به گزارش پارس ، علی بازگیر در گفت وگو با ایسنا، با بیان این که رسانه ها در دوران انتخابات باید تمام دیدگاه های نامزدهای انتخابات را به صورت شفاف بیان کنند، اظهار کرد: در این بین میزان تاثیرگذاری رسانه ملی به دلیل مخاطبان زیاد خود بیشتر است، البته تعداد زیاد مخاطبان می تواند هم فرصت و هم تهدید محسوب شود.

وی در ادامه با اشاره به این که بسیاری معتقدند که اگر مناظره های تلویزیونی در سال ۸۸ پخش نمی شد، شاهد حوادث پس از آن انتخابات نبودیم، خاطرنشان کرد: به رسانه ها به ویژه رسانه ملی پیشنهاد می کنم در این برهه زمانی از پرداختن به حاشیه ها پرهیز کنند.

به گفته وی، در رسانه ملی نباید بداخلاقی و جانبداری صورت بگیرد و رسانه ملی باید امکانات خود را به صورت مساوی در اختیار نامزدها قرار دهد.

بازگیر همچنین افزود: حضور بعضی نامزدهای انتخابات در رسانه ملی می تواند اینگونه القا کند که رسانه ملی جانبدارانه عمل می کند.

این فعال دانشجویی با اشاره به این که رسانه ها باید مردم را به حضور حداکثری در انتخابات دعوت کنند، تصریح کرد: رسانه ملی باید با تهیه برنامه های مختلف و استفاده از کارشناسان صحبت های رهبری را در مورد انتخاب نامزد اصلح موشکافی کند.

وی در ادامه با بیان این که در دوران تبلیغات انتخاباتی، رسانه ها باید جامعه را به سوی شور سیاسی توام با آرامش هدایت کنند، گفت: البته رسانه ملی در خصوص آگاهی بخش به مردم درباره نامزدها و ائتلاف های انتخاباتی موثر عمل کرده است.

بازگیر در پایان افزود: وظیفه رسانه ملی آگاهی دادن به مردم است و در دوران انتخابات ریاست جمهوری باید در این مسیر عمل کند.