به گزارش پارس به نقل از فارس، رسانه های آمریکایی گزارش کردند که مقامات اطلاعاتی روسیه حدود دو سال پیش در خصوص « تیمور لنگ سارنایوف» یکی از مظنونان انفجارهای هفته گذشته « بوستون» که در درگیری با پلیس کشته شد، هشدارهایی را مطرح کرده بودند و مدعی شده بودند که تیمور لنگ قصد خرابکاری دارد و به مقامات اطلاعاتی آمریکا در این زمینه هشدار دادند.

دولت آمریکا به دنبال این هشدارهای روسیه، نام « تیمور لنگ سارنایوف» را در لیست افراد مظنون به فعالیت های تروریستی موسوم به « تاید» ، افزود.

این اظهارات مقامات دولت آمریکا در شرایطی مطرح شده است که برخی از نمایندگان آمریکا اعتراض کردند که با توجه به این مسئله که پلیس فدرال آمریکا موسوم به « اف بی آی» از قبل اطلاعاتی درباره تیمور لنگ داشته، به چه دلیل عملکرد خوبی در زمینه جلوگیری از انفجار بوستون نداشته است.

بر اساس این گزارش، تحقیقات اولیه اف بی آی درباره تیمورلنگ نشانه ای از آن نداشت که این فرد تهدیدی را متوجه امنیت آمریکا به وجود می آورد.

مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که نام تیمورلنگ به فهرست مظنونان به درخواست سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا موسوم به « سیا» صورت گرفته بود.

روز گذشته، یکی از اعضای کنگره آمریکا تأیید کرد که بمب هایی که در نزدیکی خط پایان ماراتن بوستون منفجر شدند با استفاده از دستگاه کنترل از راه دور هدایت می شدند، اما مقامات آمریکایی تأکید دارند که این بمب ها ساختار چندان پیچیده ای نداشته و منفجر کردن آنها تنها از مسافتی نزدیک ممکن بوده است.

بر اساس این گزارش، فهرست تایید شامل نام ۷۴۵ هزار نفر مظنون می شود که قرار گرفتن افراد در این فهرست لزوماً به معنای تحت نظر بودن آنها به دلیل فعالیت های تروریستی نیست.

روز گذشته، سنا یک جلسه محرمانه پرسش و پاسخ از اف بی آی درباره اطلاع داشتن از پیشینه تیمور لنگ تشکیل داد که « داچ روپرتزبرگر» از نمایندگان دموکرات کنگره گفت که به اعتقاد او اف بی آی مرتکب خطایی نشده است و پلیس فدرال دقیقاً کاری را که می بایست، انجام داده و روند و قواعدی را که باید پیش برده است.

روپرتزبرگر به خبرنگاران گفت که بمب ها با استفاده از دستگاهی شبیه کنترل از راه دور در پارکینگ منفجر شده اند.