زهرا ساعی با تاکید بر لزوم  شفافیت مالی دستگاه‌ها و دریافتی مدیران و مسوولان، گفت: البته شفافیت در عملکرد اجرایی و ملی دستگاه‌های نظام موضوع جدیدی نیست و یکی از مطالبات مردم در زمان وقوع انقلاب بوده است.

وی افزود: اینکه پس از سال‌ها شرایط برای رسیدگی به این مطالبه مردمی آن هم در دوره‌ای که دولت و اکثریت مجلس در فضای گفتمان اعتدالی قرار دارند، جای بسی خوشحالی دارد. البته طبیعی است که در این راه شاهد مخالفت‌ها و سنگ اندازی‌ها برای جلوگیری از این موضوع توسط کسانی باشیم که شفافیت را باعث محدودیت در تامین منافعشان می‌دانند.

این عضو فراکسیون امید به تنش های فضای سیاسی به وجود آمده حول این موضوع اشاره و اظهار کرد: یکی از سنگ اندازی‌ها برای جلوگیری و یا ایجاد تاخیر در اجرای شفافیت مالی همین سیاسی کردن موضوعات و مطالبات مردم است چون سال‌هاست منافع عده‌ای در کشور از طریق اختلافات و عدم شفافیت تامین می شود و امروز که پس از سال ها جامعه، مدیران را به سوی شفافیت سوق داده و قرار است این مطالبه عمومی به سرانجام برسد ظاهرا عده‌ای عدم تمایل خود را با موضع گیری در قالب گفتمان‌های سیاسی نشان می‌دهند.

ساعی پیشنهاد رییس جمهور برای اعلام عمومی حساب ها را به فال نیک گرفت و گفت: مسوولان به جای مجادله در این رابطه باید در اعلام عملکرد مالی خود پیش قدم باشند و این را وابسته به موضوع دیگر نکنند. البته مردم در این رابطه آگاهند و فرق بین شفافیت و عدم شفافیت را خوب درک می‌کنند و در زمان لازم واکنش نشان خواهند داد.

وی با انتقاد از بعضی موضع گیری‌ها در این رابطه، گفت: متاسفانه بعضی افراد با موضع گیری جناحی در حال به حاشیه کشاندن مطالبات عمومی هستند که همین رفتارها باعث واکنش مردم در انتخابات گذشته شد حال بسیار عجیب است که این افراد در مقابل اینکه هزینه رسانه، انجمن و یا تبلیغات خود در انتخابات را از چه منبعی تامین کرده‌اند و یا اینکه چگونه نسبت به هزینه اموال تحت مدیریت شان عمل کرده‌اند، احساس تهمت به آنها دست می‌داده و یا موضع گیری سیاسی می‌کنند.

نماینده مردم تبریز در پایان با اعلام آمادگی برای پیوستن به چالش شفافیت، گفت: برای از بین بردن شبهات ایجاد شده در افکار عمومی راهی جز شفافیت وجود ندارد و بهتر است قضاوت درباره عملکرد مسئولین را به مردم واگذار کنیم.