به گزارش پارس به نقل از فارس، پلیس فدرال آمریکا موسوم به « اف بی آی» قرار است در یک جلسه پشت درهای بسته سنای آمریکا توسط کمیته اطلاعات مورد بازخواست قرار گیرد.

برخی گزارش ها حاکی از آن است که پلیس فدرال آمریکا اطلاعاتی درباره « تیمور لنگ سارنایوف» مظنون ۲۶ ساله بمب گذاری های « بوستون» که کشته شد، داشته و هم اکنون باید توضیح دهد که عملکرد آنها در خصوص این اطلاعات چگونه بوده است.

برخی از قانونگذاران آمریکا، اف بی آی را متهم کرده اند که اطلاعاتی را که همراه با ابراز نگرانی درباره تیمورلنگ سارنایوف توسط روسیه ارائه شده بود با جدیت بررسی نکرده اند.

طبق گزارش های پیشین، اف بی آی از پیش، تیمور لنگ را تحت کنترل داشته است و حدود دو سال پیش وی را به اتهام گرایش به اسلام افراطی مورد بازجویی قرار داده اند.

بر اساس این گزارش، اف بی آی در سال ۲۰۱۱ به درخواست روسیه، تیمور لنگ را به اتهام گرایش به اسلام افراطی مورد بازجویی قرار داد و هم اکنون کنگره آمریکا در صدد است بداند به چه دلیل پلیس فدرال اقدامات دیگری را برای جلوگیری از حادثه ای که امروز در بوستون رخ داد، انجام ندادند.

پلیس فدرال آمریکا روز جمعه هفته گذشته با دفاع از عملکرد خود گفت که دو سال پیش درباره تیمورلنگ، تحقیقات لازم را انجام داده اما هیچ نشانه ای از فعالیت های تروریستی به دست نیاورده است.

به گزارش بی بی سی، تمامی سناتورهای کنگره، اواخر هفته جاری احتمالاً از نتیجه این پرسش و پاسخ سنا آگاه می شوند.

اوایل هفته گذشته، در نزدیکی خط پایان مسابقه ماراتن در « بوستون» ، ۳ نفر کشته و ۱۷۰ نفر دیگر زخمی شدند که برخی گزارش ها حاکی از آن است که ۱۳ نفر از زخمی های حادثه، دست یا پای خود را از دست دادند. ۵۰ نفر نیز همچنان در بیمارستان بستری هستند.

اف بی آی و پلیس بوستون عملیات جستجو و تعقیب و گریز برای دستگیری عاملان این بمب گذاری آغاز کرد و صبح جمعه « تیمور لنگ سارنایوف» را در حین فرار کشت و برادرش « جوهر سارنایوف» ۱۹ ساله نیز عصر همان روز در حالیکه با جراحات فراوان درون قایق پشت خانه یک نفر در بوستون پنهان شده بود، دستگیر شد.

گزارش ها حاکی از آن است که جوهر به بیمارستان منتقل شد و در حالیکه چند روز پیش حال او وخیم گزارش شده بود، دفتر دادستانی آمریکا در بوستون گزارش داد که بیمارستان « بث اسرائیل دیکونس» در « ماساچوست» ، ظهر روز سه شنبه اعلام کرده که وضعیت جوهر سارنایوف دیگر « وخیم» نیست و به مرور کمی بهتر شده است.

جوهر هم اکنون به استفاده از « تسلیحات کشتار جمعی» متهم شده است که درصورت اثبات، احتمالاً با حکم اعدام یا حبس ابد روبرو می شود.

« توماس مرینو» ، شهردار بوستون روز گذشته اعلام کرد که صندوقی که از هفته پیش برای جبران خسارت قربانیان ایجاد شده ۲۰ میلیون دلار کمک از بوستون و سراسر جهان جمع شده است.