حسینی:وحدت نیروهای انقلاب، جبهه مقابل را نگران کرده است
سخنگوی جبهه مردمی یکتا با بیان اینکه وحدت نیروهای انقلاب، نگرانی و دلواپسی جریان مقابل را در پی داشته است، گفت: این موضوع موجب شده جبهه رقیب ضمن تخریب شدید گزینههای احتمالی جبهه مردمی با توجه به ریزش شدید آرای روحانی، ناگزیر از کاندیداهای در سایه، یدکی و زاپاس برای روحانی سخن بگویند.
سید محمد حسینی، وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی و از حامیان جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد، در ارتباط با کاندیداهای مورد حمایت جبهه مردمی نیروهای انقلاب، اظهار داشت: پنجشنبه، پنجم اسفندماه، اجتماع باشکوهی با حضور 3 هزار نفر از منتخبان و فعالان جبهه مردمی سراسر کشور در تهران برگزار میشود.
وی با اشاره به شرکت 700 نفر از 25 قشر مختلف از تهران در این اجتماع، افزود: این گردهمایی بزرگ با دو هدف صورت میگیرد؛ نخست، تعیین شورای مرکزی جبهه و در وهله دوم گزینش 10 نفر از میان حدود 50 کاندیدای ریاست جمهوری که تاکنون پیشنهاد شدهاند.
وزیر اسبق ارشاد با بیان اینکه این تعداد در مرحله بعدی به پنج نفر کاهش پیدا میکنند، اضافه کرد: در جلسه پنجشنبه، بنا نیست صرفاً یک نفر انتخاب شود بلکه طی فرایندی با بررسیهای میدانی و جمعبندی نظرات بدنه اجتماعی نیروهای جبهه مردمی، گزینه نهایی در اردیبهشتماه انتخاب میشود.
*برگزاری نخستین گردهمایی سراسری جبهه مردمی نیروهای انقلاب
وی اجتماع مذکور را نخستین گردهمایی سراسری جبهه مردمی نیروهای انقلاب دانست که بهمنظور آشنایی با نظرات شرکتکنندگان برگزار میشود و ابراز امیدواری کرد این اجتماع که در نوع خود بیسابقه است بتواند منشأ خیروبرکت برای نظام اسلامی و مردم عزیز ایران باشد.
حسینی با بیان این مطلب که زمان ثبتنام، سه تا پنج نفر از کاندیداهای جبهه مردمی در عرصه انتخابات فعال خواهند بود و درنهایت به یک نفر که مورد اقبال جامعه است، خواهیم رسید در ادامه به نام برخی از کاندیداهای مطرح که از سوی تشکلهای ولایی معرفیشده یا به شکل مستقل و انفرادی اعلام آمادگی کردهاند، اشاره کرد.
وی ادامه داد: حمیدرضا حاجیبابایی، رستم قاسمی، محمدمهدی زاهدی، مسعود زریبافان، مهرداد بذرپاش، محمد عباسی، علیرضا زاکانی، سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف، حجتالاسلام سید رضا تقوی، عزتالله ضرغامی و سید مصطفی میرسلیم از حزب مؤتلفه مطرح شدهاند که اسامی کامل و نهایی از سوی هیأت مؤسس جبهه اعلام میشود.
*آیتالله رئیسی در صورت کاندیداتوری با اقبال گستردهای مواجه میشود
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در بخش دیگری از این گفتوگو درباره حمایت جبهه مردمی نیروهای انقلاب از آقای سید ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی نیز یادآور شد: ایشان چهرهای انقلابی، عالمی فرزانه و باتجربه و مدیری مدبر است که از اعتبار بالایی در میان نیروهای متدین و مؤمن برخوردار است و در صورت کاندیداتوری قطعاً مورد حمایت گسترده مردم قرار خواهد گرفت.
وی به این توضیح افزود: مردم در سراسر کشور به نیکی این روحانی فاضل را میشناسند علیالخصوص پس از اینکه تولیت آستان قدس رضوی را برعهدهگرفته و خدمات ارزشمندی ارائه کردند، آقای رئیسی از مقبولیت و محبوبیت بالایی برخوردار است که امیدواریم درخواستها را پذیرفته و بهعنوان یکی از کاندیداها با ورود به این عرصه بر شور و نشاط انتخابات و گرم شدن رقابتها بیفزاید.
حسینی در پاسخ به این پرسش که خود آیتالله رئیسی نیز مشخصاً در این زمینه اظهار نظری داشتهاند یا خیر، گفت: به هر حال در محافل مدتهاست که مطالبه جدی برای ورود ایشان وجود دارد ولی فعالیتهای ایشان در حال حاضر بر آستان قدس متمرکز است و تا مدتی قبل که اطلاع دارم نپذیرفته بود اما اصرار و علاقهمندی برای کاندیداتوری ایشان وجود دارد که در صورت حضور بهعنوان یک چهره برجسته و گزینه جدی مطرح خواهد بود.
*برنامه جبهه یکتا برای انتخابت 96
سخنگوی جبهه یکتا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامههای این جبهه برای انتخابات 96 نیز اظهار داشت: برخی دوستان اکنون در جبهه مردمی یکتا همچون دیگر تشکلهای ولایی و انقلابی همکاری میکنند تا در روز پنجشنبه شاهد یک نشست متمایز و مؤثر و امیدوارکننده باشیم.
وی با اشاره به نقش این جبهه در برگزاری این اجتماع بیان کرد: اعضای این جبهه در شکلگیری و فعالیت کمیتههای مختلف همچون کمیته دانشگاهیان، هنرمندان، ایثارگران، مدیران، حقوقدانان و معلمان نقش داشتهاند اما محور بحثها در جلسات داخلی بیشتر بر روی خود اعضای جبهه یکتا متمرکز بوده که تاکنون چندین نفر برای کاندیداتوری اعلام آمادگی کردهاند.
حسینی توضیح داد: به غیر از دوستان یکتا که از تخصص، تعهد و تجربه مناسب برای مدیریتهای سطوح عالی کشور مثل ریاست جمهوری برخوردارند شخصیتهای شایسته دیگری هم هستند که آنان را لایق میدانیم اما بهعنوان جبهه یکتا تاکنون خارج از اعضای خودمان تصمیمگیری نکردهایم. ازجمله این افراد میتوان به آقایان رئیسی و تقوی اشاره کرد که از وجاهت و وزانت کافی برای این مسؤولیت خطیر برخوردار بوده و میتوانند بهعنوان گزینه نهایی جبهه مطرح باشند.
وی همچنین تأکید کرد: به هر حال ما تابع تصمیمات جبههایم و امیدواریم در این زمینه روال منطقی و سیر طبیعی انجام شده و اجماع صورت گیرد تا با ایجاد تحول اساسی در کشور به وضع نابسامان مدیریتی پایان داده شود.
*اتفاقات سال 92 تجربه تلخی بود
وزیر اسبق ارشاد در خاتمه سخنانش با اشاره به انشقاق جبهه انقلاب در انتخابات 92 و تأکید بر عدم تکرار مجدد این اتفاق، متذکر شد: قرار است برای انتخابات 96 به یک اجماع نظر و گزینه واحد برسیم. اتفاقات سال 92 یک درس عبرت و تجربه تلخی است که نباید دیگر تکرار شود لذا سازوکاری که این بار در نظر گرفتهشده، کاملاً متفاوت است.
وی یادآور شد: این بار بهگونهای نیست که چند نفر از بالا تصمیمگیری و ابلاغ کنند بلکه تأکید شده همهچیز بر مبنای انتخاب از سوی مردم باشد، نمایندگان مختلف از سراسر کشور بیایند و به یک جمعبندی واحد برسند بنابراین تصمیمات از یک پشتوانه قویتری برخوردار است و امیدواری زیادی در این زمینه وجود دارد.
*وحدت نیروهای انقلاب، جبهه مقابل را دلواپس کرده است
حسینی به توضیح فوق افزود: این موضوع نگرانی و دلواپسی جریان رقیب را موجب شده بهگونهای که ضمن تخریب شدید گزینههای احتمالی جبهه مردمی با توجه به ریزش شدید آرای روحانی، ناگزیر از کاندیداهای ضربهگیر در سایه، کمکی، یدکی و زاپاس برای روحانی سخن بگویند.
ارسال نظر