بهبود نظام آموزشی اولویت دولت یازدهم
نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: بنده در حوزه فرهنگیان و آموزش و پرورش هشت بند را نوشتم که ایمنسازی مدارس و بهبود نظام آموزشی و وضعیت فرهنگیان از جمله این بندهاست و تحقق آن باید از اولویت جدی دولت یازدهم باشد.
به گزارش پارس به نقل از فارس از قزوین، منوچهر متکی در نشست خبری که در محل دفتر حزب موتلفه اسلامی استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: مکتب سازی بزرگ ترین انحراف دولت دهم بوده است.
وی ابراز داشت: دولت نهم و دهم در حوزه عمرانی پروژه ها و زیرساخت ها در کشور گام های مثبت بزرگی برداشته است که بسیاری از آن ها مثال زدنی است مانند تولید برق در کشور که در پایان دولت خاتمی ۳۶ هزار مگاوات بود و در دولت دهم این میزان تولید به ۷۰ هزار مگاوات رسید که سخت کوشی و پرتلاشی در این حوزه از نقاط مثبت دولت نهم و دهم است.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اذعان داشت: خروج از جایگاه قانونی که در قانون اساسی تعریف شده بود و ورود دولت نهم و دهم به حوزه هایی که در صلاحیت او نبود از محوری ترین ضعفی است که دولت نهم گریبانگیر آن شد.
این مسئول بیان کرد: جایگاه ریاست جمهوری در قانون اساسی استراتژی در کشورداری است، دولت موظف است بهترین کاربردها را برای بهترین نوع کشورداری خلق کند و حل مشکلات معیشتی و مردم و مدیریت اقتصاد جامعه از وظایف او است.
وی ادامه داد: دولت نهم و دهم وارد مکتب سازی شد و به ارایه قرائت های متفاوت از دین پرداخت که نه صلاحیتش را داشت و نه جزو وظایفش بود، چرا که جایگاه قرائت و تبیین دین و مکتب در قانون اساسی به عهده ولایت فقیه است و او پیرامون مباحث اسلامی هر موقع لازم دید نظر می دهد و تبیین می کند.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: وقتی ولایت فقیه در هر موضوعی حکم کند، دیگر مراجع تقلید در آن موضوع نظر مخالف نمی دهند که این بیانگر جایگاه والای ولایت فقیه است، اما متأسفانه اظهار نظر در موضوع دین انحراف و بنیان کج بود که در دولت هفتم و هشتم آغاز و در اواخر دولت نهم بیشتر و در دولت دهم نهادینه شد که این انحراف بسیار مهمی است.
متکی ابراز داشت: زمانی که یکی از مراجع از مشکلات تورم و معیشتی سخن گفتند و فرمودند وظیفه دولت تأمین معیشت و برطرف کردن مشکل تورم و گرانی است، متأسفانه وارد حوزه توحید، امام زمان (عج) و مکتب سازی می شود، که یکی از آقایان دولتی در پاسخ ایشان فرمودند چرا مراجع تقلید در این مورد دخالت می کنند تغییر این جایگاه ها در دولت موجب بزرگ ترین انحراف در جامعه می شود.
وی بیان کرد: بنده در حوزه فرهنگیان و آموزش و پرورش هشت بند را نوشتم که ایمن سازی مدارس و بهبود نظام آموزشی وضعیت فرهنگیان از جمله این بندهاست و تحقق آن باید از اولویت جدی دولت یازدهم باشد.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در سفر پنج روزه به آذربایجان غربی از مدرسه حادثه دیده شین آباد بازدید کردم، اظهار داشت: اگر امنیت جانی در مدارس تأمین نشود، قاعدتاً تعلیم و تربیت بعدی آن ها دچار مشکل می شود، در این خصوص بنده با زبان ساده در چند بند گفتم در سیستم آموزشی آدم های کار بلد باید تربیت شوند مثلاً در زبان انگلیسی که در دانشگاه و دبیرستان می خوانیم ولی بعد از فارغ التحصیل نمی توانیم زبان انگلیسی صحبت کنیم، مگر افرادی که جدا از مدرسه در مؤسسات آموزش دیده باشند که این بیانگر عدم تربیت آدم های کار بلد در نظام آموزشی ایران است.
متکی ادامه داد: در ایران تنها خروجی از دیپلم، وارد شدن به دانشگاه است در حالی که در کشورهای پیشرفته تنها خروجی از دبیرستان ورود به دانشگاه نیست، به دلیل توانمندسازی که دانش آموزان آن ها بعد از پایان تحصیل پیدا می کنند، می توانند به غیر از دانشگاه وارد حوزه های دیگری شوند که این امر وضعیت خوبی در این کشورهاست.
این مسئول عنوان کرد: بنده پیشنهاد کردم در ایران هیئت علمی متشکل از استادان، دانشگاهیان، صاحب نظران، در کنار وزارتخانه ها بر اساس حوزه کاری در کنار وزیر تشکیل شود تا تصمیم سازی علمی شود.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری ابراز داشت: وقتی رئیس بانک مرکزی می گوید یک دفعه به من گفتند قیمت دلار را افزایش بده در صورتی که کار کارشناسی پیرامون آن نشده بود که این دلیل همان عدم تصمیم سازی علمی در کشور است که به نظم ضربه می زند.
وی با بیان اینکه در روز علم جشن های بسیاری را می گیریم و کارهای مثبتی می کنیم ولی وقتی این معلمان نتوانند درآمد و هزینه زندگی را تأمین کنند و بالای ۵۰ درصد درآمدشان صرف کرایه مسکن می شود، این معلم در کلاس نمی تواند در تعلیم و تربیت دانش آموزان مؤثر باشد و با انرژی نقش آفرینی کند.
متکی ادامه داد: دولت یازدهم برنامه ای باید تعریف کند که مسکن فرهنگیان تعریف جامع داشته باشد و طی برنامه ریزی مطلوب مشکل آنان را برطرف کند.
ارسال نظر