سردار سپهر:مبارزه با فساد نیاز به مدیر جهادی دارد
رییس هیات مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور گفت: قرار است در همایشی از مدیرانی که با تکیه بر دانش داخلی و عمل انقلابی و بنبست شکنانه کارهایی نشدنی را انجام دادهاند و با محدودیتها به توفیقات بزرگ برسند تجلیل کنیم.
سرتیپ محمدحسین سپهر در نشست خبری با اشاره به بیانات رهبری گفت: رهبری در سال ۹۲ پیرامون ضرورت وجود مدیرت جهادی برای برون رفت از مشکلات اشاره کردند و بیان داشتند تنها راه توفیق در ابعاد مختلف، مدیریت جهادی است و سال ۹۳ را سال اقتصاد و فرهنگ و مدیریت جهادی نامگذاری کردند.
رییس هیات مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور افزود: همه مسئولان باید با توکل به خدا و تکیه به توان مردم مجاهدانه وارد میدان عمل شوند. رهبری مجدداً در سال ۹۴ متذکر شدند که مدیریت جهادی مربوط به یک برهه خاص از زندگی نیست و باید همیشه مدیریت جهادی را سرلوحه کارها قرار داد.
سرتیپ سپهر یادآور شد: براساس فرمایشات رهبری مبنی بر انجام کارها و داشتن مدیریت جهادی یک انجمن مردمنهاد متشکل از نخبگان کشور در سال ۹۳ تشکیل شد که امسال در هجدهم بهمن سومین همایش این انجمن مردمنهاد برگزار میشود.
او با اشاره به اهداف این انجمن تصریح کرد: ما در تشکیل این انجمن چند هدف از جمله لبیک گفتن به فرمان رهبر در رابطه با مدیریت جهادی است. هدف دیگر لزوم ایجاد یک پایگاه مردم نهاد برای ترویج فرهنگ مدیریت جهادی و همچنین پژوهش جهت پیاده کردن روشهای مدیریت جهادی است.
او افزود: لزوم تشکیل اندیشهورز و تولید فکر در رابطه با مدیریت جهادی از جمله اهداف دیگر تشکیل این انجمن بوده است.
سرتیپ سپهر افزود: بنا داریم نقاط قوت و ضعف مدیران را بررسی و آسیبشناسی کنیم و در رابطه با مدیریت جهادی به ارگانهای مختلف راهکار بدهیم. همچنین قصد داریم مدیران جهادی را شناسایی و یک الگو برای مدیریت جهادی به جامعه ارائه کنیم. در این رابطه قصد داریم با جلب مشارکت دانشگاهها و حوزههای علمیه واحدهایی را در رابطه با مدیریت جهادی در دروس آنها بگنجانیم.
رییس هیات مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور ادامه داد: قرار است از میان مدیران مختلف، کسانی را که با تولید علم و تکیه بر دانش داخلی و سختکوشی و عمل انقلابی و بنبست شکنانه کارهایی نشدنی را انجام دادهاند و قادر بودند با محدودیتها به توفیقات بزرگ برسند را شناسایی و از آنها تجلیل کنیم زیرا حرکات آنها موجب تقویت و استحکام نظام درعرصههای مختلف میشود.
او گفت: این همایش در هجدم بهمنماه در سالن همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار میشود و تنی چند از مسئولان دولتی و پارلمانی و فرهنگی کشور که در عرصه مدیریت جهادی صاحب فکر و تجربه هستند برای سخنرانی در این همایش دعوت شدهاند.
رییس هیات مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور تصریح کرد: شناسایی و شناساندن ظرفیتهای بالقوه و بالفعل مدیران جهادی در عرصههای مختلف از جمله اهداف این همایش است. با توجه به اینکه رهبری چند سال است لزوم توجه به مدیریت جهادی را تذکر دادهاند اما ما گلایهمندیم که چرا در ارگانهای مختلف در این رابطه اقدامی صورت نگرفته است. ما قصد داریم به وسیله این انجمن مردمنهاد هم افزایی بین بخش دولتی و خصوصی به وجود بیاوریم و با تقدیر و تشکر از مدیران جهادی بین این قسم از مدیران امید ایجاد کنیم تا بدین وسیله بقیه مدیران هم تشویق شوند.
سرتیپ سپهر افزود: عمل جهادی یعنی ایثارگری. یکی از مشکلاتی که ما در کشور با آن مواجه هستیم وجود فساد در بخشهای مختلف کشور است و یکی از ویژگیهای مدیران جهادی مبارزه با فساد است. مدیر جهادی کسی است که بر مواضع انقلاب و انقلابیگری ایستادگی میکند و آرمانخواه و واقعبین است و براساس اینها فکر میکند و تصمیم میگیرد. مدیر جهادی دشمن را ناامید و از زمان بهترین استفاده را میکند.
او در مورد مدیرانی که قرار است در این همایش از آنها تجلیل شود گفت: از بین ۱۳۰۰ مدیری که مورد بررسی قرار گرفتهاند ۳۰ نفر برگزیده شدند که از آنها تجلیل شود که دو نفر آنها از بانوان هستند. همچنین شعار این همایش ارائه راهبرد عملی، جهادی به قوای سهگانه است. میخواهیم دراین همایش راهکارهایی ارائه بدهیم که به قوای سهگانه در تولید عمل جهادی کمک کنیم.
او تصریح کرد: ما چند دلیل محکم داریم که در زمان کنونی به مدیریت جهادی احتیاج داریم؛ اولین دلیل ما این است که دشمن متخاصم و قدرتهای سلطهگر قصد خشکاندن ریشههای ما را دارند و در این زمینه تلاش میکنند. دومین دلیل وجود موانع متعدد در برابر نظام اسلامی در بخشهای مختلف به ویژه در بخش اقتصاد و فرهنگ است که همه این موانع هم از جانب دشمنان نیست. یکی از این موانع تنبلی است که با مدیریت جهادی باید این موانع را از سر راه برداشت.
رییس هیات مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور گفت: ما نیازمند تولید امید و نشاط در بین مردم هستیم. وقتی به کشورهای توسعهیافته توجه میکنیم و عملکرد آنها را بررسی میکنیم متوجه میشویم که آنها هم در گذشته با استفاده از همین مدیریت جهادی توانستند به این جایگاه برسند. ما تجربههای زیادی در ۳۸ سال گذشته و علی الخصوص در هشت ساله دفاع مقدس داریم. باید از این انباشت تجربه استفاده کنیم. یکی از ضرورتهای امروز ما الگوسازی برای کشورهای اسلامی است که امروزه از ما میخواهند که برای مقاومت کردن و ایستادگی راه حل ارائه کنیم.
ارسال نظر