تکذیب ادعای توصیه آیتالله بهجت برای کاندیداتوری در خواب
محمدحسن ابوترابیفرد اظهار کرد: گفتمان مهمی که در شرایط کنونی کشور باید مورد توجه قرار گیرد، گفتمان مبتنی بر عقلانیت، عدالت و معنویت است.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که عصر شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت تهران سخن می گفت، خاطرنشان کرد: عقلانیت در سایه دانش و احترام به خردجمعی پرورش می یابد و ارتقای سطح عقلانیت در جامعه در میل به اهداف والای نظام تاثیرگذار خواهد بود و نکته بعدی عدالت است که راه را برای معرفت و رسیدن به کمال انسانی هموار می کند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه سیاست خارجی، راهبرد نظام تعریف شده و مشخص است و برای رسیدن به این راهبرد، باید مولفه افزایش سطح اقتدار ملی توجه شود و بی تردید مهم ترین حوزه برای افزایش اقتدار ملی موضوع اقتدار اقتصادی است و غرب نوک پیکان تهاجم در این موضوع قرار داده است.
او افزود: باید اقتدار نظام اسلامی به عالی ترین سطح ممکن افزایش یابد و یکی از مهم ترین بخش ها اقتدار اقتصادی است که با افزایش این مولفه، سطح رضایت مندی و همبستگی ملی ارتقا خواهد یافت. هم چنین موضوع دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، موضوع دیپلماسی فعال در عرصه جهانی است و باید بتوانیم با یک دیپلماسی فعال از منافع ملی مان در دنیا دفاع کنیم.
ابوترابی فرد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به راهکارهای نیل به اقتدار اقتصادی گفت: باید در حوزه اقتصاد بر مقوله تولید ملی متمرکز و با استفاده از این مقوله، به رشد اقتصادی و افزایش پول ملی رسید و به حمدالله برای رسیدن به این هدف، کشور از زیرساخت و ظرفیت های مناسبی به لحاظ منابع، امکانات، و توان نیروی انسانی برخوردار است و نیروهای اجرایی کارآزموده و کارآمد نیز در کشور وجود دارد.
وی افزود: باید با انضباط مالی و مدیریت هزینه و ایجاد توازن بین بخش های حاکمیتی نظام، هزینه های دولت را کاهش داد و وظایف غیرحاکمیت دولت را به بخش خصوصی واگذار کرد. برآیند این اتفاقات، هزینه های جاری کشور را کاهش می دهد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: باید میزان وابستگی بودجه به نفت را کاهش دهیم و شرایط را برای تولید و ارتقای سطح مشارکت بخش خصوصی در این حوزه تسهیل کنیم.
ابوترابی فرد در پاسخ به سوالی در رابطه با نوع برخورد با رژیم صهیونیستی و مطرح کردن مقولاتی مانند هولوکاست گفت: در رابطه با رژیم صهیونیستی، موضع نظام مشخص است و باید براساس آن حرکت کنیم و مطرح کردن مفاهیم سودی برای بدنه انقلاب ندارد و کاری نسنجیده به نظر می رسد. هم چنین در رابطه با ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت می توانستیم با استفاده از راهکارهای حمایتی در بخش تولید، تبعات آن را به کم ترین حد ممکن برسانیم و به نوعی تحریم ها را بی اثر کنیم و با رسیدن به اقتدار اقتصادی از تحریم ها عبور کنیم که اگر این اتفاق می افتاد، تحکیم وحدت ملی ایجاد می شد و از این رهگذر شاید برخی از تحریم ها به نفع کشور نیز تمام می شد.
او در رابطه با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها در دولت احتمالی خود گفت: به نظر بنده قانون هدفمندی یارانه ها از یک هماهنگی و کارآمدی مناسبی برخوردار است و اگر همانگونه که در قانون پیش بینی شده بود، اجرا می شد، وضع کنونی در کشور حاکم نمی گشت و قطعا اجرای مرحله دوم آن نیز نیازمند ثبات در متغیرهای کلان اقتصادی مانند ثبات در تورم، نرخ ارز و ارزش پول ملی است و قطعا تا رسیدن به این اهداف و تثبیت این متغیرها، شاید اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها منطقی به نظر نرسد.
این کاندیدای احتمالی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: نقش فرهنگ در عرصه های مختلف بی بدیل و پر اهمیت است و قطعا ارتقای فرهنگی عمومی می تواند در رسیدن به اهداف جامعه موثر باشد. اما چیزی که حائز اهمیت است ارتقای فرهنگ بدنه اجرایی کشور است و به جای آن که ما بر روی ارتقای فرهنگ جامعه پافشاری کنیم و به دنبال تغییر فرهنگ جامعه باشیم باید الگوی فرهنگی مدیریت اجرایی کشور را مورد توجه قرار بدهیم و کلید واژه رسیدن به این موضوع شایسته سالاری در بدنه اجرایی کشور است و نتیجه این اقدام، ارتقای اعتماد مردم به دولت خواهد بود و در کلان موجب ارتقای فرهنگ جامعه خواهد شد.
وی با تاکید بر برنامه محوری در دولت آینده خاطرنشان کرد: رویکرد دولت باید به صورت برنامه یی و بلندمدت باشد و توجه به اهداف کلان و اسناد بالادستی نیاز کلیدی امروز و فردای دولتمردان است و این موضوع باید به عنوان شعار عملیاتی و مهم در مسیر اداره کشور مطرح باشد، هم چنین استفاده از توان علمی و خرد جمعی در تصمیمات کلان و مدیریتی کشور و ارتقای تعامل و پیوند با قوای دیگر می تواند به عنوان یک هدف غایی و مهم برای دولت آینده باشد.
ابوترابی فرد با بیان این که باید شایسته سالاری از اولویت های مهم دولت آینده باشد، تصریح کرد: مبنای استفاده از نیروها در بدنه اجرایی کشور، معطوف به شایسته سالاری و استفاده از نیروهای مومن و ولایت مدار است و امروز کشور نیازمند مدیرانی است که در کنار داشتن این خصیصه ها، دارای روح جهادی در تصمیمات مدیریتی خود باشند و با توجه به این الگو می توان در دولت آینده از همه نیروهای موجود، با گرایش ها و نظریات مختلف استفاده کرد.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دانشجویی درباره صحبت های نقل شده از وی پیرامون توصیه آیت الله بهجت برای کاندیداتوری در خواب گفت: استناد به این موضوعات در وهله اول نمی تواند منطقی باشد و نسبت دادن صحبت هایی در این رابطه به بنده، از مصادیق بداخلاقی است و من یاد ندارم که هیچ حرفی در این رابطه زده باشم و این ادعا که بنده آیت الله بهجت را در خواب دیده ام نادرست است.
ارسال نظر