سابقه دیرینه به موضوع عقلانیت و تلکر اهمیت می دهند.
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه خانه احزاب یکی از مظاهر توسعه یافتگی سیاسی در کشور است گفت: احزاب مختلف در کنار هم زیبا هستند جمع شدن آنها دور هم حول وجه مورد وفاق همه نظام قابل تقدیر است.
وی گفت: هیچ دولتی نیست که به خانه احزاب منت نداشته باشد. اگر در دوران ریاست جمهوری دولت یازدهم منت می کشیم که از نظرات اعضای خانه احزاب استفاده کنیم. هیچ دولتی نیست که از جریانی که برای نشاط سیاسی تلاش می کند تقدیر و تشکز نکند من به نمایندگی از دولت منت شما را می کشم تا به ما مشورت دهید.
شریعتمداری با اشاره به منشور قانون شهروندی گفت: این منشور نشان دهنده اهمیتی است که دولت برای حقوق شهروندان قائل است و امیدواریم هرچه زودتر این منشور اجرایی شود.
وی ادامه داد: بهترین شکل اداره خانه احزاب پرداخت حق العضو و ایجاد ردیفی برای توسعه برنامه های این خانه است. دولت باید براساس یارانه احزاب به خانه احزاب کمک کند.
معاون اجرایی رئیس جمهور عنوان کرد: باید همه در احزاب خود بر مسئله دولت سایه تمرین کنند تا افراد مختلف در حوزه های مختلف اجرایی متخصص شوند تا وقتی فرد مورد نظر حزب او سرکار آمد کادر کارشناس و متخصصی کار مشورت دهی را انجام دهد. اگر این کار انجام نشود گروهک ها و فعالان زیر میزی سیاسی شکل می گیرند که مخرب تر از آسیب های اقتصادی است باید برای جلوگیری از این امر احزاب تقویت شوند تا از تشکیل گروه های بی نام و نشان جلوگیری شود.
وی گفت: آقای روحانی حرف واحد زدند و گفتند در شرایط اعتدال کشور را پیش می بریم مردم این نظر را پذیرفتند و به آن رای دادند. مردم از مناقشات افراطی و تفریطی خسته شدند امروز هم این شعار پاسخ می دهد.
شریعتمداری گفت: برای رسیدن به این هدف تدبیر و عقلانیت لازم بود چیزی که هیچ گروه و جریانی منکر آن نیست، هیچ حزب سیاسی با ایجاد امید مخالف نیست و نمی خواهد یأس پراکنی در جامعه ایجاد کند.
این مقام دولتی تصریح کرد: شعار آقای روحانی این بود که اخلاق در کشور پابرجا باشد این شعار همچنان مورد وفاق است. کسی نیست که بگوید نمی خواهیم اخلاق حفظ کنیم.
وی گفت: در بحث اقتصادی شعار آقای روحانی این بود که باید به ثبات برسیم. افزایش لجام گسیخته رانت ایجاد کرده و مانع رشد می شود ما بر نجات از این مشکلات را اعلام کردیم و روند رشد منفی را متوقف کردیم.
شریعتمداری گفت: نزدیک به 7 هزار واحد صنعتی جدید در کشور ایجاد کردیم.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: مشکلات امروز معلول دو مسئله است نظام سلطه و مدیریت های ضعیف من و شما، ما تلاش کردیم مشکلات حل شود. دولت خدمتگزار شما همه تلاش خود را کرد که در این کشور شغل ایجاد کند.
وی ادامه داد: تمام تلاش دولت انجام فعالیت هایی برای اتکای به درون است ولی متاسفانه این روند را ما دیر آغاز کردیم. این دولت یه نسخه غیر قابل تطبیق با هنجارهای داخل کشور تجویز نمی کند. این شعار نیست.
معاون رئیس جمهور عنوان کرد: اگر می گوییم عامل پیشرفت در اقتصاد منظورمان ارتباط با امریکا نیست اما متاسفانه ارتباط ما را با همه دنیا بر هم زدند و ایران هراسی و اسلام هراسی ایجاد کردند.
شریعتمداری افزود: اینها حرف های مورد وفاق در جامعه ماست باید همگی کار کنیم و یاد بگیریم دولت در سایه را ایجاد کنیم.
ارسال نظر