محمدحسن قدیری ابیانه امشب در تجمع بزرگ 9 دی  که در حسینیه عاشقان ثارالله این شهرستان برگزار شد با بیان اینکه غربی‌ها برای به‌وجود آوردن انقلاب‌های رنگین در کشورهای مختلف هزینه‌های زیادی کرده‌اند، اظهار کرد: همین افراد برای به سرانجام رساندن فتنه 88 هم هزینه‌های سنگینی پرداختند و برنامه‌ریزی کردند ولی با حضور پرشور و پرشور مردم و درایت رهبری، این توطئه‌ها خنثی شد.

وی افزود: مایکل لنین، یکی از سران و گردانندگان انقلاب‌های رنگین می‌گوید ما به یکی از سران فتنه پیغام دادیم و از او خواستیم چه حمایتی مورد نیاز شماست و از طرف آن آقا اعلام شد شما تحریم‌های علیه ایران را تشدید کنید و حمایت‌های خود را از ما علنی نکنید تا مردم نفهمند.

این کارشناس علوم استراتژیک تصریح کرد: از ابتدا اسمی از موسوی در انتخابات 88  نبود و خاتمی اسم نوشت و بعد از مدتی موسوی هم تصمیم گرفت ثبت‌نام کند و خاتمی به نفع وی کنار کشید و این تردید موسوی به این دلیل بود ببیند که دشمنان اورا انتخاب می‌کنند یا خاتمی را و وقتی که مطمئن شد فرد انتخابی از سوی دشمن اوست وارد صحنه انتخابات شد و تا آخر هم ایستاد.

قدیری با بیان اینکه خانم کلینتون در کتابی نوشت و اعتراف کرد به اینکه حمایت و برنامه ریزی برای فتنه 88 از سوی آنها بود، اظهار کرد: در واقع، سران فتنه آمریکا و انگلیس بودند و عوامل داخلی، عوامل فتنه و کسانی هستند که خود را به دشمن فروختند تا قدرت بگیرند و به نظام ضربه بزند.

وی افزود: آقایان موسوی، خاتمی، تاج‌زاده وموسوی لاری خود انتخابات برگزار کردند و می‌دانستند که 11میلیون تفاوت آرا نمی‌تواند تقلب باشد ولی نمی‌خواستند از رأی مردم تمکین کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: آقای خاتمی هشت سال به جای اینکه کار اجرایی کند سعی کرد جمهوریت و جامعه مدنی را تئوریزه کند و در سال 88 امتحان شد و نشان داد که به هیچ‌کدام از چیزهایی که هشت سال شعارش را داد، پایبند نبود.

وی اظهار کرد: تاج‌زاده، در زندان و در جمع دوستان خود گفت انتخابات را باختیم و اگر خیلی هم تقلب شده باشد مقدار آن یک‌میلیون رأی است و اگر این تعداد را از آرا احمدی‌نژاد برداریم و روی آرای موسوی بگذاریم باز هم تفاوت 9 میلیون رأی خواهد شد و باز هم باختیم و جای تعجب دارد که چرا آقای خاتمی به کسی که شکست خورد تبریک گفت و موسوی قبل از شمارش آرا اعلام پیروزی کرد.

قدیری با بیان اینکه همه دشمنان ما اعم از آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی، ساواک، منافقان، ریگی و غیره پشت قضیه فتنه88 بوده‌اند و همه کاری کردند تا پیروز شوند، اظهار کرد: به تازگی 30 نفر از کسانی که در فتنه 88 مشارکت داشته‌اند به ترامپ نامه نوشتند و خواستار تشدید تحریم‌ها علیه ایران شدند و یکی از آقازاده‌ها با نام(م.ه) که در زندان به سر می‌برد با پول بیت‌المال به لندن سفر کرد و دنبال تماس با آمریکایی‌ها بوده  تا آنها تحریم ایران را تشدید کنند.

وی ادامه داد: در سال 84، برادر خاتمی، در ملاقات با سفیر آلمان خواستار این شد که ایران را تحریم کنید و این مکالمه توسط دستگاه‌های اطلاعاتی شنود و در روزنامه کیهان منتشر شد و خاتمی به جای عذرخواهی، انتقاد می‌کند چرا حرف مردم را شنود کردید  و باید به این دلیل از قوه قضاییه انتقاد کرد.

قدیری‌ابیانه گفت: اگر قوه قضاییه در آن موقع به‌دلیل خیانت به کشور و نظام این فرد را دستگیر می‌کرد امروز نمی‌گفتند که سخنرانان برای حفظ وحدت راجع به ساکتین فتنه سخن نگویند و می‌خواهم بدانم از کی تابه‌حال می‌توانند برای سخنرانان تعیین تکلیف کنند.

این آگاه به مسائل سیاسی با بیان اینکه راه وحدت این نیست که در برابر ساکتین سکوت کنیم، تصریح کرد: ساکتین هم خائن هستند و باید عذرخواهی کنند و باید کسانی در نظام مسؤولیت داشته باشند که در خطرات از نظام دفاع کنند.

وی اظهار کرد: هدف از فتنه 88 این بود که وضع زندگی و معیشتی مردم خراب شود و با تبلیغات رسانه‌ای و کمکی آمریکا، انگشت اتهام را به سمت اصول‌گرایان بگیرند و آنان را مقصر بدانند.

کارشناس امور سیاسی کشورمان گفت: سران فتنه حاضر بودند برای رسیدن به قدرت حقوق ملت را نادیده بگیرند و شرافت و مردانگی ندشتند که مواضع خود را علنی بیان کنند و به آرای عمومی احترام نگذاشتند.

قدیری‌ابیانه در ادامه به حقوق‌های نجومی بعضی از رؤسای بانک‌ها اشاره کرد و گفت: رئیس بانک رفاه کارگران 235 میلیون تومان و دو برابر حقوق رئیس جمهور آمریکا، حقوق برای خود نوشت و با برادر رئیس جمهور در یک صرافی شریک بود؛ همچنین در بانک ملت سه همشهری مسؤولیت را گرفتند و تبانی کردند و حقوق 600 میلیونی برای خود تعیین کردند و در گران‌ترین هتل در دبی، سوییت 500 متری اجاره کردند و هزار و 500 میلیارد تومان از بانک ملت شعبه دبی گرفته و با سود 23 درصد در بانک ایران گذاشتند و ماهی 19 میلیارد سود به حساب‌شان رفت و تنها ویژگی‌شان این بود که همشهری رئیس جمهور بودند.

وی تصریح کرد: اینکه عده‌ای در شرایطی که مردم در سختی به سر می‌برند حقوق‌های نجومی بگیرند و برداشت‌های غیرقانونی انجام دهند هم نوعی فتنه است و جالب اینجاست که به جای برخورد با عوامل، از آنها به‌عنوان ذخیره نظام نام برده می‌شود.

قدیری با بیان اینکه جمهوریت یعنی اگر رقیب یک رأی بیشتر آورد تمکین کنند ولی سران فتنه با 11 میلیون اختلاف تمکین نکردند، ادامه داد: آنها کشور را به بحران کشاندند تا از آب گل آلود ماهی بگیرند و در واقع، فتنه 88 کودتا علیه  آرای ملت بود.

وی افزود: عده‌ای به اینکه سران فتنه در حصر هستند اعتراض دارند و باید بگویم این‌ها جرم‌شان حصر نیست چراکه حصر در ویلای آن‌چنانی با امکانات خوب، زندان نیست و آنها مستحق مجازات بیشتری هستند و کم به نظام ضربه نزدند و باعث تحریم‌هایی که الان باید برای لغو شدنش امتیاز دهیم آنها بودند و کسانی که در این فعالیت نقش داشتند نباید مسؤولیت بگیرند.

این سخنران با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند خط قرمز ما فتنه است، تصریح کرد: دولت فعلی، خط قرمز را کاملاً رعایت کرد منتها از آن سوی خط و شرط انتصاب‌های حساس در دولت این است که فرد در جریان فتنه دخیل باشد.

قدیری‌ابیانه ادامه داد: تمام وزرای مجلس قبل که پیشنهاد شد کسانی بودند که در فتنه نقش داشتند و هرگز حاضر نشدند و نیستند کلمه فتنه را به‌کار ببرند و از واژه‌های حادثه و یا جریان 88 استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه کسی که در رأس دولت قرار می‌گیرد باید خط قرمز فتنه را رعایت کند و باید کسانی را بگذاریم که در خطرات در مقابل خطرات دفاع کنند، اظهار کرد: وضعیت اقتصادی ما با این دولت وخیم شده و 540 هزار میلیارد تومان بدهی به بار آورد و به اندازه هشت سال درآمد نفت کشور پیش‌خور شده است و اگر این دولت ادامه یابد مملکت ورشکست خواهد شد.

این کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه مراکز پژوهش نظامی آمریکا گفتند اگر با ایران وارد جنگ شویم روز اول تمام ناوگان آمریکا در منطقه منهدم شده و 20 هزار آمریکایی کشته می‌شوند، تصریح کرد: یکی از سران نظامی آمریکا اعلام کرد تا 20 سال آینده نمی‌توانیم به ایران حمله کنیم و باید منتظر باشیم تا این نسل عوض شود.

قدیری‌ابیانه اظهار کرد: دولت آمریکا 20 هزار میلیارد دلار بدهکاری دارد و پیش‌بینی شد امسال 2 هزار میلیارد دلار دیگر به بدهی اضافه شود و تنها راه فرار از این مشکل این است که بر نفت منطقه غلبه کند و از آن به‌عنوان ابزار فشار استفاده کند و این هوشیاری و بصیرت مردم منطقه را طلب می‌کند.

وی در پایان گفت: تنها راه نجات ما از مشکلات اقتصادی، اقتصاد مقاومتی است که در دولت فعلی به آن عمل نشد و رئیس‌جمهور تمام وقت خود را صرف برجام کرد که آن هم بی‌نتیجه بود.