برخی از کسانی که به ترامپ نامه نوشتند پرچم دار حادثه کوی دانشگاه بودند
سخنگوی جبهه یکتا با اشاره به نامه عناصر ضد انقلاب به ترامپ گفت: برخی از این افراد کسانی بودند که در حادثه کوی دانشگاه پرچم دار بودند و سعی داشتند با برانگیختن احساسات مردم آنها را تحت تاثیر قرار دهند و بعد هم به آغوش غرب رفتند.
سیدمحمد حسینی سخنگوی جبهه یکتا، در همایش « از فتنه و تحریم تا برجام» که عصر امروز به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، روز 9 دی را روز بصیرت و میثاق امت با ولایت دانست و گفت: در فتنه فضا غبارآلود میشود و گاهی تشخیص حق از باطل دشوار خواهد شد. گاهی حق و باطل با هم آمیخته شده و کار برای تشخیص حق و باطل مشکل میشود.
وی با بیان اینکه در صدر اسلام گاهی کسانی در مقام امام علی (ع) قرار گرفتند که یاریگر پیامبر (ص) در برخی از جنگها بودند، ادامه داد: در سال 88 هم برخی از چهرهها که سابقه انقلابی و مبارزاتی داشتند در فتنه نقش ایفا کردند.
حسینی در ادامه با اشاره به نامه 30 نفر از عناصر ضد انقلاب به ترامپ تاکید کرد: برخی از این افراد کسانی بودند که در حادثه کوی دانشگاه پرچم دار بودند و سعی داشتند با برانگیختن احساسات مردم آنها را تحت تاثیر قرار دهند و بعد هم به آغوش غرب رفتند و امروز هم تحت حمایت آمریکا هستند.
وی خاطرنشان کرد: این 30 نفر در نامه خود از ترامپ خواستهاند تا علیه ایران و برای توقف تسلیحات موشکی ما ائتلاف ایجاد کند، اینها نظام ما را با داعش مقایسه کردند آیا کسی که ادعای وطن پرستی و حمایت از مردم دارد چنین مسائلی را مطرح می کند. سربازان تنومند ما در مقابل داعش می ایستند ولی اینها چنین چیزی را مطرح می کنند، آیا این جفا نیست؟
حسینی تصریح کرد: ما اگر تسلیحات و قدرت نظامی نداشتیم که آمریکا پس از 11 سپتامبر مستقیم سراغ ما میآمد و به ما حمله میکرد و دیگر به افغانستان کاری نداشت.
وی گفت: خانم کلینتون که عدهای در داخل کشور از او حمایت میکردند و میگفتند بهتر است رئیس جمهور آمریکا شود، با همکاری برخی کشورها در منطقه از داعش و تکفیریها حمایت میکرد و این عناصر را بوجود آورد، حال ما اگر در حلب داعش را بیرون کردیم مانند این تروریستها هستیم؟
این استاد دانشگاه ادامه داد: ما قبلاً هم گفتیم که فلان آقازاده به غربیها گرا داده است که ایران را تحریم کنند ولی یک عده میگفتند اینگونه نیست. کسانی که در سال 88 در جریان فتنه موفق نشدند پس از سال 88 با تحریک خارج به افزایش تحریمها کمک کردند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: در فتنه 88 بودند عدهای که با عنوانهای جنبش دانشجویی، خبرنگار و حتی نماینده مجلس و دولتمرد در مسیر فتنه حرکت کردند و بعد هم دیدیم که سمت غرب رفتند و آنجا پردهها را کنار زدند و به طور آشکار به مقابله با نظام جمهوری اسلامی پرداختند.
وزیر ارشاد دولت دهم در ادامه افزود: برخی در سال 88 خواستار ابطال انتخابات شدند که رهبری نظام در این شرایط گفتند ما از جمهوریت نظام دفاع میکنیم. اگر قرار بود انتخابات باطل شود انتخاباتهای بعدی نیز با مشکل روبرو میشد.
حسینی ادامه داد: در فتنه 88 برخی با هدف براندازی فعالیت میکردند. در آن روزها ابتدا بحث انتخابات و ابطال انتخابات را بهانه کردند و بعد وارد بحث دولت، نظام و اصل ولایت فقیه شدند و بعد از آن هم به قداستها و روز عاشورا اهانت کردند.
سخنگوی جبهه یکتا گفت: عدهای تصور میکردند با مذاکره با آمریکا تمام مشکلات حل میشود. در دنیا هم این فضا بوجود آمده بود که ایرانیان اهل مذاکره نیستند به همین دلیل رهبری اجازه دادند که مذاکرات هسته ای انجام شود. البته برای مذاکرات چارچوب هایی را هم تعیین کردند و همچنین فرمودند که به آمریکا خوشبین نیستند که متاسفانه به شروط رهبری بی توجهی شد.
وی افزود: اگرچه رهبری می گفتند من به آمریکا خوشبین نیستم ولی در جریان مذاکرات هستهای برخی از دولتمردان میگفتند ما به انجام توافق خوشبین هستیم یا امضای جان کری را معتبر می دانستند. اگر هم کسی انتقادی از روی دلسوزی انجام میداد می گفتند او کاسب تحریم است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم، گفت: ثمره برجام هم مانند فتنه 88 یک تجربه تلخ بود، فتنه 88 خسارتهای زیادی را به کشور زد و حالا هم وزیر خارجه از روی ناچاری به نمایندگان مجلس می گوید اشتباه کردم و حالا هم ناراحتند که چرا نمایندگان مجلس این مسئله را به مردم گفته اند.
وی افزود: ابتدا باید منافع ملی را در نظر گرفت. نمیشود با این بهانه که انتخابات نزدیک است نتیجه برجام را خوب جلوه دهیم تا مردم به ما رای دهند.
حسینی تاکید کرد: قرار نیست ما از ابتدای انقلاب در راس قدرت باشیم ولی برخیها از ابتدای انقلاب در قدرت بودند و سال 84 فاصله گرفتن از قدرت برایشان سخت بود، در سال 88 هم برای رسیدن به قدرت حاضر شدند به کشور آسیب بزنند.
ارسال نظر